Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice brela – makarska

brela – makarska

Pozna kdo te apartmaje? Izkušnje??

Lp

Točno te apartmaje ne poznam. Poznam pa Brelo. Fantastičen kraj, prijaznost, vse tako kot mora bit. Mi smo preživeli dva enkratna dopusta tam, pa se bomo zagotovo še vrnili.

Brela je odlična, če nimaš majhnih otrok, ker je do apartmajev precej strma cesta. Mi smo z vozičkarjem na licu mesta odpovedali apartma, ker si nismo predstavljali te poti min 2x na dan po vročini in z vso otoško kramo in šli v Baško vodo.

ampak ti apartmaji so zraven vode?!!

Ja prav so zraven vode,kakšen je pa dostop, če imaš otroke? Vprašaj koliko je do urejene plaže.

meni je ta plaža čisto OK

Pa hvala za mnenje

mi smo tudi rabli it z dvema otrokoma pa vso prtljago po tistem strmem klancu, po večkrat na dan, ampak sploh ni tako hudo. Brela je zakooon! Priporočam.

Točno v teh apartmajih še nisem bila, sem pa bila v Stomarici že velikokrat (in sem se sprehajala mimo te hiše).
To je čisto zraven vode, tako da ni nobenih klancev. Lepa peščena plaža je pa tudi par 10 metrov stran. Edina stvar za katero ne vem kako je z dostopom z avtom do apartmaja. Ker z avtom se čisto do apartmaja ne da. Tako, da bo prvi in zadnji dan več dela, da vse znosite.

Mogoče se vidimo!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close