Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style brazilska depilacija

brazilska depilacija

Kako dolgo po brazilski ste popolnoma gladke prosim? Bila sem že na depilaciji bikini predela in mislim, da so mi že po dveh dneh zrasle dlačice, po tednu dni pa sem bila že ornk kosmata, se prav spomnim prosim?

Ti si pa kosmata ko perzijska preproga.
Tebi ni pomoči. Kwa se sekiraš!

Danes je deset dni od depilacije pa je ene par (da jih lahko prešteješ) kak mmm dolgih dlačic. Pomembno je, kdaj greš na depilacijo, jaz vedno po mesečnem ciklu, ker med m čist podivjajo, drugo pa, koliko časa se depiliraš. Jaz redno že ene 5 let in so se zelo, zelo zredčile.

Saj jaz bi tudi tako, a sem nervozna, če nisem gladko pobrita. Meni je tistih nekaj dlačic isto kot če sploh ne bi bila depilirana, ker so dokaz, da si tam kosmat.((((

A ste res tko kosmate?

Ojoj ubogi tipi.

Ja, in če še to prišteješ k vsemu drugemu, smo ga res naje..l !
Kejšn praznik več za nas dece nebi škodil.

odvisno je v kateri fazi rasti so dlake ko greš na depilacijo….je pa tudi res, da če si si jih prej vedno brila bo potrebno nekaj časa, da se dlake razredčijo in počasneje rastejo…jaz imam popolni mir 3 tedne…potem počakam 1 teden in grem spet na depilacijo

Večkrat sem že vprašala, pa nisem dobila odgovora, kaj je to brazilska depilacija?

Pa ne zajebavam, samo res ne vem, kaj spada pod tole.

Vosek na muco in – caf, vse dlake stran, dokler nisi gladek kot otrokova ritka.

Meni je nazadnje trajalo cca 3 tedne, tokrat so se pa že po kakšnem tednu začele spet pojavljat dlake :-/ Očitno je res odvisno kateri dan ciklusa greš! Kdo bi si mislil…..

Se pravi, greš h kozmetičarki, se slečeš in razkrečiš noge, ona ti pa z voskom populi dlake?
No way.
Ajd, grem na ginekološki pregled, ker moram zaradi zdravja.
Na brazilsko pa ne grem za noben denar, ker bi mi bilo ponižujoče.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close