Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Bravo Zoran Jankovič, najboljši župan Ljubljane

Bravo Zoran Jankovič, najboljši župan Ljubljane

Znana je afera, ko je pred nekaj leti Opankar vzel, iz proračuna denar namenjen za Maribor in okolico. Ali se je kdaj zgodilo obratno, da je nekdo prilastil sredstva občine  Ljubljane? Pametnemu dovolj!

In to se povrhu župan najlepsega mesta na svetu. Ki zelo tesno sodeluje z farmacevtkam Lj. Lekarn.

Mi v knezjem mestu sicer nimamo bohve kaksnega magicnega zupana. Je pa vsaj pravi slovenec.

Odgovor na objavo uporabnika
novinarka335, 09.12.2021 ob 12:28

crveni, 09.12.2021 ob 12:22

plavi bravo. sicer pa, odkar je prišel na oblasz jajo z direktorjem simićem, so jankoviča na FURS oprostili v v postopkih glede plačevanja davkov. hočem reč, jajotov vizjak in janković, eno te isto. Že delata z roko v roki

Avgust 2019, kdo je bil takrat na oblasti?

https://www.24ur.com/novice/slovenija/druzini-jankovic-odpisali-skoraj-29-milijonov-evrov-dolga.html

NI bistvo, kdo je bil na oblasti ko se je to zgodilo, ampak kdo je bil na oblasti, ko so sprejeli ta zakon. Naj ti namignem – niso bili levi.

Verjetno veš,  da naj bi v demokraciji delali po zakonu, ne pa kar prosto po prešernu kot si zmisli trenutna oblast. Aja, saj res, ko so desni na oblasti to ne velja….

Jankovic je naredil Ljubljano  za najlepse mesto na svetu.  Ostalo me niti ne zanima, je pa normalno , da se v gradbenih poslih dogajajo provizije…

Sem MB-jčan in bi takoj volil Jankovića, če bi bil pri nas.

Herman celjski, 09.12.2021 ob 14:28

Mi v knezjem mestu sicer nimamo bohve kaksnega magicnega zupana. Je pa vsaj pravi slovenec.

Šrot ni slovenski priimek. Pa tudi obetaven ne. 🙂

Iz Ljubljane in Jankovića bom volila, dokler bo kandidiral.

Občasno se mi res zdi preveč turistov v centru, sicer pa je bivanje za nas ljubljančane zaradi njegovih odločitev boljše. Celo na plačljivo parkiranje v vsaki ulici sem se navadila. Z dovolilnico tako vsaj lahko parkiram pred domom. Prej pa so prišli tisti, ki so samo zaposleni v Ljubljani in zaparkirali vsako prosto mesto in zelenico.

sem mbjčan, 09.12.2021 ob 16:34

Sem MB-jčan in bi takoj volil Jankovića, če bi bil pri nas.

Kar vzemte ga. Bi bil čas da kdo pošten vzame vajeti v roke.. ampak klinc ko na takih položajih ni poštenih!

Hej hej avtor, ustav konje … Smešiš sebe in sramotiš ostale prave normalne Ljubljančane. Ve se, kdo ga podpira, zato predvidevam, da dobivaš molovsko pomoč, imaš od mol stanovanje, ali pa nisi Slovenec. Jaz nimam nič proti nikomur, samo kradljivi koruptivni ljudje ne morejo vodit mest, držav, lokalnih skupnosti.

Dodajam še, da tudi definitivno ne podpiram vlade. Avtor, upam da vsaj fajn zaslužiš s provokacijami.

Jahno, 09.12.2021 ob 14:38

NI bistvo, kdo je bil na oblasti ko se je to zgodilo, ampak kdo je bil na oblasti, ko so sprejeli ta zakon. Naj ti namignem – niso bili levi.

Verjetno veš,  da naj bi v demokraciji delali po zakonu, ne pa kar prosto po prešernu kot si zmisli trenutna oblast. Aja, saj res, ko so desni na oblasti to ne velja….

It was Alenka B.

Janković je prekleta kurba hudičeva!

Spomnite se, koliko slovenskih obrtnikov je naredilo samomor, ko jih je Janković nategnil v projektu Stožice. On je naredil shemo podjetij, ki so si denar prenakazovala med sabo, na koncu pa je končal na ciprskih računih družine Janković.

Weisser Riese, 09.12.2021 ob 20:16

Janković je prekleta kurba hudičeva!

Spomnite se, koliko slovenskih obrtnikov je naredilo samomor, ko jih je Janković nategnil v projektu Stožice. On je naredil shemo podjetij, ki so si denar prenakazovala med sabo, na koncu pa je končal na ciprskih računih družine Janković.

Vsi SLOVENSKI župani so navadne gnide.  Kradejo denar, namenjen občinam, preko podjetij od znancev (tudi lopovov) delajo nove fontane, prehode za pešce, nova krožna križišča, razne razgledne stolpe, ni da ni.  Vse za velike denarje, od katerih si oni sami vzamejo določen del denarja.

