Brez tebe nič nima smisla
soft, 16.12.2021 ob 23:21
hehehe359, 16.12.2021 ob 23:18
soft, 16.12.2021 ob 23:15
hehehe359, 16.12.2021 ob 23:07
soft, 16.12.2021 ob 23:01
hehehe359, 16.12.2021 ob 22:46
soft, 16.12.2021 ob 22:40
hehehe359, 16.12.2021 ob 22:35
soft, 16.12.2021 ob 22:28
hehehe359, 16.12.2021 ob 22:27
soft, 16.12.2021 ob 22:23
hehehe359, 16.12.2021 ob 22:10
soft, 16.12.2021 ob 22:07
hehehe359, 16.12.2021 ob 21:58
soft, 16.12.2021 ob 20:30
nesrecen79, 16.12.2021 ob 17:37
nesrecen79, 12.12.2021 ob 10:31
Nikoli se nisva pogovarjala o tem ali kdaj prebiraš kakšen forum. Malo pofirbcaš kaj kdo objavi. Kakšne težave in razmišljanja imajo drugi.
Roko na srce sva imela drugačne debate. Prijetne. Manj prijetne. Zadnja debata me boli. Imela si kot si si zaželela še v zadnjem sporočilu zadnjo besedo.
Kakorkoli. Morda pa dejansko pogledaš kdaj kakšen forum in morda najdeš tale zapis. Če boš prava boš vedela kdo je to pisal. Po nazivih pesmi in po zvrsti boš vedela da pišem o tebi.
Upoštevam željo da ti ne pišem. Da ti dam čas da sprocesiraš vse. A me ubija to. Ubija me to da sem v temi. Pogrešam te. Ne želim te izgubit. Ne na takšen način. Ljubim te.
Dejansko sem vse naredil prav a je šlo vseeno vse narobe.
“Have you ever felt like you did everything right. And it still went wrong.”
Verjamem da če je namenjeno da bova skupaj in da bova skupaj videla kaj lahko postaneva a čas do tja se vleče in vleče… Minute so ure…
Linkov ne dopušča:
Brett Eldredge – If you were my girl
Carrie Underwood – Do you think about me
Jason Aldean & Carrie Underwood – If I didn’t love you
P.s. moral sem dati ven iz sebe to. Občutek da moram napisat mi ni dal miru.
Sem se odločil, da se javim ponovno. Nisem moderator. Toliko v vednost.
Najprej HVALA tistim, ki ste v mojem zapisu videli to kar zapis je, iskren in čustven zapis moškega, ki ljubi žensko. Osebno ne vidim s tem nič narobe. In ljubiti nekoga je nekaj lepega in biti ljubljen ravno tako. Morda samo romantik v meni. Priznam.
Zapisano je zakaj na takšen način zapis oz. zakaj sporočilo na nekem forumu. Spoštujem njeno željo. Vse omenjene dodatne rešitve od pisem, vrtnic, rož, osebnega stika. Se strinjam. Vse to je bilo. Z zapisom, če bi ga že slučajno ona prebrala sem dal vedet, da se v meni do nje ni nič spremenilo. In vse napisano v zapisu sem ji tudi povedal osebno.
Zapis je bil moj trenutek, ko sem moral dat iz sebe, pa četudi nekim neznancem. Kdor bo razumel bo, kdor pa ne, pa pač ne bo. Mislim pa, da ima vsak svoj način ventiliranja. In menim, da nisem edini takšen, ki je objavil nekaj na forumu, zato, ker je čutil tako in se potem vsaj za trenutek počutil lažje, ker je dal iz sebe.
Če sem posledično mamin sinko, naj bom. Če sem pussy, naj bo. Če sem zato, ker smatram, da usoda poskrbi za nekaj, čuden. Naj bom pač čuden.
Niti ni pomemben kontekst najine zgodbe. Niti razlogi, ki so pripeljali do tega. Gre samo za zapis moškega ženski, ki jo ljubi. V osnovi pa sem ločen in samski, za tiste, ki jih je to zanimalo.
Tiste, ki ste upale, da sem pravi, vam iskreno želim, da se vam pravi javi, kot si želim sam, da se mi javi prava. Tiste, ki čakate, da se javi. če imate škarje in platno ve, potem mu dajte vedet. Moški ne znamo brat ženskih misli.
Dodatno še pesem Brett Young – You didn’t (zdaj je za tisto pravo, vse jasno)
(https://www.youtube.com/watch?v=DC4tKJF-NOI)
In bistvo navedenih pesmi ni melodija ali dolgočasnost le-teh. Bistva pesmi in nazivov so besedila…
No, važno da si ji povedal osebno.
