Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Branje v oktobru

Branje v oktobru

@Dear Hetaher: Sploh nisem hotel reči, da moraš uporabiti iskalnik 🙂 Itak se mi zdi, da sploh ne škodi iste ljudi večkrat povprašati po mnenju o prebrani knjigi. Mnenje se ponavadi prijetno spreminja skozi čas.

@K10: Pa daj, poskusi no Millerja, me prav zanima, kako različne okuse imamo.

@Toro: Pa daj, poskusi no Millerja, me prav zanima, kako različne okuse imamo.

No, pa bom, tebi na ljubo 😉 Samo sodeč po tvojih tukajšnjih prispevkih, je najin okus nevarno podoben (če ne štejem Careyja) …

Še enkrat prebiram Constant Gardener Johna Le Carreja.

Preprosto moram sporočiti, da je branje čisti užitek. Upam, da je njegovo zdravje še trdno in da bomo od dobili še kakšno knjigo … in seveda, da se je nemara že rodil kdo, ki bo zmogel na področju vohunk nadaljevati na ravni Le Carreja in Lena Deightona.

DBC Pierre: Vernon God Little

Ne vem, občutki so mešani: mestoma se mi je knjiga zdela butasta, bili pa so tudi trenutki, ko se mi je zdela naravnost presunljiva. Če bi bila ves čas takšna kot v svojih najboljših trenutkih, bi bila sijajna, tako pa se zdi ena srednja reč.

Prebrala Anino poroko, od katere ob dveh slabih kritikah tu na Moljih nisem prav ničesar pričakovala. A presenetljivo: prebrala sem jo tekoče, ustvarila je neko posebno vzdušje, vsebina se mi je zdela simpatična, njeno počasno odkrivanje prijetno. Tako da: meni je bila všeč.

Alain de Botton Skrb za status
Aleksej Ivanov Geograf je zapil globzus – dobro (predvsem prvi del
Bora Čosić Vloga moje družine v svetovni revoluciji
slednja
AAAH..zelo všeč!
lp

Še v oktobru (včeraj) zaključila Evangelij po Satanu (Patrick Graham), ki si želi biti nova DaVinčijeva šifra, pa je razvlečeno, po nepotrebnem nasilno, skuša na senzacionalisitičen način lansirati neke ideje, obljublja razkritje strašnih skrivnosti, v resnici pa je brez zveze. Ne priporočam, tudi če ste ljubitelji verskih kriminalk.

New Report

Close