brčice!!!!!!!!!!!!!
Imam grozen problem! Nad zgornjo ustnico imam dolge temne brčice in ne vem kaj naj naredim z njimi! Pokvarijo mi celoten obraz! S pudrim jih nikakor ne morem prekriti, in zato sem sklenila da jih odstranim. vendar kako? Ali je res da si jih lahko z voskom odstranjujejo le tiste ki jim dlačice počasi rastejo???
gamegirl
Dlačice se z voskom odstranjujejo ne glede na to, kako hitro oz. počasi rastejo. Dovolj dober razlog za odtranitev je že, če motijo. V našem salonu jih odstranjujemo osebam, ki so polnoletne, saj pri mlajših hormoni še vedno aktivno delujejo. Dokler se ne “umirijo” je najbolje, da se počaka. Do takrat jih lahko pobeliš. Drži približno en mesec, nato pa je treba vse skupaj ponoviti; kot pri vosku.
Zdravo,
odstrani si jih z epilatorjem-greš v kozmetični salon in ti jih odstranijo trajno z malo bolečo varianto- z električno iglo (s katero ti omrtvičijo korenino). Prvi dan imaš malo rdeče, zato je najbolje, da greš po službi. Šla sem pa v kozmetični salon na Kolodvorski. Rezultat: zadovoljna. Ne si odstranjevati z voskom, barvati – to imaš nonstop delo. Odstrani si jih trajno – na tak način ali pa malo dražji – laserski.
Lep pozdravček,
Anaa
Ko si jih odstraniš z voskom ali smolo, ko rastejo ali bodejo (pikajo)?
Ali jih je kasneje manj ali pa se še zgostijo in podaljšajo?
Moja mama si jih je že od mladega odstranjevala in sedaj, pri 60.letih si jih mora dobesedno briti 2 krat na teden in so kar trde.
zato si jih jaz še nikoli nisem odstranila, bi si pa jih zelo rada.
Forum je zaprt za komentiranje.