Bravo Zoran Jankovič, najboljši župan Ljubljane
Car. Kakšen car. Kralj
Jankovič ni nikol moja prva izbira na volitvah. Vedno je kandidat ki je bolj levo usmerjen. Ampak nikol mi ni žal, kot ljubljančanu da je on naš župan. Obvaruje občino pred SDS-om. Kaj je najdu luknjo v zakonu pa postavu stojnice s hrano na tržnici. Genijalno. Zasral je SDS pa Beovičevo pa logarjevo…genijalno.
Lejte ljudje iz drugih krajev tega ne razumete. Dokler bojo razni kanglerji, sdsovci in ostali grozil Ljubljani in kradli naša sredstva ljubljančanov in ljubljančank, bomo vedno podprli Jankoviča. Briga nas če je koruptiven (kar ni dokazano na sodišču ker je oproščen) zarad mene bi lahko tudi nekoga ubil na čopovi pa bi ga še vedno podprli. Ker on je branik. Branik pred SDSom, branik pred Orbanom, branik pred Kanglerjem in nam Ljubljančanom daje varnost in zaupanje. Toplino nam daje. In je naš. Tega vi dolenci pa štajerci ne boste nikol ne razumel ker ne živite tle in ne čutite klime. Mene briga za stojnice ampak če lahko zafrkneš Janšo je prav da ga. Ma tudi napake Jankovič glede uporabe sile proti uporabnikom roga, to je izpelu čist narobe. Upam da bo Kandidat Levice naslednji župan ampak če bo zoki ne bo čist nič narobe. Upam, da mu občina postavi kip v spomin. Zasluži si to, in z veseljem bi to ljubljančani plačali. On je naš
No – jaz sem Ljubljančan in ME BRIGA ČE je koruptiven.
Zaenkrat NI. In dokler ne bo – ga bom glede na to, da je drugi Hribar vedno volil. Korupcija je rak rana vsake družbe.
Vem pa iz prve roke, ker je naše podjetje poslovalo z njim. Nikoli niso zahtevali nič niti on niti MOL. Je pa vedno tako stiskal s ceno, da so se od naše konkurence začele pojavljati govorice, da smo mi kaj dobili.
Se pa strinjam z njim. Da je ZA cepljenje in PROTI neumnim ukrepom. Kot da – da v polno gostilno lahko greš na kuhanca, zunaj na štantih ga pa ne smeš spiti.
Glede teh stojnic z vinom mu dam čisto prav, čeprav imam o njem slabo mnenje…
In Logarjeva je sedaj užaljena, češ da se tako župan dela norca z vsemi zdravstvenimi delavci in bolniki. Ma…če se kdo dela norca iz ljudi je prav ona in vladajoča falaga s temi butastimi ukrepi.
Mimogrede, ste kje zasledili spisek vseh teh kozlarij, ki so nam jih turili zadnji dve leti?
Jure M, 09.12.2021 ob 09:57
Janković JE koruptiven ko prasec. Kdor je imel opravka z njim glede urbanizma in nepremičnin, ti bo znal osebno povedati.
Aja..a ti je babica povedala?? Ali je JJ namignil.
Lej iz prve roke, prijatelj bo gradil večji blok v Ljubljani. In ni bilo nobene korupcije. Kvečjemu so nagajali in bremzali projekt sosedje.
Zdaj pa ti povej ali še bolje – prijavi na sodišče, daj v medije – kar je lažje, pa ga razkrinkajte.
Sam bi to naredil. Kot zavedni Slovenec vse povsod zahtevam račun in jih tudi vedno izdajam. Ne prenesem korupcije, še manj pa plačancev SDS ki po anonimnih forumih trosijo laži.
Jure M, 09.12.2021 ob 10:11
Dokazov o njegovi koruptivnosti je ogromno. Lahko si jih tudi prebral, ko so objavili prisluhe. Sploh ni dvoma da JANKOVIĆ JE KRIMINALEC. Problem je v tem, ker zaradi procesnega izločenja dokazov iz sodnih spisov nikoli ni obsojeni kriminalec.
