Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Bravo Rebeka !!!

Bravo Rebeka !!!

se pridružujem mnenju. meni je bil naš nastop krneki. Muzika pa….jao, sej se vid, da je bil avtor un štancmajster Pipi. Takale muzika se je vrtela pred 10 leti po diskačih. Scena pa tud….sem tud jaz čakala, da vidim to famozno kletko. Da o garderobi ne govorim…ja kdo hudiča oblači tele nastopajoče (ne mislim sam Rebeke)? Že lan smo imel vještico na eurosongu, letos pa tud neki u tem stilu. Še dobro, da je tisti futuristični plašč hitro odvrgla. Mah..vse skup je blo bl ena beda.

Rebeka je svoj nastop opravila korektno in profesionalno, ampak to ne spremeni dejstva, da je pesem brezvezna in da ona nima glasu za pet v živo.

ja res bravo rebeka, meni osebno se zdi ta nastop en najboljsih od zadnjih časov nasih na evrosongu, pa rečte kar čte, moj okus ponavadi zadane!

Škoda da smo tako mali in le ena slovenija, ki je nihče ne mara žal! Mi pa vsi vedno vsem v rit lezemo, žalostno ane…če me vpraate bi rekla spet to, da nismo tako razpoznavni le zato, ker smo vedno lepo ponizni in tiho in blablabla..če bi enkrat usekal po mizi in rekli dost je, sploh kar se odnosov z HR tiče, verjemite da mi nas čez noč vsi poznali in na to bi bili lahko ponosni, da smo drzava ki se zna postavt zase, ne pa skot počepat.

Men je pa špasno, pa fajn, da je BiH šla naprej… pesem mi je kul, izvajalec pa res hecn…rebeke sploh nisem videla, ker sem spala..je pa moj reku, da je bla dobra…

Prav preseneča me, koliko pozitivnih postov. No ja, čeprav nimam nič proti njej, je lepa punca ampak raje naj bi ostala pri manekenstvu. “Svoje delo je korektno opravila”… a ga mogoče kdo od nastopajočih ni? Vsi so se max. potrudili. Meni je bila njena oprava grozna, kdo ji je sešil tisto grozno krilo? Zame najslabše oblečena včeraj. Da pa ni prišla naprej sem pa pričakovala.

Kako lahko to pišete?

Nobeden nas ne mara in zato!

Bodite malo realni.

Takšna pesem si več ne zasluži.

Takšen vokal tudi ne.

Gremo s teorijo zarote.

So tole morda politične preference??? :))))

http://www.youtube.com/watch?v=SgJU4uzMmYg

Iz glasbenega zornega konca, ni bila slaba tudi nastop je bil dobro izpeljan.

JA majhni smo in moja opazka, kako tujci slišijo slovenski jezik v pesmi. Hrvaški srbski jim je še vedno bolj v ušesu.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Da, Rebeka je pokazala vse kar zna!

In TO je VSE, kar zna! Še vedno premalo!

Ne smemo si metati peska v oči z majhnim številom prebivalcev in slovenskih gasarbajterjev. Danes ni Slovencev kaj dosti manj ali več kot nas je bilo v časih, ko so na Eurosongu Slovenijo predstavljali DOBRI pevci. Tisti, tadobri, se sploh ne prijavljajo več na pevska tekmovanja, ker se jim enostavno ne ljubi ukvarjati s kuhinjo.
Iz tega razloga pošiljamo na eurosong najmanj slabo pesem med slabimi.

Le kako je lahko ob istem številu Slovencev prilezla pod vrh Nuša Derenda, Darja Švajger ….

Z glasovi ali z ZNANJEM petja ter DOBRO pesmijo in RES profesionalno izvedbo?????

Oprostite, vendar, dokler bomo na Eurosong pošiljali AMATERJE – tako amaterske pevce, kot amaterske pesmi, izvedbe in “koreografije”, toliko časa ne bomo prilezli dlje od polfinala!

Eurosong pač ni “Pokaži kaj znaš”…….

New Report

Close