Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija bravo Daniel!

bravo Daniel!

Dobil je oskarja za glavno moško vlogo – Daniel day Lewis. Meni eden boljših igralcev, od Poslednjega mohikanca, do Moje leve noge.

Zaslužil bi si ga že za V imenu očeta, ampak takrat je pač rulal Schindlerjev seznam.

jok, takrat so ga dali hanksu za tistega odvetnika z aidsom (Philadelphia). tega smukom z akademije nikoli ne pozabim!!! : /// tudi meni je DDL oh in ah in sploh. sem vesela za njega.

ni njegov prvi oskar.

jaz bi ga bolj privoščija Johnnyju Deppu

A zato ker je lepši? :))))

Po moje je šel v prave roke. Meni je Daniel tudi dober.

Tom Hanks si je več kot zaslužil oskarja. Meni osebno Daniel sploh ni všeč.

Tudi meni je Depp veliko boljši igralec, ampak akademija se je odločila,čestitke.

ma ne ker bi bil lepši, sem si ogledala oba filma in me igra Daniela niti pol toliko ni navdušila kot Johnnyjeva 🙂

saj sta oba super igralca, ampak upam, da ko bo naslednič nominiran, pa res dobi ta kipec 😉

Johnny Depp bi si že zdavnaj zaslužil oskarja, da nima sam lepe face, je že zdavnaj dokazal. Res je da je Daniel zlo dober igralec in si je zaslužil tega oskarja, v bistvu ne govorim za to leto, ampak na splošno Depp v vsakem filmu dobr igra in bi si za kero od svojih vlog že zaslužil oskarja, tko kot še nekateri ostali igralci, ki doslej niso imeli te sreče.

New Report

Close