brela
Ja jaz sem bila v hotelu Soline. Men je bil hotel všeč, dobra hrana. Zelo vredu. Bila dve leti nazaj. Če je prenovljen, kaj pa vem, men je bil Ok, pa mava z možek kar visok standard glede namestitve – ne greva v hotel z nižjo od 3* rajš 4*. Pa sva bila zelo zadovoljna. Glede okolice pa tako vse najboljše.
Upam, da še greva kdaj. Tebi pa lepe počitnice, če se boste odločili.
LP
Urška
Hotek Soline je rahlo na vzpetinici – no ni zdej to ne vem kakšen breg, je pa hribček in dejansko moraš po hribčku dol da prideš do plaže – kakih 100 metrov – upam, da sem dobro ocenila razdaljo:):) Pot za voziček – od hotela dol je asvaltna cesta – široko, mislim, da ni nobenih stopnic, pri plaži je pa pot tlakovana cestica med borovčki ki pelje do plaže in do mesteca. Men se zdi da ne bi smeli imet problemov (bom pogledala mal po slikah pa ti še jutri sporočim).
Lp
Urška
Pri Marini imaš od plaže do hotela recimo 30 stopnic, vendar tistih 1 x na dan ni problem, lahko pa greš naokoli (4-5 min) in ni nobenih stopnic.
Pri hotelu Soline pa nimaš stopnic, imaš pa extremno strmo klančino – 100 m, kjer pa greš tudi lahko naokoli (3-4 min).
Je pa lokacija hotela Marina neprimerno boljša tako, da jaz ta dva hotela niti slučajno nebi primerjal. Definitivno bi bila odločitev Marina, in ti 100 % ne bo žal.
Berulia tudi ni primerljiva z Marino – po kategoriji oz. cenah bi bila celo malo bolja, vendar so sobe manjše, pa tudi če se hočeš kam sprehoditi z vozičkom, moraš že takoj iti na cesto.
Nič ne razmišljal, Marina je zakon.
LP
Forum je zaprt za komentiranje.