Brazilska depilacija…..sram me je!!!
Pusti tele stare babure iz srednjega veka. Brazilska je super. Pred tem si dlacic ne smes obriti nekaj dni, ampak to je logicno 🙂 prvic bo malo bolelo, kasneje ne bo vec tako hudo. Pa tudi prvic ne boli tako zelo grozno, da se ne bi dala zdrzati. Sama hodim redno celo leto in je super. Na zacetku kaksen dan bo malo rdece, ampak nic groznega. Pa resnicno naj te ne bo sram. To je njemu, oz njej posel in verjemi, da nisi nic drugacna kot ostale. Sama sem imela na notranji strani stegna kaksno komaj vidno tanko crtico strije, pa sva kasneje z laserjem tudi te odstranile. Srecno!!!
http://www.youtube.com/watch?v=EZo4fKNcvQg
http://www.youtube.com/watch?v=chzSfK5pjk0&feature=related
Tistih par kocin si z lahkoto sama popedenaš z depilacijsko kremo. 😉
Kakšni nasveti, no, vsaj večina. Ženska si je kupila bon in zdaj zbira pogum. Ne rabi nasvetov kako naj si depilira ta malo, ampak kako naj se otrese strahu.
Razmišljaj takole – oseba, ki ti bo to delala, to dela vsak dan. Videla te bo prvič, če ti ne bo kul, tudi zadnjič. Nimaš nič drugega kot vse ostale ženske tam spodaj, tako da se nimaš česa sramovat. Kar pogumno 🙂
Jaz sem šla lani prvič in bom letos ponovila.
Dajo ti take papirnate hlačke, potem jih samo sama umikaš, kjer je potrebno (daš ven levo sramno ustnico, pa pokriješ nazaj, pa desno, pa tako dalje). Ko te depilira po notranji strani stegen, imaš itak vse pokrito.
Ko gre pa proti ritki, si pa tudi pokrita, samo noge daš bolj narazen.
Boli pa presentljivo ne preveč, največ čisto na vrhu venerinega hribčka (jaz sem šla pač na nulo), po sramnih ustnicah in po stegnih zgoraj skoraj nič.
2 dni sem imela malo občutljivo, potem pa blažen mir na morju.
Sicer me je bilo in fil strah (drugače redno brijem z britvico) in malo sram, ampak po 5min ves sram mine.
Nisi niti prva niti zadnja, ki jo bo videla. Cela stvar gre pa tako hitro, da imaš več dela s spremljanjem navodil (in bolečino 🙂 kot z gruntanjem, kaj zdaj ona gleda/misli/etc.
Ti kar pogumno!
Je ni bolj glupe stvari kot brazilska depilacija.
Zakaj pa če smem vprašat?
A tisto trpljenje kot ga imenujete (pač potrpiš, stisneš zobe…) je potrebno?
Meni pa čisto zadostuje občasno britje-ne čist v živo, pa potem nič ne srbi, ne peče, ne boli…
Je pa čist dovolj za osnovno higieno.
100 ljudi 100 čudi.
Britje? Čist dovolj za osnovno higieno? Hmmm….. A veš kolk porkerije se skladišči na britvici? Vedno je na toplem in vlažnem v kopalnici, težko jo popolnoma očistiš v vseh špranjah in z njo poškoduješ povrhnjico kože z vsakim britjem. Z depilacijo sicer prav tako šokiramo kožo ampak jo potem vsaj en mesec pustimo na miru. Z britjem jo pa kar naprej dražimo. Zakaj brazilska? Ker je praktično in je lep cajt mir in ni treba kar naprej brit. ……—. povej še ti zakaj pa NE brazilska?
sem dala copy paste je precej nazorno opisano….good luck
Brazilska depilacija, ki se ji z drugima izrazoma reče tudi playboy ali tanga depilacija, ne pomeni, da si kakorkoli odstranite tisti del dlačic, ki bi sicer kvaril pogled na vaš bikini. Pomeni le eno, to je, da vam z vročim voskom odstranijo VSE dlačice, kar jih imate tam spodaj, in vam pustijo le diskretno črtico dlačic na sredini.
Au, boli!!!
Seveda brazilska depilacija boli, in to zelo. Za ženske, ki imajo nizek prag bolečine in si težko izpulijo eno samo obrv, to zagotovo ni način odstranjevanja dlačic. Saj ne, da se hitro najde kakšna, ki v tem uživa, ampak bolje je kar takoj povedati, da boste ob tem trpele. Tudi če ste sramežljive sorte in vas razen partnerja ter občasno ginekologa nihče nikoli ne pogleda v mednožje, kaj šele, da bi se ga dotaknil, dvakrat premislite, preden se odločite za brazilsko voskanje. Intimnost je vaša stvar, vaša ritka in vaše sramne ustnice pa v tem primeru stvar kozmetičarke.