Slovencli kradejo, ker so navadni Balkanci.  Nič boljši od južnjakov.  Kraja je slovencljem v krvi!

Edina razlika med županskimi kradljivci je v zneskih, večja kot je občina, več denarja dobi in posledično imajo župani večjih občin večje “zaslužke”.

Skratka sama lopovska gamad.  Večina vukojebin ima pa za župane lopove modro-rumene barve.  Pa saj je vseeno, lopovi kot lopovi.

golazen slovenceljska, 09.12.2021 ob 22:23

Vsi SLOVENSKI župani so navadne gnide.  Kradejo denar, namenjen občinam, preko podjetij od znancev (tudi lopovov) delajo nove fontane, prehode za pešce, nova krožna križišča, razne razgledne stolpe, ni da ni.  Vse za velike denarje, od katerih si oni sami vzamejo določen del denarja.

Slovencli kradejo, ker so navadni Balkanci.  Nič boljši od južnjakov.  Kraja je slovencljem v krvi!

Edina razlika med županskimi kradljivci je v zneskih, večja kot je občina, več denarja dobi in posledično imajo župani večjih občin večje “zaslužke”.

Skratka sama lopovska gamad.  Večina vukojebin ima pa za župane lopove modro-rumene barve.  Pa saj je vseeno, lopovi kot lopovi.

Se strinjam. Kradejo, ker jim je v dnk, v krvi in ker jim dovolijo volivci. Če jim volivci ne bi dovolili, se kraje ne bi dogajale. V Indoneziji in v nekaterih islamskih državah roke režejo lopovom.

“Dokler bojo razni kanglerji, sdsovci in ostali grozil Ljubljani in kradli naša sredstva ljubljančanov in ljubljančank, bomo vedno podprli Jankoviča.”

Koliko jaz opažam je v Ljubljani precej ljudi iz tujih držav ljudi in je to daleč od mesta, ki je bilo 20 ali 30 let nazaj, ampak saj nimam nič proti, vsak gre na bolje. Čudno se mi edino zdi, da so tako glasni in nestrpni ljudje, pa naj si bo to na ulici, cesti ali pa sosedi, ki niti ponoči ne dajo miru.

Čudno se mi edino zdi, da so tako glasni in nestrpni ljudje, pa naj si bo to na ulici, cesti ali pa sosedi, ki niti ponoči ne dajo miru. 

To mislim na splošno in ne specifično kogarkoli. Pa redarji, plačaš listek za 3 ure, zamudiš 15 minut je že listek gori.

Pravilno, to je red. Kaj imaš za zamujat in se cmerit, ničvrednež neurejen podeželski?

Janković je po psihološkem profilu narcisistični megaloman. Mojster manipulacije in patološki lažnjivec.

On mirno laže, gleda v oči in nima nobene slabe vesti. Tega sploh ni sposoben imeti, ker je sam sebi največji sonček.

Plavi, 09.12.2021 ob 13:48

V pojasnilo, 09.12.2021 ob 13:41

Plavi, 09.12.2021 ob 08:55

Jasno je za kaj se gre, Opankarju diši pobrani ddv  teh stojnic. Goli materializem to je njegov dnk!

Saj ves, da pobrani ddv dobi jansa?

Ni res ddv pobran v Ljubljani, ne pobira Janša, ampak Janković, ddv spodnjega dupleka, pa pobere Opankar, ravno v temu je problem te države.  Izrazita centralizacija je vsem zameglila razum!

Ddv zmeraj dobi drzava

tržnic je od 7 do 15 h
Nedelje zaprto
☺☺☺ … dobro je Zoki nagumical folk ☺

Le preveri, 11.12.2021 ob 19:34

Ddv zmeraj dobi drzava

super, država, to smo MI

Še ena zanj, 09.12.2021 ob 16:54

Iz Ljubljane in Jankovića bom volila, dokler bo kandidiral.

Občasno se mi res zdi preveč turistov v centru, sicer pa je bivanje za nas ljubljančane zaradi njegovih odločitev boljše. Celo na plačljivo parkiranje v vsaki ulici sem se navadila. Z dovolilnico tako vsaj lahko parkiram pred domom. Prej pa so prišli tisti, ki so samo zaposleni v Ljubljani in zaparkirali vsako prosto mesto in zelenico.

Se strinjam s teboj. Pod Jankovičem je Ljubljana bolj svetovljanska in to prenekaterega člana ali pristaša SDS najbolj moti. Logarček bo recimo vedno zgolj pionirček proti njemu.

Bi pa morali tudi nekatere Jankovičeve posle raziskati in ga v primeru ugotovljenih nezakonitosti tudi kaznovati. Samo kaj ko imamo na drugi strani še večje barabe, take ki si niti na sodišče ne upajo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close