Še enkrat – daj v medije, če kaj veš. Edino kjer je res prišlo do izločanja dokazov je primer farmacevtka. Ja, ženska mu je nastavila pi…, da bi dobila službo.
Ampak človek hodi na sodišča za razliko od Janše. Tu se vidi razlika.
Vsak naj si ustvari svojo sliko. Jaz poznam še ogromno takih ki kot mi sodelujemo z MOL-om in noben nima ene pripombe, razen da nas vse stiska s ceno. Pa občasno mora kdo narediti pločnik ali asfalt za vse meščane LJ.
Pa še nekaj iz prve roke. Delali smo tudi zanj osebno in mu želeli narediti zastonj. Ampak ni pustil in je plačal.
Jaz s tem končujem debato, če je zate lopov/južnjak/kriminalec naj bo. Zame je bolj zaveden Slovenec kot marsikateri, ki ni na ić.
ljubljančan134, 09.12.2021 ob 08:37
Car. Kakšen car. Kralj
Jankovič ni nikol moja prva izbira na volitvah. Vedno je kandidat ki je bolj levo usmerjen. Ampak nikol mi ni žal, kot ljubljančanu da je on naš župan. Obvaruje občino pred SDS-om. Kaj je najdu luknjo v zakonu pa postavu stojnice s hrano na tržnici. Genijalno. Zasral je SDS pa Beovičevo pa logarjevo…genijalno.
Lejte ljudje iz drugih krajev tega ne razumete. Dokler bojo razni kanglerji, sdsovci in ostali grozil Ljubljani in kradli naša sredstva ljubljančanov in ljubljančank, bomo vedno podprli Jankoviča. Briga nas če je koruptiven (kar ni dokazano na sodišču ker je oproščen) zarad mene bi lahko tudi nekoga ubil na čopovi pa bi ga še vedno podprli. Ker on je branik. Branik pred SDSom, branik pred Orbanom, branik pred Kanglerjem in nam Ljubljančanom daje varnost in zaupanje. Toplino nam daje. In je naš. Tega vi dolenci pa štajerci ne boste nikol ne razumel ker ne živite tle in ne čutite klime. Mene briga za stojnice ampak če lahko zafrkneš Janšo je prav da ga. Ma tudi napake Jankovič glede uporabe sile proti uporabnikom roga, to je izpelu čist narobe. Upam da bo Kandidat Levice naslednji župan ampak če bo zoki ne bo čist nič narobe. Upam, da mu občina postavi kip v spomin. Zasluži si to, in z veseljem bi to ljubljančani plačali. On je naš
A bježno:
Janković in sinova so se izrekli za nedolžne
Se kar strinjam z napisanim, čeprav ni dvoma, da ima Janković zelo lepljive prste. Ampak jih ima Janša ravno tako, vsi koruptivni posli države, o katerih beremo, imajo v ozadju nastavljeno njegovo denarnico, kamor se stekajo določeni odstotki.
Ta prepoved prodaje pijač in hrane na sejmu je bila namenjena zayebavanju Mesta heroj Ljubljane in Jankovića. Drugače si človek ne zna predstavljati nesmiselnega ukrepa, ko na razdalji razlike nekaj metrov vidi strežbo lokala, ki ima dovoljeno prodajo pijače in neke hiške, ki ima prepoved!
Provokacija Janše se je potrdila, ko je NoraTV takoj po nesmiselnem ukrepu v oddaji Kdo vam laže izpostavila prepoved prodaje hrane in pijače v hiškah in je oni, ki bulji kot “miš iz moke” Tomašič eno uro provociral češ, zakaj Janković ne vrne denarja najemnikom hišic s hrano in pijačo. To je bil resničen razlog prepovedi – napad na Jankovića in Ljubljančane.
prav ima župan, 09.12.2021 ob 11:01
Se kar strinjam z napisanim, čeprav ni dvoma, da ima Janković zelo lepljive prste. Ampak jih ima Janša ravno tako, vsi koruptivni posli države, o katerih beremo, imajo v ozadju nastavljeno njegovo denarnico, kamor se stekajo določeni odstotki.