Lahko tudi po pasje
Skoraj ne boste našli kozmetičnega salona, kjer bi vas depilirali po brazilsko, ne da vmes ne bi za nekaj trenutkov zavzeli pasjega položaja. Da, tistega na kolenih, z ritko v zraku! Zakaj, sprašujete? Ker je tako najlažje in najhitreje doseči tiste skrite kotičke med vašima ritnicama, kjer poležuje ogromno dlak, ki jih sami nikoli ne vidite.
Sicer se depilacija začne, ko ležite na hrbtu. Če ste prišli zelo poraščeni, vam bo kozmetičarka dlake najprej povsod pristrigla, zato da se jih bo vosek bolje oprijel. Nato prime vaše noge in vam jih potisne na prsi. Ko odmislite, da ste popolnoma goli in da vam gleda točno v srž vaše ženskosti, se sprijaznite s svojim joga položajem. Kozmetičarka vam pridrži noge, medtem ko vas pošteno popudra po mednožju, potem vas namaže z vročim voskom, na katerega položi krpo in jo raaaask! sekundno hitro odtrga.
Brez skrbi, da boste imeli čas zajavkati ali celo zavpiti, ampak to je ne bo ganilo. V naslednjem hipu vas bo bo prijela za sramno ustnico, jo zavihala navzven, premazala z voskom in raaask! ponovila postopek. Takrat že ne veste več, kaj in kako bi zavpili, zato se ji prepustite, da vas obrača kot ražnjič na žaru, zdaj na eno, zdaj na drugo stran telesa, medtem ko z vas trga dlake (morda se bo vam zdelo, da tudi kožo, a to je le vaša boleča domišljija).
Nazadnje se postavite še v pasji položaj ali ji dovolite, da si vašo nogo (najprej eno, potem drugo) vrže preko ramena in vas podepilira do konca, čisto, čisto notri med ritnicama. Česar vosek ni odstranil, vam bo kozmetičarka odstranila s pinceto, ampak tega verjetno sploh ne boste več čutili, črtico, ki vam je ostala, vam bo lično obdelala s škarjicami. Po petnajstih minutah boste gladki kot dojenčkova ritka, prav tako napudrani, ampak precej bolj utripajoči. Predvsem pa – seksiii
“To mi je spremenilo življenje!”
Je legendarni stavek, ki ga je izrekla Gwyneth Paltrow, potem ko se je prepustila brazilskemu voskanju, in je le ena izmed mnogih zvezdnic, ki prisegajo na tovrstno depilacijo. Če ne razumete namiga, lahko citiramo še Evo Longorio, ki je dahnila, da pred brazilskim voskom ni čutila orgazma …
Res je, po tem boste tam spodaj izgledali kot 12-letnica, ampak če ne moti vas, zakaj bi motilo vašega partnerja? Medicinskih razlogov, ki bi potrjevali, da je brazilska depilacija škodljiva ali za zdravje nevarna, ni, saj dandanašnji nosimo oblačila, ki preprečujejo, da bi nas zeblo. Še več, nekateri zdravniki dokazujejo, da je popolnoma gladko mednožje bolj higienično, ker ni dlak, na katerih bi se zadrževal pot, seč …
Večina žensk, ki se enkrat prepustijo brazilski depilaciji, se ji ne odreče več. Ljubijo občutek gladkosti (in res so gladke!), počutijo se bolj zapeljive, čistejše, in celo svobodnejše. Da gre za stvar okusa, ni dvoma. Da smo za lepoto pripravljene potrpeti, tudi ne. Če pa vam bo spremenilo življenje, kot pričakujete, morate poskusiti same. Malce spremembe pod spodnjimi hlačkami vsekakor ne škodi. Preprosto si zamislite, da se odpravljate k frizerju.
Brazilska depilacija je zakon!!
Jaz že kaki 2 leti redno hodim h kozmetičarki, s katero sva že v prijateljskem odnosu, glede na to, da se vidiva vsak mesec. Sprva sem tudi jaz oblekla tiste hlačke za enkratno uporabo, ampak so bile samo v napoto, tako, da zdaj, ko grem sem spodaj popolnoma gola in se prav brez problemov širim pred njo, brez nobenega sramu. 🙂
Moja kozmetičarka za depilacijo uporablja sladkorni vosek, ki je zakon, sploh ne pusti rdečice, koža je gladka, kot dojenčkova ritka in to takoj po depilaciji. 🙂
Glede bolečine je pa tako, jaz imam srečo, da nisem ful neki kosmata, pa tudi na bolečino sem se navadila in ni nobene panike, vem pa, da za tiste, ko so bolj kosmate, zna bit kar boleče. Sicer pa, vsakič je lažje….
Jaz priporočam brazilsko…ne bi mogla več brez nje! 🙂
Če je katera iz Obale, ji lahko dam kontakt moje kozmetičarke, ki je res zelo pridna in precizna.
Forum je zaprt za komentiranje.