Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis brala bi

brala bi

Sem v bolniški pred porodniško in moram večino časa počivat. Tako zdaj na veliko berem, ne morem pa sam v knjižnico, zato pošljem moža ali brata, ki pa nista ravno bralca, zato mi ponavadi prinesete, kar pač nekdo pred njima vrne, zato bi lepo prosila za pomoč, za kakšen naslov ali vsaj avtorja/avtorico s tako lahko ljubezensko ali zgodovinsko literaturo.
Nazadnje sem prebrala dve knjigi Sandre Brown: Ne pošiljaj mi rož in Nebeška vročica.
Nad obema sem navdušena.
Zdaj pa res potrebujem še kakšen dober nasvet.
Prebrala sem že tudi vse od Kathleen WoodiWiss, Rachel Gibson.
Hvala vsem za vsak nasvet!

Hej, kaj pa Gaby Hauptmann si že brala? Imaš jih kar nekaj: Navali na moške- sem ravnokar prebrala; Samo mrtev moški je dober moški; Iščem impotentnega moža; Laž v postelji… – vse so take lahkotne, z moško-žensko tematiko:)

Sicer pa Papežinja Ivana, Morska katedrala – te so bolj z zgodovinskim ozadjem.

Knjige Sophie Kinsella (Strastna zapeljivka, Strastna zapeljivka osvoji Manhattan, Strastna zapeljivka in njena sestra; Mala strastna zapeljivka…)

Meni so tudi všeč knjige Nore Roberts – vse razen tistih, ki so z ZF vsebino (ena trilogija ali dve sta taki)…
lpn

Ker imaš podoben okus kot jaz ti lahko napišem kaj sem prebrala prejšni teden Jill Mansell Videz vara in Julie Garwood Razkošje časti. Drugače še kaj od Nicholasa Sparksa in Enoch Suzanne, pa Rachel Gibson. Pa še ena luštna Za vsako rešitev se najde težava od Kerstin Gier.

če se ti zahoče kaj lahkotnega, zabavnega a še vedno razburljivega, barva magije od Terry Pratchetta je pravi naslov 😛

Barva Magije

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

preberi si žive teharske rane.zelo pretresjliva knjiga o tem kako so zločinci partizani morili zavedne slovence morivci pa še zdaj niso kaznovani

RES pravo lahkotno čtivo za nosečnico.

Nicholas Sparks: BELEŽNICA, Marian Keyes: SUŠI ZA ZAČETNIKE (zabavno branje), sicer pa se pridružujem zgornjim mnenjem.
Priporočam ti, da mož v knjižnici prosi, da ti aktivirajo geslo za rezervacijo knjig od doma.
Tako lahko od doma poiščeš v dotični knjižnici knjige, ki so na razpolago, jih rezerviraš, mož pa potem samo pobere rezervirane knjige. Drugače mu moraš dati več naslovov knjig, da vsaj kaj dobi. Če pa knjige ni, jo rezerviraš, pa ti po elektronski pošti sporočijo, ko je rezervirana knjiga prispela in jo gre takrat iskat.
Tudi je super, ko česa ne uspeš vrnit, da lahko kar preko interneta sama podaljšaš knjige po želji.

Ja, to je možno v večini knjižnic, a ne v vseh.

Jaz sem nazadnje prebrala vse od Gabriel García Márqueza.

http://www.felix.si/index.php?str=artikel&a_id=106
všeč mi je bila tud ta

pa knjige od Branka Gradišnika pa Michal Viewegha

Slovenski prevodi so itk bedni tko kt zmeri, jst berem originale.

John Knittel – VIA MALA

Papežinja – zanimiva, napeta, ljubezenska, zgodovinska
Moški in ostale katastrofe – zabavna
Beležnica – lepa ljubezenska
Ljubezenska zgodba – lepa ljubezenska
Kishon je ultra zabaven
Roald Dahl – kratke zgodbe
Popoln idiot – mega zabavna

sploh če bereš v angleščini, je en kup knjig na voljo na netu in samo dol potegneš, lahko bereš na računalniku ali kakšnem readerju. Jaz imam obdobja ko šund kar požiram in imam pravo zbirko knjig od garwoodove, woodiwissove in več drugih na računalniku…

Imam občutek, ko berem tebe, da si nekako zelo nastrojena proti SLO in vse kar je povezano z njo,….se motim???

Draga Kensington,
ali tebe vedno čevlji tiščijo, da si tako sitna v svojih odgovorih? Če sem zgrešila kakšen tvoj + odgovor, se ti opravičujem.

Meni se je v zadnjem letu najbolj dopadla Voda za slone (avtorja žal ne vem).

Imam občutek, ko berem tebe, da si nekako zelo nastrojena proti SLO in vse kar je povezano z njo,….se motim???[/quote]

Ah daj daj, to je en kmet iz Horjula, ki sedaj v Angliji živi in to vedno in povsod omenja. Bogi revež, očitno tam v Angliji ni kaj počet, glede na to da cele dneve tu gor visi.

New Report

Close