Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek brez denarja

brez denarja

dober dan, da predstavim svojo zgodbo. v septemvbru sem ostal brez sluzbe zaradi korone, poloznice in najemnina se kupici ker ne zmorem vsega placat . za v kroznik ze tko ni nic za dat. Zato se z tezkim srcem obracam na vas ce ste mi pripravljeni bilokak pomagat.

prilagam mail ce bo se kateri od dobri ljudi ponudil pomoci

nniko.s1987@gmail.com

lep preostanek leta v novem letu pa vam zelim cimvec zdravja saj to najvec steje! lp Niko

Če te zanima služba, vem za precej služb, kjer ne rabiš posebnega znanja, se priučiš. So pa v Avstriji, sezonsko delo. Prenočišče zagotovljeno.

me zanima ce imate kaj v stajerskem koncu, ne morem v avstrijo odit. lp

Odgovor na objavo uporabnika
niko104, 29.12.2021 ob 19:59

me zanima ce imate kaj v stajerskem koncu, ne morem v avstrijo odit. lp

Zakaj ne moreš it v Avstrijo?

Kaj pa znaš delati?

bilokaj, vse se hitro priucim.. prejsna sluzba je bla v skladiscu.. drgac pa bi poprijel za vsaksno delo. lp

oddit ne morem, ker skrbim za nepokretno osebo doma..lp

niko104, 29.12.2021 ob 20:26

bilokaj, vse se hitro priucim.. prejsna sluzba je bla v skladiscu.. drgac pa bi poprijel za vsaksno delo. lp

Zakaj ne Avstrija pa nisi povedal? Domnevam, da je jezik problem? Na smučiščih še vedno iščejo, delo se lahko priučiš. Moraš pa vsaj neke osnove nemščine znati.

Praviš Štajerska, v Preboldu v Odelu iščejo za proizvodnjo.

niko104, 29.12.2021 ob 20:27

oddit ne morem, ker skrbim za nepokretno osebo doma..lp

Hm, potem pa bo težka. Kaj pa, da se prijaviš kot negovalec te osebe? Ne vem kako to gre, povprašaj, ampak mislim, da obstaja opcija. Verjetno bi ti znali na CSD povedat.

hvala bom oddal prosnjo. sem vam opisal zakaj ne morem cel dan od doma..nemscina ni tak problem. lp

Niko tukaj ti piše o družinskem pomočniku. To je prav zate. Preberi, pozanimaj se in uredi.

Tudi dodatek za pomoč in postrežbo poskusi dobit.

Malo poguglaj, ker to je za Žiri – je pa povsod skoraj enako:

https://www.ziri.si/objava/57720

Ja, poglej to, kar ti je napisala Kaj. Pa obrni se na CSD in povprašaj na to temo. Osebi, ki ne nepkoretna itak pripada pomoč. Pa mislim, da se ti lahko zaposliš kot negovalec.

če se mene vpraša mi tale zgodba deluje malček sumljiva.

Mihač, 29.12.2021 ob 21:38

če se mene vpraša mi tale zgodba deluje malček sumljiva.

A se ti zdi, da mu delo smrdi?

Ko mu kdo omeni delo, mu ni več zanimivo.

od kje razberes da ni zanimivo, ce ze preberi vse. gospod mi je ponudil avstrijo,kar ne pride v postev zaenkrat. Mi je povedal kje v mojrm kraju zaposlujejo. Prosnjo sem ze napisal juter jo poslem.. ne vem od kod vam da mi delo ni zanimivo…

Niko,pozdravljen. Si mogoče ti nekoč delal v dso Kolezija?

Ah daj no daj. Nisi napisal iz katerega kraja si in posledično ni nihče v tej temi omenil kako službo v tvojem domačem kraju. Zato si ne zmišljuj.

Pa kako boš napisal prošnjo, če te sploh ne zanima kje je razpis, kakšno delo, kakšni pogoji? Če želiš poslati prijavo za delovno mesto, se moraš itak pozanimati kje je razpis, kaj zahtevajo.

Tako, da več kot očitno je, da ti ni všeč, ko kdo omeni možnost dela.

To, ko ti omenijo možnost dela kot negovalec, te pa sploh ne zanima, čeprav bojda skrbiš za nepokretno osebo. Zanimivo.

Odprl si pa temo kako ti naj kdo denar da, ne kako si zaslužiti denar.

Zgodba smrdi do neba.

Vabljeni na informativne dneve za dodiplomske študijske programe. Informativni dnevi za magistrske in doktorske študijske programe bodo razpisani v marcu 2022.

Preden se vpišete na študij, se opremite s čim več informacijami in izberite študij, ki vas bo veselil ter vam omogočil napredek v službeni karieri ter osebnostno rast. Udeležite se naših online informativnih dni in spoznajte študijski utrip na Alma Mater.

Predavatelji in ostali sodelavci Alma Mater Europaea bodo predstavili:
– vpisne pogoje
– možnosti in pogoje študija
– možnosti priznavanja že opravljenih obveznosti na nedokončanih študijskih programih
– nadaljevanje študija na naslednjih stopnjah
– vse ostale pomembne informacije za uspešen študij na Alma Mater Europaea

Informativni dnevi bodo v januarju potekali v sledečih terminih:

Fizioterapija – torek, 4.1.2022, ob 17. uri
PRIJAVA

Zdravstvena nega – sreda, 5.1.2022, ob 17. uri
PRIJAVA

Spletne in informacijske tehnologije – ponedeljek, 10.1.2022, ob 17. uri
PRIJAVA

Arhivistika – torek, 11.1.2022, ob 17. uri
PRIJAVA

Ples, koreografija – sreda, 12.1.2022, ob 17. uri
PRIJAVA

Humanistični študiji – četrtek, 13.1.2022, ob 17. uri
PRIJAVA

Socialna gerontologija – četrtek, 13.1.2022, ob 18. uri
PRIJAVA

Management poslovnih sistemov – torek, 18.1.2022, ob 17. uri
PRIJAVA

Prosimo, da se na posamezni informativni dan prijavite na zgoraj navedenih povezavah. Po prijavi boste na e-mail prejeli podatke za dostop do izbranega on-line informativnega dne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close