brazilija
Hm, Alienx, a si prepričan, da so tovrstni podatki tako neuporabni?
V državi s tako nestabilnim gospodarstvom in s tako pogostmi ekonomskimi in monetarnimi reformami se kaj podobnega zelo lahko zgodi spet v bližnji prihodnosti. In prav je, da bi bil popotnik, ki ga tja zanese pozoren tudi na to (teoretično) možnost.
no, če lahko še jaz dodam svojih 2 centov (brazilskih seveda)…
Prepir je nedvomno začel brazil – bojanv je pač napisal svoje izkušnje in v tem opisu res ni nikjer zaslediti, da je to bilo ‘pred kratkim’.
Če pa je brazil skelpal, da so bojanove izkušnje od pred kratkim, je pa to njegov problem, ne bojanov.
Prav tako se strinjam, da se je dobro malo pozanimati o tem, v kakšno situacijo se podajaš. Poleg bojanovega primera (ki je bil relativno majhen – samo zapravil je več denarja, kot je načrtoval) si predstavljaj, da bi priletel v Argentino pred velikim zlomom pred parimi leti. Tam nisi mogel dvigniti denarja, po ulicah so bili upori, trgovine zaprte ali prazne, itd.
Ne misli, da se ne more isto narediti jutri v Braziliji. Da se ne bom preveč spuščal v politiko – Brazilija je v istem primežu IMF-a in svetovne banke, kot je bila Argentina in izvaja dosti podobno politiko in (monetarno in fiskalno) kot jo je Argentina.
Tako da je mogoče vse in tovrstni nasveti niso brezvezni pa če so stari 3 dni ali pa 10 let.
Če nekaj časa spremljate forum, potem veste, da gre vse na podobno foro. Na simpl vprašanja (kot na Brazilijo) se vam nalepijo eni in isti uporabniki (glej zgoraj), zakomplicirajo, kar je mogoče, nasvetov (uporabnih!) pa nobenih. Enkrat samkrat sem tukaj postavila vprašanje o RTW kartah, pa me je eden od dotičnikov začel prijazno poučevati o smeri meridianov. A imate res preveč časa? Če nimaš kaj pametnega povedati, pač ne odgovoriš. Ali kako že…
Forum je zaprt za komentiranje.