Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Branje o erotiki

Branje o erotiki

Zdravo,

tisti ki berete tudi erotično literaturo, dajmo izmenjati nekaj besed o tem, kaj priporočate. Brala sem nekaj od Anais Nin, nekaj avtorjev se ne spomnim, lahko pa napišete samo naslov knjige, če vam je lažje.

🙂

Erotično branje mi je zelo všeč, a z leti sem ugotovila, da je zelo malo tem na slovenskih forumih, ki bi to temo obravnavale. To je žalostno, saj konec koncev nismo več v srednjem veku.

Meni je bila všeč večina iz zbirke Dotik in pa Forster S. Poigraj se z mano. Slednja je zelo žensko branje in ne bi bila erotična moškemu bralstvu.
Nin je tudi meni dokaj sprejemljiva, čeprav se mi zdi, da imajo erotična branja skoraj vedno tendenco eksentričnosti, čudaškosti in zateženosti, kar je škoda. Že Bukowski je tak, da ga stežka prebereš, ne da bi ti bilo zraven vsaj parkrat slabo (kar ni ravno erotično). Prav tako je bila knjiga Louys Tri hčere svoje matere taka, da me je po dvajsetih straneh postalo strah za moje mentalno zdravje.
Spet tretje erotične knjige so namenjene podpovprečnemu ženskemu bralstvu in so tako plehke, da človek ne najde nekega veselja v njih, primer: Somrak.

Srečno vsem nam pri iskanju kvalitetnega erotičnega gradiva.

Veronika

Zdi se mi, da je Simmel znal precej dobro ubesediti to zmuzljivo reč, npr. v knjigi Včasih je tudi jokati užitek. Seveda pa je erotika v njegovih delih le začimba in ne glavna jed.

Hej Poliška,

meni je bila zelo všeč zbirka zgodbic Uročene avtorice Nancy Madore. Meni so bile strašno luštne – priporočam, da prebereš in pokomentiraš, kako se ti zdi 🙂

New Report

Close