Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Branko Gradišnik – pismo Janši

Branko Gradišnik – pismo Janši

Odgovor na objavo uporabnika
Mbluzenje, 25.12.2021 ob 12:11

Prej sem Gradisnika spostovala, zdaj vidim, da je samo en tecen star prdec.. bzv … Spostovani! To je cist pravi nagovor, ki velja za zenske in moske, nvm od kod njemu, da je obvezno Spostovana! Le- ta nagovor bi bil, ce bi Jansa vsako poimenoval z imenom in priimkom zraven, se pravi: Spostvana ga. Barbara Gradisnik!
drugace pa brez imena in priimka, pa je samo Spostovani! Edino prav…

tako, da je tale Branko ze v startu zgubil moje spostovanje… da ne govorim o ostalih malenkostih, ki jih je nabluzil in mu niso bile vsec, predolgo, premajhen tisk..  ma res no, stari tezak, nic drugega… a tudi cajtnge Delo tako kritizirate zarad premajhnih crk?? Res , vsak bi rad bil zdej nekaj posebnega,  tud Gradisnik se more ven vrzt… dolgocasno. In skrajno razvajeni argumenti, kaj mu vse ni vsec… in ta vse je kriv Jansa. Sevede vsakemu takemu Gradisniku srcno zelim da se cimprej odseli v avstrijo ali kam drugam, v Burkino Faso, kjer se med covidom cedita med in  mleko haha:))

Zanimivo, tale tip se mi je pred leti zdel čisto normalen …

JJ pisma nisem brala, škoda časa. Tega sem, pa sem na konc ugotovila, da je bilo tudi za to škoda časa. Kakšna čreva brezvvezna no!

mah ja, 25.12.2021 ob 19:24

JJ pisma nisem brala, škoda časa. Tega sem, pa sem na konc ugotovila, da je bilo tudi za to škoda časa. Kakšna čreva brezvvezna no!

Ti ga itak ne bi razumela.

Zelo pametno, 25.12.2021 ob 19:29

Ti ga itak ne bi razumela.

česa točno ne bi razumela?

mah ja, 25.12.2021 ob 19:31

česa točno ne bi razumela?

Janševega pisma seveda.

Robi650, 25.12.2021 ob 18:57

Janšistična fašistična golazen je samo za postrelit.

https://www.facebook.com/groups/slovenijazmore/permalink/890690284947929/

s postreljanjem začni pri sebi – boš takoj rešen vseh negativnosti in težav ☺
če ti ne gre – ti lahko pomagam ☺ : poči se ☺

Zelo pametno, 25.12.2021 ob 21:03

Janševega pisma seveda.

Hahaha ??? lepo izpeljano 😉

Malo je za časom, tale Gradišnik. Mask ne peremo in ne likamo, saj je obvezna uporaba kirurških mask, tiste iz blaga niso dovoljene. In ne vem, od kod mu podatek, da je največ okuženih tam, kjer je precepljenost največja, to je čisto zgrešena trditev. Strinjam se pa z njim, da so ta Janševa čreva obupno predolga.

Desperadodajka, 25.12.2021 ob 10:12

Je pa zanimivo, da osrednji medij objavlja anticepiski pogled na situacijo. A se obračajo po vetru?

pohvalno… eden, ki to naredi… čeprav dnevnik je tudi že prej objavljal kolumne  zdravnikov z drugačnim strokovnim mnenjem od politične stroke.

… ampak pohvalno za vsako tako objavo…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close