brez da bi vedel da seksa.. teorije moskih :)
a je mozno da tip preboli vec letno zvezo in se zaplete v pol leta z novo, tam cuti strast,.komunikacija ipd.ne stima. Potem ko koncata dobi spet novo,strasti ni, je pa komunikacija. On potem se nadaljuje seks z tisto neobvezujoco kjer je bila prisotna strast, videz pa komunikacija ga je pa odbijala.
Je mozno da bi se zaradi kakrsnih koki razlogov zapletu po nekaj letih ponovno s punco s katero je bil velik let, kjer je strast bila do zadnjega,komunikacija tudi solidna,le da sta bila takrat premlada?
je mozno da je lahko skakal od ene do druge ker pac ni tok cutu, kukr do prve s kero je mel globjo zvezo in je lazje skakat okol unih k ti ne pomenjo tok? In menjavat? Je tak clovek odvisen od odnosov?? Al si pac misli hudic v sili se muhe zre? Bo tak clovek sploh kdaj mel odnos pravi do bodoce partnerice al ga bo lahko skos utikal brez da bo sploh vedel “da fuka”?! ker oni ne vpletajo tokiko custev kot zenske? Ce je neka povezanost med dvema, se da zatret, lahko dolgorocno pozabi s tem na prvo resno punco ce mu je bilo po izrevenem slisanem res tako dobro z njo? je res tako kahek preskok? je mozno da kljub razumevanju se ne potrudi osvojit te punce nazaj zaradi spleta okoliscin ali fantje vedno najdete pot do tiste katero res globoko ljubite nek v skritem koticku? Ali greste res tako globok v sebi naprej da vam je vseen kako se razplete? Vam zivljenjske stresne situacije lahko dajo mislt in si recete joj cas je ze da se zresnem, da pokazem ljudem da jih mam rad, navezem atike z prvo bivso, je mozno da razmialate v stilu pa je bla res uredu za ozent.. bi potem zacel navezovat stik z njo,jo poiskal in “izlili duso”..ali bi ski pocasi, iz nule? ce bi navezal stik in predlagali srecanja, stike v prihodnje, bi to pomenilo da si zelite bit z nj o al pac zgolj ne zelite vec biti na “suhem”? ker spet v sili hudic se muhe zre ona je pa lih v igri..
no take miselne igre mi sedaj se motajo v glavi in me zanima pogled fantov kako res cutite do takih situacij in ljudi v svojem zivljenju ki so vasi bivsi.
Nočeš tega slišat, ampak ko je konec, je konec. Vedno je tako v življenju, nekaj dobiš, ti je super, drugo pa manjka. Ali je strast pa komunikacija šepa ali kaj drugega. Sicer s epa da komunikacijo vedno izboljšat, če je pripravljenost na obeh straneh, jasno, ne če se samo en trudi, drugi pa začepljen v svoji lupini vztraja pri istem.
Če misliš, da bi lahko obnovila mladostno ljubeze, ga kontaktiraj pa boš vidla, koliko je čas spremenil. Ljudje se spreminjamo, rastemo. Po vsej verjetnosti boš ugotovila da zdaj pred tabo stoji drug človek.
Drugače pa ne pogrevaj stare župe, se rado skisa.
Koliko ugibanj…. 🙂
Tip pač kalkulira kaj se mu trenutno najbolj izplača in kje med vsemi (bivšimi) se je imel najbolje in potem izbere najmanjše zlo, kar ne pomeni, da mu nekoč ne prekriža pot ena, ki bo “najboljšejša” od vsega kar pozna do sedaj in lov se bo nadaljeval.
Ne razmišlja kako se druga stran počuti ob njegovem početju. Pri njem obstaja samo njegov svet in za ta svet (da bo “popoln”) bo naredil marsikaj. Koliko žrtev bo za to potrebnih ni pomembno, ker na ženske gleda kot na objekt za dosego lastnega ugodja. Ostalo je nepomembno.
Tebe to bega, ker skušaš njegovo početje razumet s svojimi principi, ki vsebujejo še nekaj več čustvenih komponent zraven in se ti nekako ne ujema vse skupaj.
Se tudi nikoli ne bo, ker njegov in tvoj svet sta si preveč različna.
Sprasujem cist tako hipoteticno. Ze to da me je kontaktiral po tolikem casu, nasel stik do mene (zavedno sem se oklepala stika z njem), me presenetil z neko lepo gesto, se cakal je tam nekaj casa pa me ni bilo, me ni nasel ker sm delala. in mene spet mede. Ker se je res spremenil na se boljs. Koncno je najino razmisljanje na isti ravni, brez zbadljivk in zamer. je pa se vedno tok ljubec, custven, darezljiv kot vcasih le z vecjo noto resnosti. Je dal cez v teh letih veliko hudega, pred kratkim skraj dozivel smrt in je rekel da skoda da me ne bi kontaktiru ker se je zavedel koliko je zivljenje minljiv. Ze tko nism bla pripravljena prej imet stike z njim zaradi miru v dusi, sedaj sem pa zacutla da je pa cas da zgladiva spore in se dobiva in sm res vesela da je blo temu tako, da mu loh recm prjatu pa kakrol se bo tle razpletl. In karkoli se mu ze plete po glavi. je pa tipicen dvojcek. Pa se majhen poklon mi je dal, isto jaz ter odslovil z besedami da morm pridt kmalu kaj naokol.. Pe mi pa vseen zdi da je nekoliko zadrzan, v zivo vse v detajle, sedaj ko se pa slisiva po sms pa nekako hladen, redkobeseden, vem pa da ima dost dela na delovnem mestu.
Zato me pa tudi zanima kako se obnasat da ga ne bom prestrasila/odbila s svojo zagretostjo. Mesanimi signali? Vem da je velik korak ze to da sva koncno na kul odnosu, grev na pijaco brez problema, vidi da mi lahko zaupa, se sam je to potrdil, le da sva bila vcasih oba pre mlada in se nisva znala cenit. tako da zdaj karkoli bo, povasi in previdbo ter vse zacet od zacetka. vazno mi je pa predvsem da sva se koncno pogovorila.
Vceraj sem nekje na forumu prebrala:
Če imaš nekoga rad, si zanj časa ni težko
odmeriti .
Pravzaprav ne merimo časa mi, meri ga
ljubezen.
(Tone Kuntner)
in
Ljudje se
lahko precej spremenijo, če vedo od kje
prihaja sprememba. Govorim tudi iz
osebne izkušnje. Spremeni se predvsem
njegovo razmišljanje, njegovo dojemanje