Najdi forum

brazilija

v prihodnosti nacrtujem potovanje v brazilijo. pa me zanima, ce ima kdo konkretne popotniske izkusnje z drzavo, ljudmi, na kaj je treba biti pozoren, primerjava cen, kaksno mesto, ki ni turisticno oblegano, pa je zanimivo,…. saj se vedno najde kaksen dober nasvet, ki ga vodici (ne) namerno izpustijo:)
naj dodam, da nekih popotniskih izkusenj nimam in bo to moja prva odprava 🙂 tako dalec in bom vesela vsake informacije in napotka. nameravam iti za mesec, najvec mesec in pol.
lep pozdrav,
blanka

Rio je ful lep, ampak dost nevaren.. odvisno kje živiš, ti priporočam v J delu mesta. Obvezno moraš it na Corvovado.
Drugače je pa baje res lepo v Bahii, mesto Salvador na severu je tud ful slikovit. Mogoče boš mela mal problema z jezikom, če ne znaš portugalsko.. se pa da hitr not pridet, mal se morš potrudit. Jaz govorim špansko, pa mi na začetku ni bilo nič jasno, pol pa kar gre.
Ljudje kakor kje.. V Riu nisem imela najboljših izkušenj, je pa čist odvisno. Moraš pa pazit, kriminala je ful. Tako kot povsod v večjih mestih. Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close