Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bratu sem tudi oče

Bratu sem tudi oče

Odgovor na objavo uporabnika
miccka, 10.07.2022 ob 08:30

Ma kake jih to imate…. Kot prvo to izgleda kot ena zgodbica prevedena iz kakšnega angleškega podeželskega cajtnga. Res malo čudno, da 18 letnemu dijaku dajo skrbništvo nad 9 letnikom in mora ta dijak pustiti šolo, da služi kruh za brata, hkrati pa še gospodinji in ga vzgaja. Res dvomim, da je pri nas kaj takega možno, sem skoraj sigurna, da bi dali 9 letnika v rejo, če ne bi imel drugih sorodnikov.

Po drugi strani pa mal smešno izgleda, v bistvu je samo 9 let razlike, torej če ima tip ženo in otroke, je vmes tudi ta 9letnik odrastel. Pa kakšen morata to imeti odnos, da ju drugi opozarjajo, da gre predaleč…. A se hodi z bratom žogat namesto z otroki? A mu daje denar? Razumem, da bi čutil do brata posebno povezanost, zaščitništvo in ljubezen, ampak tako kot mora starš svojega otroka spustiti, ko ta odraste, bi moral tudi ta brat svojega mlajšega brata pustiti, da si zgradi svoje življenje in si služi svoj denar za preživljanje. Pa saj ima ta brat najbrž že svoje življenje, zdaj ga potrebujejo njegovi mlajši otroci.

Pa smešno mi je, kako tukaj pišete, kaj naj naredi ženi, naj prepiše premoženje na brata in podobno… Doma pa najbrž delate, kar vam ženka ukaže in tudi k staršem najbrž že dolgo niste šli na obisk, ker gre ženi na živce tašča….

Verjetno gre za denar, da brat finančno podpira mlajšega brata.

verjetno denar, 10.07.2022 ob 09:17

Verjetno gre za denar, da brat finančno podpira mlajšega brata.

točno tako. tukaj so vsi idealni in leporečni za 4 stenami se pokaže njihova prava plat.

zunaj tiho ko šlape pred babami, ko so sami pa JEBAČI LETA…(sanjajo o tem) …

….., 10.07.2022 ob 10:31

točno tako. tukaj so vsi idealni in leporečni za 4 stenami se pokaže njihova prava plat.

zunaj tiho ko šlape pred babami, ko so sami pa JEBAČI LETA…(sanjajo o tem) …

No, verjetno ta gospod ni skrival pred bodoco zeno, da skrbi za mladoletnega brata, torej je gospa vedela, v kaj se spusca, zdaj ji pa naenkrat ni prav, da mora moz financno skrbeti se za brata studenta.

res ste sfukani, 09.07.2022 ob 16:24

hmhm…813, 09.07.2022 ob 16:18

res ste sfukani, 09.07.2022 ob 16:08

Anonimno 4426, 09.07.2022 ob 13:58

Ti si car ..oni zabiti in pokvarjeni… ?

Ja seveda, zato pa je toliko sfukanih družin, isto v primerih kjer otroci sineki, ostajajo ob mamicah do 35-40…blesavo trol….zabite kure.

Brat, ki je 18 je polnoleten-ne bo se ga več vlačilo po dopustih, ob sekundarni družini, delale se bodo omejitve….zastopiš. Ne bo se mu drug brat odrekel, le manj se bo posvečla njemu in več ženi in otrokom. je jasno?

Si ti zena tega oceta-brata?

Mogoce celo ljubica, ki je razdrla druzino, zdaj te pa motijo srednjesolski otroci na dopustu z ljubckom?

Zakaj pa 18 letnik ne bi sel s svojim starsem na dopust?

Mi smo bili vedno zmenjeni, da si sami zasluzijo, ce hocejo sami na dopust, pri nas so pa vedno dobrodosli in so tudi vedno prisli, vcasih za par dni, vcasih za en teden, obicajno so se tako organizorali, par dni pri nas, par dni pri drugih starsih, par dni pri tretjih, par dni na jadrnici pri cetrtih…

Debilka, kdo je govoril o finančni plati. Naj ti narišem.

Starejši brat ima že svojo družino, za tega samo skrbi-tudi on je njegova družina, ampak z 18 je pa njemu prva sekundarna. In v sekundarni ima morebiti hčero, ki je 17 in kam to vodi, če gre z njimi vsako leto še brat, ki je 18+?….Nobene veze ni s financami. veze ima, d aje brat počasi v sekundarni družini (ženi in drugim otrokom) morda v napoto, želijo, da se vsako leto bolj odsesa…od bratove zize

res ste sfukani, kam pa naj bi vodilo, če ima avtor hčer, staro 17 let in brata, ki je star 18? Imate v vaši družini težave z incestnimi razmerji, da ti niso jasne relacije nečakinja – stric?

