Branko Masleša pokazal diplomo in pojasnil vse o svoji izobrazbi
Pa tako so pljuvali janšisti po njem …
Tale diploma se napram moji, zelo dobro drži. Črnilo na moji je abšlesano, papir pa tudi mali bolj rumen. No on je verjetno to hranil v pravih pogojih, moja pa je ležala na knjižni polici. Pa še to, nam so takrat rekli, da imajo vse yu univerze posebno črnilo in poseben papir, ki jih naročajo iz zuriha. Zdaj pa bodi pameten
Diploma je sigurno verodostojna. Tudi sm imam dve taki doma in v tistih letih se je v tej republiki še uporabljal krompirjev žig zaradi vsesplošnega pomankanja materiala.. Žal pa je vseh mojih osemnajst originalnih diplom zgorelo med desantom na Sarajevo. Ampak po moje je ta s kropirjem dovolj verodostojna!
Moja diploma ljubljanske univerze že iz samostojnih časov je pa skoraj enaka. Tako da iz teh slik se meni zdi, da je tole, kar kaže Masleša, kar lepo original. Si pa mislim, da janševcem to ne ustreza.
Je bilo pa po osamosvojitvi v javni upravi odkritih zelo veliko ponaredkov. Tako da če je Masleševa diploma zdržala tisto preverko diplom in izobrazbe takrat, je pač prava. Mnoge niso bile.
Borg nepr, 27.01.2022 ob 00:24
Haha, kako peče, janšisti … še ko ste na oblasti vas peljejo scat že za zajtrk. Najmanj trikrat. 😀
Pah, ni nujno, da so ravno janšisti, lahko so še bolj desni skrajneži, ki samo ne trpijo ničesar, kar ni “slovensko”. Ali straight, ali belokožno, ali….Lahko jim trenutna politika dol visi, so samo tupi naciji.
ena pupa, 27.01.2022 ob 08:23
Masleša po mojem še OŠ ni končal. A niso v BIH dobili elektriko šele v 80s
ja to pa res.. 1984, direkt za Olimpijske igre jim je posvetila prva žarnici v takrat republiki.
Ob tej edini žarnici, spomnim se bila je 100 vatna (saj veš, ne sme se šparat ob takih dogodkih), nas je polna dvorana Zetra gledala hokejsko tekmo Jugoslavija- SSSR, krele jajohojsasto…
Matr vam nabijem, kdo vaaas je nafuku v pijanem stanju tako zadete v glavo…
Forum je zaprt za komentiranje.