Bravo predsednik Hrvaške
Imajo nas zs norca, 20.09.2021 ob 23:38
Upanje783, 20.09.2021 ob 22:47
Ta posnetek sem pogledala že desetkrat.
To je luč na koncu tunela.
Končno.
Vsi imamo že dovolj, samo tisti ne, ki imajo koristi od tega.
Pri nas v Slo. Naj bi do 20.10 težil s cepljenjem, pol bo pa na razpolago 5 zdravil:)))))
A ni rečeno do konca septembra? Aha, še en mesec posiljevanja s cepljenjem.
Taka zdravila:
Hvala lepa, sem raje cepljena.
Nitine, 21.09.2021 ob 15:39
A Misliš, da zdravila bodo pa kar čudežno vse pozdravila? In seveda so vsa blazno natur brez stranskih učinkov? Bolje sprečiti nego lečiti je veljalo včasih.
Seveda ne bodo zdravila brez stranskih učinkov. Podobno kot cepiva, so bila dokaj na hitro narejena. Nas bodo sedaj posiljevali z zdravili? Cepljenje, torej, po 20.10. odpade?
Dvignem roko in se z njim ne strinjam. Nisem pristaš Janše in ga ne maram, sem pa zdravstvena delavka, ki verjame v virus, verjame pa tudi v stranske učinke cepiv. Nisem cepljena. Še.
Hrvaški predsednik naj malo pogleda po svojih bolnicah kakšne imajo pogoje in razmere. Potem, ko bo 80 umrlih na dan – kot lani pri nas, naj se oglasi še enkrat.
Zanimivo se mi zdi, da ne zaupa svetovnim voditeljem, ne zaupa zdravnikom.. Res bi bilo dobro tudi to, da svoj govor obrazloži. In še en pomemben dejavnik – a bodo volitve?
Poleg tega veste – če v neki državi v kratkem času pobere veliko starih in bolnih, ki so breme zavarovalnic – a se vam ne zdi, da je to dobro za državo?
Ker očitno stari in bolni ne umirajo od cepiv, ampak od korone.
Dajte malo razmislit, da v resnici zaupate samo tistim, ki povejo tisto, kar si želite slišat.
Kaj je v ozadju njegovega govora? A ne bi bilo dobro, če bi penzionisti kar pomrli? Za državo bi to bilo super. Domovi starejših so preveč zasedeni.
Preveč nas je na tem svetu.
Sedaj vidite, da teorijo zarote lahko napravite iz vsake stvari.
Sraka208, 21.09.2021 ob 16:16
Dvignem roko in se z njim ne strinjam. Nisem pristaš Janše in ga ne maram, sem pa zdravstvena delavka, ki verjame v virus, verjame pa tudi v stranske učinke cepiv. Nisem cepljena. Še.
Hrvaški predsednik naj malo pogleda po svojih bolnicah kakšne imajo pogoje in razmere. Potem, ko bo 80 umrlih na dan – kot lani pri nas, naj se oglasi še enkrat.
Zanimivo se mi zdi, da ne zaupa svetovnim voditeljem, ne zaupa zdravnikom.. Res bi bilo dobro tudi to, da svoj govor obrazloži. In še en pomemben dejavnik – a bodo volitve?
Poleg tega veste – če v neki državi v kratkem času pobere veliko starih in bolnih, ki so breme zavarovalnic – a se vam ne zdi, da je to dobro za državo?
Ker očitno stari in bolni ne umirajo od cepiv, ampak od korone.
Dajte malo razmislit, da v resnici zaupate samo tistim, ki povejo tisto, kar si želite slišat.
Kaj je v ozadju njegovega govora? A ne bi bilo dobro, če bi penzionisti kar pomrli? Za državo bi to bilo super. Domovi starejših so preveč zasedeni.
Preveč nas je na tem svetu.
Sedaj vidite, da teorijo zarote lahko napravite iz vsake stvari.
Hahaha kaj si pa ti skupi Spacala.
Hahaha Zoran Milanović je poročen in njegova soproga je zdravnica. Sedaj ti bo bolj jasno kajne, o tem virusu.
In še ena potrditev, da predsednik Hrvaške jasn pove, da mu je dovolj.
Vam pa še vedno ni dovolj, radi bi to vlekli v nedogled.
Koristi in lovke so prevelike.
Bobu bob, 21.09.2021 ob 23:55
Iz zanesljivih virov vem, da se veliko ljudi iz zdravstvs ne želi cepiti z eksperimentalnimi cepivi. To pove vse. Ne želijo biti poskusni zajci. Vedo za posledice cepljenja in zbolevanje cepljenih.
PRedvsem nižje sestre in strežnice, zdravniki so 90% cepljeni.
Forum je zaprt za komentiranje.