Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Brez telefonskega priključka ..

Brez telefonskega priključka ..

Pozdravljeni strokovnjaki 🙂

v roku kakšnega pol leta se bomo selili v novo hišo, nimamo pa priključka za telefon. Smo malenkost na samem, prva hiša (telefon) je kakšnih 200 m stran, tako da se nismo odločili da bi sami vlekli kabel. Na Telemachu so me odpikali. Obstaja sploh kakšna možnost da bi lahko imeli internet in TV?? Sem čista tema na tem področju, pa me zanima kakšen nasvet. No za tv vem da bi lahko dali satelitsko (total ali kako je že?), za internet pa??

Hvala, LP

Pozdravljena Darinka 13,

Glede interneta imate možnost brezžične povezave s pomočjo netbooka z vgrajenim modemom ali USB modema. Več o možnosti brezžične povezave z inetrenetom si lahko preberete na naši spletni strani.

Vsem novim naročnikom na paketih Mobilni internet Plus in Mobilni internet Pro ponujamo tudi 15-dnevni brezplačni preizkus ob hkratnem nakupu USB modema. Upamo, da ta možnost uporabnikom olajša odločitev, saj lahko pred odločitvijo na željeni lokaciji preverijo, ali so s storitvijo zadovoljni.

Če bi imeli še kakšno vprašanje sporočite in vam bomo z veseljem pomagali,

Maja Lapajne
Naročniški sektor

Si.mobil d.d. www.simobil.si I info@simobil.si I 040 40 40 40

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close