Samo ti ventiliraj, meni so stokrat bolj všeč romantične teme kot tiste politične in kovidne. Pa tudi nove glasbe ni nikoli preveč.
Daj si duška.
modi sami seb ploskate hehe
Jaz nisem noben moderator niti me ne zanima kdo je. Če sploh kdo. Bolj mi deluje, da smo sedaj samorastniki…
In raje kot da mene obtožuješ, napiši kaj pametnega ali zabavnega. Odpri kakšno temo. Tudi ta noč bo zgleda dolga..
čist prveč besed za nekaj kr ne obstaja hehe
Kot prvo, če bi jaz postala kdaj moderator, bi to VSI vedeli. Prav krono bi si nadela v profilno fotko. A nimam teh ambicij, niti želja. Moje misli zasedajo veliko bolj drzni projekti..
sj maš prav. skretopuc je dobra ambicidiozna nadgradnja od moderatorstva greznce
???ene in iste foree.. dolgčas. Preskoči me. Hvala.
kdo vm pa še verjame? al stare teme iz greznce al pa
Ali si kdaj povohate jajca in vagino, če kaj zaudarja?
zdj če bo nov projetk ta kulkr ta forum potle se ni nč za bat. hehe
Ma kje mene najdete za moderatorja?! Od kje vam take ideje??
Jaz ne vlečem nobenih tem ne gor ne dol, komentiram kar je na prvi strani in to ponavadi prvih 5,10.. ali pač prva, ki nima zveze s kovidom, politiko in take gnjusne kot jih omenjaš.
Škoda le, da ni kakšnih bolj zabavnih, a tudi jaz nisem bog ve kako zabavna, če ne bi se že kakšne domislila. Poučne ali duhovne nihče ne komentira, tu se pa moje ideje končajo. Sorči..
potle ti si tisti del modovja k nateguje folk s črno magijo. vedeževalstvom. še hujš
Haa? Kakšno vedeževalstvo in magije?? Ma samo daleč od mene s takimi. Jaz sem odprla kakšno temo o filmih, knjigah, kakšno random vprašanje, ma zelo zelo redko kaj odprem, ker itak nihče ne komentira. Ponavadi so top5 najbolj gnjusne teme ali kovid ali kakšna afera… m/ž varanje.. eno in isto. Pa kaj češ, če ni drugih boljših, komentiram kar je na menuju. Tukaj “pametne teme” ne palijo. Saj ti pravim, če bi bila kakšen moderator, bi to na veliko dala vedeti vsem in red bi bil. Pa teme čisto drugačne. Kar pa ne pomeni, da bi bilo ok, prej bi forum propadel, ker jaz ne bi dovolila takšnih vulgarnosti in ponižujočih komentarjev.
Bodite srečni, da nisem niti blizu. 🙂
šlogarstvo je črna magija. to gre vse v karmično ptrljago. bl k folk goljufaš slabš je. sj zarat tega pa je ta foum takk kkršn je. karma.
Jaz pa šlogat ne znam, magije še manj. Če kdaj, komentiram astrološke teme, pa še to zelo specifične stvari, ki jih poznam, nisem pa ne astrolog niti se na astrologijo ne spoznam. Potrolam kdaj koga, no včasih sem, zdaj že dolgo ne več, ker sem se tudi tega naveličala. To je pa ves moj greh in karmični dolg. Če sem zato slaba oseba, naj mi tisti gor sodi.
tist k se špeca z šloganjem gre takoj v satanov objem.
2 Kings 21:6 | English Standard Version (ESV)
[6] And he burned his son as an offering and used fortune-telling and omens and dealt with mediums and with necromancers. He did much evil in the sight of the Lord, provoking him to anger.
Pa kaj ti znaš brat?? Sem ti ravnokar napisala, da šlogat ne znam.
Kakorkoli, nekdo drug je zadolžen za sodit kam spadam ali ne spadam, verjamem, da bo pravičen.
branje kart je šloganje. tk da glej. prej bi misnla. direkt na ražn greš. Bog je dal roke stran.
Vidim, da obstajajo se osebe, ki se znajo iz srca ljubiti. Kot opazam na forumu in po komentarjih jih je vedno manj, no pa seveda, porast tistih s koncentracijo in pametjo zlate ribice. Pustimo. Eni se hranijo na nesreci drugih ocitno.
Avtor, mocno upam da se najde prava oseba, tista, kateri je zapis namenjen. Da tudi ona zbere pogum in odreagira na zapis.
Forum je zaprt za komentiranje.