Bravo,da si poskrebel zase in za brata, da ga nisi pustl na cedilu,BRAVO!!!

Koliko sta zdaj stara?In oče si svojim otrokom,ne pa bratu.Nehaj ga ujčkat in prereži popkovino.

Jaz si kar zamislim-zvečer smo doma,otroka sta doma,mogoče že spita.Kot žena želim pozornosti.Pa uleti možev brat in mi prevzame moža..1x,2x,10x,postanem sitna in zatežena..20x,30x,50x postanem še bolj tečna…ko se to zgodi 100-tič se nasmehnem…Zakaj?Ker vaju imam vrh glave!Ali se pripravljam na ločitev ali pa mi ljubimec posveča svoj čas..Kakorkoli-vidva z bratom bosta ostala sam

Enako sem tudi jaz pomislila, ponosni bi bili vajini starši. Mislim, da se nimajo sorodniki pravice vtikati v vajin odnos z bratom. Jaz bi  jim tudi odločno to povedala. Če je treba, jim povej, da si v oporoki že namenil delež svojemu bratu, ki je enakovreden deležu tvojih otrok. Pa opazuj, kaj ti bodo potem rekli. Če bodo začeli sitnariti, da je on itak podedoval že po starših, jim poveš, da ga imaš rad in da mu želiš tudi ti nekaj zapustiti. Saj če se še tebi kaj zgodi, pa res ne bo imel več nikogar. Če jim pa potem ne kapne, so pa res brez srca.

Eni ocitno zivite samo za denar. Zivljenje je precej vec kot samo denar.

Naredi tako kot ti čutiš da je prav in dobro. Ti si izgubil starše pri polnoletnosti, brat pri 9 letih. Bistvena razlika. Bil si mu nadomestni oče in sedaj sorodstvo po ženini strani zahteva, da postaneš, ostaneš samo še brat. Ne gre to tako. Ti ženi in ženine u sorodstvu ne diktira kakšen odnos naj imajo med seboj in s sorodstvo, zato se tudi ti ne daj usmerjati. Ljudje imamo odnose kot si mi želimo, čutimo, potrebujemo in to smo. Edino to poskrbi, da ne bo vedno mlajši brat, odvisen od tebe, ker ko si sprejel očetovsko vlogo, je naloga očeta, da vzgoji potomca da odleti iz gnezda. Edino tu vidim možen problem v vajinem odnosu. Nepravilno se mi tudi zdi, da je veliko nasvetov do bivših, da je bivsi-a z razlogom in da je potrebno pretrgati vse stike. Le zakaj?

XstyleNa, 09.09.2024 ob 19:45

Koliko sta zdaj stara?In oče si svojim otrokom,ne pa bratu.Nehaj ga ujčkat in prereži popkovino.

Jaz si kar zamislim-zvečer smo doma,otroka sta doma,mogoče že spita.Kot žena želim pozornosti.Pa uleti možev brat in mi prevzame moža..1x,2x,10x,postanem sitna in zatežena..20x,30x,50x postanem še bolj tečna…ko se to zgodi 100-tič se nasmehnem…Zakaj?Ker vaju imam vrh glave!Ali se pripravljam na ločitev ali pa mi ljubimec posveča svoj čas..Kakorkoli-vidva z bratom bosta ostala sam

Kaj pa, ce bi imel lastnega otroka od prej?

Ali je posvojil otroka recimo z bivso zeno in je ta umrla?

Ali je posvojil necaka, ko je sestra umrla?

Temu cloveku je brat kot sin, krvna relacija nima veze, ze tako je toliko starejsi, da je se v casu starsel razvil nek starsevsko zascitniski odnos do brata, po njuni smrti je pa itak bil bratu stars.

Ko se zenska poda v tako zvezo, ji mora biti jasno, da ima ta moski otroka od prej in ga ne bo zbrisal, pa ce ima z njo se 10 otrok, ta od prej je njegov enako kot vsi ostali.

Sicer, moje mnenje, gre pa pri tej zgodbi za denar in finance.

Zgodba je stara 2 leti, me prav zanima, ce se bo avtor kaj oglasil in povedal kako je danes?

