Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Brez zamere, toda “OČALARKE” ste grde!!

Brez zamere, toda “OČALARKE” ste grde!!

Babe nore si kar sto različnih okvirjev kupujete, da ste kot noo letna jelka okrašene.

Mene to odbija, ve pa mislte, da ste lepe.

Očalarke ste grde in pika amen. Sploh si ne zamišljam, da ti pred sexom dajem očala dol…poem pa še nekatere škilite.

Ne res omislite si raje leče, ker očala so NO GO.

Isto oblačenje, ko vidim, da imaš na sebi bel blazer in pod njim črn til, prosojno nekaj, užas, od užasa, ceneno.

Če iščem babo, bo ta brez očal.

Leč ne morem hitro ven dat če te srečam tako kot očala. Nihče te pa noče ostro videt. Imam slab želodec. Že tako komaj bruhanje zadržujem ob pomisli nate. Kaj šele da te vidim in slišim. Pomoje bi me na urgenco od dehidracije odpeljali.

Najhujšo sobyiste okrogle z nevidnimi okvirji, kot iz 70ih. Ogabno in grdo.

Kakor komu. Očala so lahko – na pravi ženski – res seksi stvar…

Uf kaj bi dala da taki idioti dobite dioptrijo in ne dovoljenje za leče, ker bi vam uničile vid. Bi se hitro zamislili nad svojimi ogabnimi besedami. Moja kolegica ima dioptrijo čez – 10 in določene očesne bolezni zaradi katerih ne sme nosit leč. Zamisli se malo kakšne svinjarije govoriš.

Avtorju iz srca privoščim visoko dioptrijo.

Nekoč je ena punca govorila, dy ona pa ne bi marala fanta z očali. No zdaj pa ima ona očala. Jih je dobila hitro po nosu.

Po moje jih pa prav zato kupujejo, da majo mir pred tabo 😀

Nekaterim očala prav pristojijo. Tako ženski, kot moškim in so prow sexi.

Očala so namenjena boljšemu vidu in ne boljšemu izgledu. Okvirji v osnovi držijo stekla, barva, oblika, material prinašajo dobičke optikom.

Jaz pa verjamem, da avtorja edino to reši,  če katera od nas z visoko dioptrijo da očala dol, da ne bo bruhala, ko njega vidi. Brez očal sem namreč na pol slepa in bi videla kak oduren zmazek je.

Odgovor na objavo uporabnika
Špeglarke, 23.08.2025 ob 16:32

Babe nore si kar sto različnih okvirjev kupujete, da ste kot noo letna jelka okrašene.

Mene to odbija, ve pa mislte, da ste lepe.

Očalarke ste grde in pika amen. Sploh si ne zamišljam, da ti pred sexom dajem očala dol…poem pa še nekatere škilite.

Ne res omislite si raje leče, ker očala so NO GO.

Isto oblačenje, ko vidim, da imaš na sebi bel blazer in pod njim črn til, prosojno nekaj, užas, od užasa, ceneno.

Če iščem babo, bo ta brez očal.

Vso srečo z iskanjem. Zagotovo boš zelo uspešen pri tem 😀 Vse fletne ženske brez očal komaj čakajo da si eno primitivno teslo navlečejo domov. Pomoje bodo kar v vrsti stale 😀

V bistvu te je strah da brez očal ne bi našla tvojega črvička a ne? Ni dovolj pozanten, da bi ena z dioptrijo lahko ga locirala. Z rokami pa tudi težko ločit med kocino in črvičkom pri tebi a ne? Bi verjetno mislna da kkšn mozolj stiska k bi se ga spravla obdelovat 😀

https://my.clevelandclinic.org/health/diseases/17955-micropenis

Potem moram dat očala gor, da bo mir pred vami. Ja, zakaj pa nisi prej povedal, da je tako preprosto?

ps: če si ti dedec s temi tvojimi blazerji in tili, sem pa jaz tudi 😀

ti je očalarka dedca speljala? Mogoče zato, ker se je naveličal tvojih užasov in ostalih balkanskih zadev. Mogoče pa ni zaradi očal?

Mogoče pa avtorja objave tudi kdaj doletijo očala, in celo v taki dipotriji k leče ne pridejo v poštev

Očala so danes že modni dodatek. Tako široka paleta izbire je, da je veselje. Jaz, na primer, nosim tudi sončna dioptrijska očala. Vsekakor so očala bolj higienična od kontaktnih leč, tudi enostavnejša za uporabo.

Ti ne uspeš dobiti nobene, z očali ali brez.

Ne delaj se norca. Ne veš, kaj te lahko doleti jutri, lahko dobiš kakšno hudo očesno bolezen, lahko te doleti nesreča, lahko oslepiš.

Zarečenega kruha se največ poje. Če kaj sovražim na ljudeh, sovražim to, da so arogantni in si mislijo, da so več vredni kot drugi.

Niti malo se ne sekiram. Alo na 20letnico, ki te menda caka v postli ?

Ti avtor, če se že greš opravičevanje, se začne z ‘z vsem dolžnim spoštovanjem’, da vsaj približno svoj pljunek opravičiš, ki si jim ga namenil ☺️☺️☺️ Sicer se pa ‘lep in bogat’  karakter na daleč opazi brez očal ali leč. ☺️☺️☺️

Tako hudo mico maco vem z očalmi, da se mi kar meša.

Odgovor na objavo uporabnika
ok, 23.08.2025 ob 19:37

Vso srečo z iskanjem. Zagotovo boš zelo uspešen pri tem 😀 Vse fletne ženske brez očal komaj čakajo da si eno primitivno teslo navlečejo domov. Pomoje bodo kar v vrsti stale 😀

eni tle ste bolni v glavo mislim, Polje je rešitev.

če komu očalarke ne pašejo mu pač ne.

tudi jaz sm iskal ženko brez, ker se kar izognem ženskam z očali.

naj mi nekdo reče da je- so očala lepa???

wtf folk-reala ženska z očali je NO GO.

sončna so nekaj drugega—delujejo sexi.

dioptrije od -2 naprej pa se strinjam užas, pir podni, ko da špegle dol pa je v faco popolnoma iznakažena

z očali pa izgledajo še trepalnice izredno lepe in oči, realno pa groza.

daj ne serjite, špeglarke so grde!!!!!

Ti že iščeš, sam one tebe ne.

So grde,prizadete,psihološke lažnivke,šhizofreniki,…

Očala so super, ker zaščitijo oči, ko moški izbrizga spermo ženski na obraz.

Človek mora biti popoln in pika.

Če mu samo manjka mezinec, me že odbije. Ker to je nepopolno in nesprejemljivo.

Zadnjič sem bila z enim takim na pijači, kolega v redu, uštiman u nulo.

Ampak žal mu na desni roki manjka mezinec. S takim ne bi šla v vezo.

Ali pa da dobim na zmenku plešastega deca. Ma, me odbije. Ni šans.

Tak je dober samo za prijateljstvo, ne pa za resno zvezo. Kaj si bojo pa drugi mislili, da me vidijo s plešastim decom?. Nesprejemljivo, pika.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close