Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style brčice – na pomoč

brčice – na pomoč

Živjo!

Sem temnolaska in imam črne brčice dolge kakih 1 cm , pogosto si jih obelim, me pa zelo motijo. Včasih jih malo kar populim, potem pa ko mi začnejo rasti imam pa nadležne črne pikice in po možnosti se mi še vrastejo, grozno! A je že katera probala jih odstranit npr. z depilacijsko, a so pol tud pikice, kaj pa z voskom.. Hvala za nasvete, res sem že nesrečna

pa lep dan vsem

Ne si jih puliti, ker bo potem še slabše. Najboljši način je, da si jih odstraniš z voskom. Kupi si tiste trakce, ki jih prilepiš in potem potegneš. Druga varianta pa je, da ti jih kozmetičarka odstranjuje z epilacijo. To moraš ponavljati večkrat, dokler ti ne popolnoma izginejo. Baje da je postopek trajen, malo boleč, ampak se splača potrpet.

POZDRAV!

Moje iskušnje pokazujejo,da je najboljše dlačice odsranjevati z voskom in epilacija!Pri način je dolgotrajen predvsem če je izveden v salonu,kjer so profesionalni voski res močni in vse odstranijo.Epilacija je dolgotrajna, a se na koncu splača saj ne zrastejo več.Lahko pa se odločite za kombinacijo obeh,dokler le te ne izginejo!Samo s dep.kremami pa raje ne ,saj boste tako naredili si še več dlačic!

Lp!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Pozdravljena, ponudim Vam lahko osebni laserski odstranjevalec dlačic. Naprava je nova preprosta za uporabo, ima atest in garancijo.

Lep pozdrav

E stik: bgrm@hotmail.com

Mah vseeno ne nasedaj tem prodajlcem laserskih… to je novo na tržišču… tko kot epilatorji sprva so bili zelo boleči, zdej so pa manj boleči:) jst vrjamem sam ljudem, ki so že bili poskusni zajčki..ehehhe pomojem je najbolje da ti lasersko odstranijo v kozmetičnem salonu, vsaj strokovnjaki so in vejo slabosti in prednosti.

MACA-FACA

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close