Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style brčice pod nosom -po bradi

brčice pod nosom -po bradi

Pozdravljene. Rabim nasvet kako se znebit brčic nad usti in po bradi. Nekateri pravijo,da se z belilno kremo manj vidijo , kar pa mislim , da ni res, saj meni se potem še bolj svetijo in ko se napudram se opazijo. Nekatere to populijo s trakci vendar se jaz bojim, da bodo kasneje zrasle še večje in močnejše. Kakšne izkušnje imate te in kako je z obiski pri kozmetičarki. LP

Jaz jih belim in to mi zadostuje. Pred časom sem jih pulila z trakci z voskom in je blo tut OK, sam potem sem mela 2 dni ful občutljivo kožo. Dlakice niso postale nič bolj močne. Brila sem se tut, pa ni OK, ker pol zrastejo take male bodeče-bolš če jih voskaš!!! Depilacijska krema mi je pa čist požgala kožo, tko da tega ne priporočam. Moja izbira je torej krema oz. voskanje!

LP

Maja

ALi voskanje boli, še nisi vešč tega dela. Kako se to dela? LP

Kupiš trakce z voskom, ki so namenjene depilaciji obraza in slediš navodilom…hja bolečina…čisto brez ne gre, ni pa taka da dol padeš!
LP

Najboljši so trakci od Veet (za obraz in bikini)!

Zanima me s čim si po voskanju namažete kožo, da ne dobite mozoljev? Jaz jih navadno dobim in je potem vse še slabše..Lp

Jaz z 80% aloe vero.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close