Najdi forum

Brazilija

Živjo!

A bi mi lahko kdo, ki je že potoval po Braziliji povedal, kako je kaj z varnostjo tam. Potovali bova dve dekleti, v Riu imava sicer znance, tako da za tam ne bo večjega problema. Zanima pa me, kako je v Sao Paulu glede varnosti in kako glede potovanja z avtobusom (šli bi do slapov Iguacu).

Najlepša hvala že vnaprej!!

Jst se s 5 kolegi odpravljam tja septembra. Moji kolegi – sodelavci so bili v Riu letos v casu karnevala in se potem 14 dni pa ni bilo nobenih problemov. Je pa potrebno pazit na kraje – denar imejta spravljeno na varnem mestu pa po favelah se ne kaj veliko preganjat.
Mimogrede – kje sta kuple letalske karte?

Borut

Zdravo!

Jaz sem potoval po Braziliji. V Riu sem bil nastanjen v hotelu Sol Ipanema, nisem imel nikakrsnih problemov sprehajal sem se pa tudi po copacobani tudi v vecernjih urah pa ni bilo tezav. Izogibat se je pa treba neosvetljenih ulic. Splaca se vozit s taxiji priporocam ti da se peljes s takimi pri katerih ze vnaprej placas za svojo destinacijo, sicer so malce drazji vendar zanesljivi tko da te glih ne morjo goljfat. Je pa treba pazit na to da ne izstopas prevec kot turist, svetujem ti da ne kazes razne verizice, ure in podobne stvari drugace pa ni strahu.

Kar se tice Sao Paula ga ne poznam tam sem bil le na letaliscu ko sem potoval dalje za Iguacu. Jah nevem koliko se ti splaca iti z autousom ker je pot precej dolga z letalom se potuje 2 uri.

No ce te se kaj zanima vprasaj, umpam da ti bom lahko pomagal!

LP!

Se mi zdi da sva karte kupili na Globtourju, ne vem točno, ker jih je rihtala od kolegice mama. Sam sva jih rezervirali že v začetku leta. Drgač pa jih imajo na STA zelo poceni, če si seveda dijak ali študent. Sam pohiti, ker so lahko že vse rezervirane.

Čau!

Hvala za informacije, zanima me pa samo, koliko si dal za letalsko karto do slapov.

Joj to ti nebi znal tocno povedat ker sem v 10 dneh bivanja v Braziliji letel 9-krat…mislim pa da je bila cena cirka 200-300$ Sao Paulo- Foz do Iguaçu – Rio de Janeiro z Varigom!! Letalske karte po Braziliji so vse prej kot poceni, mislim pa da imajo tudi oni niskocenovne prevoznike ampak se jaz z njimi nisem peljal!

LP!

v braziliji se splača kupit air pase – mislim da je cena 50 USD za let
lp

bv

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close