Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Bradavice

Bradavice

Na roki so se mi pojavile bradavice. Ali veste kako se jih naj znebim?
Hvala za odgovor in lp

V lekarni se dobi nek preparat, ki uničuje bradevice samo moraš biti res vstrajen. Jaz sem imela eno grdo, veliko na nogi in sem kar ene pol leta mazala da sem jo uničla.

Meni tisti preparat ni nič pomagal, in sem potem šla k dermatologinji in so mi jih odstranili s tekočim dušikom. Pa tudi to najprej ni pomagalo in so morali postopek ponoviti. Potem je pa zaleglo.

Tisti preparat iz lekarne sicer včasih pomaga – mislim, da gre za neko mazilo. Tako da jaz bi na tvojem mestu najprej to poskusila. Če pa ne bo šlo, pa k dermatologu.

v Avstriji dobiš VERRUMAL. Men je to najbolj pomagalo, čeprav sem prej pri dermatologu bla.

Meni je pomagala tekocina Sakol iz lekarne. Moras biti vztrajna. bradavica pocrni potem pa se odlusci s korenino vred.

Na morju utrgaj ne čisto dozorelo figo, si z njenim mlečkom namaži bradavico in čakaj do naslednjega dne, ko bo odpadla. Pa veliko krvi bo priteklo, ki naj te ne prestraši.

Malo tekočega dušika nanjo, pa bo…

Jaz s figo ne bi nikoli več. Ko sem si namazala bradavico, se mi je ta full vnela, bolelo me je… Pa saj bi potrpela, če bi potem odpadla. A ni… Še danes jo imam.
Nimam pa nobenega predloga, kak jo dobit dol.

Idi k zdravniku

Sin je imel bradavico na nogi. Zelo moteče je bilo, zato smo obiskali kirurga. To pomeni, da en dan ni smel stopiti na nogo, par dni skakljanja… Po dobrem mesecu dni se je ponovilo. Znova je zrastla – na istem mestu, pa čeprav je bila pošteno izrezana. Šli smo še na drugo rezanje. Zelo neprijetno. Sestra v bolnici mi je omenila tekočino, ki jo pripravlja galenski laboratorij v lekarni (v KP, pa najbrž tudi drugi laboratoriji po SLO). Na steklenički piše kar: Tekočina proti bradavicam. Še preden se je namreč druga rana pozdravila, že sem opazila, da bradavica ponovno raste . Takoj, ko se je rana zacelila, sva s sinom vneto začela mazati – 1 – 2x dnevno. Že sestra v bolnici naju je opozorila na vztrajnost. In res. Mazala sva kakšna dva meseca. Skrb za mazanje je kar sine prevzel, ker si ni želel ponovnega obiska kirurga. Po dveh mesecih sem bradavico, s prsti, lepo odstanila. Luknja je bila sicer grozljiva. Pravi krater je nastal. S škarjicami sem še obrezala robove “kraterja”, rano namazala z antibiotičnim mazilom – za vsak slučaj, saj mi je ob pogledu na luknjo postalo kar slabo. Vendar ni krvavelo. Luknja se je lepo zacelila in bradavica se ni ponovila.

No pa vam bom jaz povedal najbolj zanesljivi recept.Vsak dan si jo parkrat namaži z kredo.Z čisto navadno kredo ki si jo uporabljal v šolo za pisanje po tabli.To bo trajalo kakšne tri tedne da izgine(lahko tudi nekaj več ali pa manj).Začne se majnšat in na koncu pa izgine.To je preizkušeni recept.Ampak moraš res parkrat na dan mazat.Večkrat boljše je.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close