Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style brazgotina od mazolja

brazgotina od mazolja

Fant ima na nosu kar precejšnjo luknjo od trovratnega mozolja. Kako se da to odpraviti oziroma vsaj zmanjšati?

lp

Pozdravljena!

V kozmetičnem salonu tega ne moremo odstraniti,morda le prikriti.Lahko pa proba pri lepotnih kirurgih in na plastiki, z mikroabrazijo stanjšati kožo na tem mestu,s tem bi se brazgotina lepo skrila.

Lp!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

ŽIVJO!

KER SEM TUDI SAMA KONČALA KOZMETIČNO ŠOLO IN SE MOJ PROBLEM KLJUB VSEMU MOJEMU ZNANJU NA TEM PODROČJU IN TRUDU ŠE VEDNO NI IZBOLJŠAL,SE OBRAČAM NA VAS.NAMREČ ŽE SEDEM LET IMAM AKNE,PO NOSU,BRADI TUDI KOMEDONE.ZARADI STISKANJA LE TEH SO MI PO CELEM OBRAZU OSTALE GRDE BRAZGOTINE KETERIH SE ZELO SRAMUJEM IN JIH SKRIVAM POD VELIKO KOLIČINO PUDRA.AMPAK VEM,DA TO NI REŠITEV IN BI SE TEH BRAZGOTIN RADA REŠILA ZA ZMERAJ.ZANIMA ME KONKRETNO DERMOABRAZIJA,CENA,UČINKI,TVEGANJA IN MOREBITNI NASLOVI DERMATOLOGOV KI OPRAVLJAJO TA POSEG?

HVALA ZA ODGOVOR!

sonja, moja prijateljica je imela poln obraz takih brazgotin. odpravila jih je z rednimi (nekaj let, vendar z več meseci razmaka) obiski pri kozmetičarki, ki ji je te brazgotine odpravljala s pomočjo tako imenovanega biopilinga. Poskusita s tem. LP, M

Pozdravljena!

Teh iskušenj nimam in zato bi vam svetovala, da se obrnete na dermatologe, ki te posege izvajajo, kajti samo oni vedo več o svojih posegih!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close