Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style brazilska depilacija

brazilska depilacija

Zdravo!

Odpiram novo temo, ker je aktualno vprašanje.

Torej, malo sem gledala cenik tukaj na spletu in sem opazila, da se je spet malo spremenil. Zanima pa me kakšna je razlika med brazil delni, brazil mali in brazil veliki (poudarek na zadnjima dvema)? Nazadnje, ko sem bila na vaši brazilski depilaciji, sem plačala 20 € (to je bilo približno 1 mesec nazaj). Me pa tudi zanima, če se je ta moja varianta brazilske spet podražila?

V naprej se zahvaljujem za odgovor pa lep pozdrav!

S 1. decembrom lani smo osvežili cenik, dodali terapije, pri depilaciji pa smo dodali veliki brazil, zaradi lažjega in bolj poštenega računanja!
Tako, da vse stranke imajo isto ceno za depilacijo brazil( 20€ ) , stranke , ki imajo ob brazilu še zdraven celotno zadnjico ( 25€ ) ali celotno površino trebuha, in stranke , ki imajo klasični brazil s trebuhom in zadnjico (30€ ).To vse je obstajalo že prej, in smo posebej blokirale, sedaj pa smo združile še na ceniku!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Pozdravljeni!

Zanimam se za brazilsko depilacijo. Veliko sem o tem že prebrala in našla kar nekaj podobnih “sotrpink”. Namreč, tam spodaj sem malce bolj poraščena. Ali prihaja k vam veliko takšnih? Vem,da ste navajeni vsega, ampak sama se kar ne morem prepričati in iti na depilacijo, ker me je sram. Je cena takšne depilacije višja kot cena “navadne” depilacije?
Sem iz primorskega konca, kje je kakšen dober salon kjer opravljajo brazilsko?
Hvala in lep pozdrav,
Lilija

ja , svega smo navajeni, in čisto običajno je da so poraščenosti različne, kar pa za depilacijo ni razlik!Ja cena je malce višja, saj je področje večje!
Za vaš konec res ne vem, kam bi vas poslala, dokler pa se ne najde, pa se lahko obrnete na nas!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Lilija93, pozdravljena,

jaz že nekaj časa hodim na brazilsko v MagmaX Beauty&Spa v Kromberk (Nova Gorica) in sem zadovoljna. Cena je 18€, meni je depilirala vse kar spada pod brazik 🙂 +del stegen za to ceno. Če si iz tistih koncev, ti priporočam.

Bi pa ob tej priliki vprašala kje v Lj bi se lahko za tako ceno (18€) depilirala? In kaj vključuje ‘klasičen brazil’? Če bi depilirala samo predel okrog anusa, bi plačala polno ceno, 25€, kot za celo zadnjico?

Hvala za odgovore.

pri nas je cena za za klasični brazil 20€ ,za delni pa 18€!

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close