Cestitke, marsikdo tega ne bi bil sposoben. Povej vsem, da si ponosen na to. Redko se se najde tako neegoisticen karakter.

Očebrat, 05.07.2021 ob 16:34

Pred leti sva nama z bratom v prometni nesreči izgubila starša. Na tem svetu sva ostala sama. Ker sem bil takrat ravno polnoleten sem postal zakoniti skrbnik 9 letnemu bratu. Takrat sem ravno zaključeval srednjo šolo in zaradi okoliščin sem se odločil, da študija ne nadaljujem in sem se zaposlil. Ves moj čas je bil podrejen službi in skrbi za brata. V službi sem spoznal tudi punco, ki je danes moja žena. Imava dva otroka, a jaz imam v resnici tri, saj sem bratu bolj oče kot brat. Pač tako so hotele najine razmere. V mojem srcu je prostoru dovolj za vse tri, res ne vidim zakaj delajo iz tega problem. Na živce mi gre, ker mi žena in njeni sorodniki radi očitajo, da imam dva otroka in ne tri in da naj se tako tudi obnašam. Ne vem kako naj jim dopovem, da ni šlo drugače, kot da sem bil bratu tudi oče.

Ti si moški in pika.

Ne žena, ne nihče drugi, ti nima kaj dirigirat, kako in kaj delaš ali pomagaš. Nisi copata, si brat, mož. Pika.

kaj imate to ene plehke besede….bla bla bla, nikoli n prepozno ampak

Stari ti čerem, dobar čovjek si ti….nihče ti tega ne more uzet. Tvoja žena ima to pravico ampak žal, žal, če ne prehodiš ne moreš vedet. Kar je razumljivo.

Očebrat

bog ti je vzel starše, ker je vedel da te čaka še večja preizkušnja.  mora boš svoji ženi postavit meje. nimaš ti kaj takih logičnih stvari komurkoli dopovedovat. če ti en izkažejo časti,  KO JIM JEBE MILO MATER. STERAJ TO GOLAZN U TRI PIZDE MATRNE.  STERAJ TO KUZLO SMRDLJIVO PRASICO V 3 PIČKE MATRNE, pa naj kuza atiju in mamci fafa in liže. prasica.  kakšno kurvetino si si to našel. kakšno kuzlo ugabno levilarsko si to našel. prasico smrdljivo babjo ugabno.  mrš golazn pofukana v  glavo.

tko naredi.   reči svoji ženi tko.   DA NE ČUJEM VEČ OD TEBE- NIČ. AL PA GREŠ. PA K TVOJIM STARIM, NE GREM VEČ NIKOLI. IN RES NE GREŠ VEČ. ČE ONA ŽELI  K NJENIM, JI REČI TKO.   IDI PA NE HODI VEČ NAZAJ.

AL JE KURBA S TEBOJ ALI PROTI TEBI.    NOBENE MILOSTI.

AL TI SLEDI ALI PA LETI.   zakaj dovoliš, da se tko obnašašjo?  zakaj?  kaj so ti ljudje tebi? nula so ti.  o pizda materna. prasice

od mene imaš vso podporo. vsaka čast zate.  ti bo že bog dal srečo.  prav si naredil.  brat, sin, kaj zdaj.   je kaj ti imenuješ da je.  kji kurac je ta folk tebi. nič ti ni. nič niso. drek do.  svinjarji pofukani v gumnato glavo.  reči  ženi tko.

jaz več k tvojim prasicam ne gre,  če ti greš, idi pa hodi več nazaj.  če se njej zdi njihov odnos do tebe uredu. pošten. NAJ SI ŠE ONA JEBE MATR.

če  boš kaj tako potreboval, povej.  jaz poznam veliko ljudi.  fejst veliko. pomembnih ljudi.  če ti bom lahko pomagal, moraš povedat.

steraj te pizde smrdljive, tek urbe izdajalske te prasice levičarske, te ničvredne podagne v tri pizde mile materine.

razumel.    bog ti bo pomagal zagotovo.

verjetno denar

kakšna ničvrednak urbetina je pa to.  o prasica smrdljiva.  ničvredna levičarka ugabna.   TO BI MORAAL NITI PONOSNA DA IMA TAKEGA FAJN MOŽA.  FSEM OKOLI GOVORIT, KAKO JE SUPER. BIT SREČNA DA GA IMA. prokleta kuzla.   bi morala it pizdo prodajat da bi imeli več keša. prokleta prasica ničvredna.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close