Ta prepoved prodaje pijač in hrane na sejmu je bila namenjena zayebavanju Mesta heroj Ljubljane in Jankovića. Drugače si človek ne zna predstavljati nesmiselnega ukrepa, ko na razdalji razlike nekaj metrov vidi strežbo lokala, ki ima dovoljeno prodajo pijače in neke hiške, ki ima prepoved!
Provokacija Janše se je potrdila, ko je NoraTV takoj po nesmiselnem ukrepu v oddaji Kdo vam laže izpostavila prepoved prodaje hrane in pijače v hiškah in je oni, ki bulji kot “miš iz moke” Tomašič eno uro provociral češ, zakaj Janković ne vrne denarja najemnikom hišic s hrano in pijačo. To je bil resničen razlog prepovedi – napad na Jankovića in Ljubljančane.
Zakaj pa imamo potem zakone in Ustavo – za okras in za tiste, ki kradejo paštete in žemlje za preživetje – za male kurje tatove, vse ostalo pa mafijska korupcijska posla? Ker je to po tvoje lepljivost prstov “nekaj povsem običajnega” da se ima v Sloveniji lepljive prste?
Lej, jaz še v življenju ničesar ukradenega – niti role skret papirja ali kulija v službi, pa karkoli drugega… Tako da. Ne, ni normalno imet lepljive prste.
GOODLIFE, 09.12.2021 ob 10:36
Še enkrat – daj v medije, če kaj veš. Edino kjer je res prišlo do izločanja dokazov je primer farmacevtka. Ja, ženska mu je nastavila pi…, da bi dobila službo.
Ampak človek hodi na sodišča za razliko od Janše. Tu se vidi razlika.
Vsak naj si ustvari svojo sliko. Jaz poznam še ogromno takih ki kot mi sodelujemo z MOL-om in noben nima ene pripombe, razen da nas vse stiska s ceno. Pa občasno mora kdo narediti pločnik ali asfalt za vse meščane LJ.
Pa še nekaj iz prve roke. Delali smo tudi zanj osebno in mu želeli narediti zastonj. Ampak ni pustil in je plačal.
Jaz s tem končujem debato, če je zate lopov/južnjak/kriminalec naj bo. Zame je bolj zaveden Slovenec kot marsikateri, ki ni na ić.
haha očitno eden, ki je zaposlen na MOLu, službo pa je dobil na “razpisu”
crveni, 09.12.2021 ob 12:22
plavi bravo. sicer pa, odkar je prišel na oblasz jajo z direktorjem simićem, so jankoviča na FURS oprostili v v postopkih glede plačevanja davkov. hočem reč, jajotov vizjak in janković, eno te isto. Že delata z roko v roki
Avgust 2019, kdo je bil takrat na oblasti?
https://www.24ur.com/novice/slovenija/druzini-jankovic-odpisali-skoraj-29-milijonov-evrov-dolga.html
Plavi, 09.12.2021 ob 13:48
Ni res ddv pobran v Ljubljani, ne pobira Janša, ampak Janković, ddv spodnjega dupleka, pa pobere Opankar, ravno v temu je problem te države. Izrazita centralizacija je vsem zameglila razum!
Kaj pa je v bistvu Ljubljana? Državne službe, trgovina, in turizem, ki diha na škrge. Ljubljana je Sloveniji v breme, decentralizacija je nujna za preživetjew nacije. Na vagi je ali Ljubljana, ali preostala Slovenija? Upam, da je dovolj pameti?
Forum je zaprt za komentiranje.