Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis bppppppppppppp

bppppppppppppp

Odkar je Nataša moderatorka tega foruma, se pojavlja oseba z navedenim nickom, ki ima očitno težave sama s seboj.

Da se ne bi forum sprevrgel v obmetavanje z nekonstruktivnimi komentarji, predlagam, da omenjenega uporabnika (uporabnico) blokirate. Forum bi tako obdržal nivo, kakršnega smo vajeni.

Saj se za tem nickom ne skriva oseba, ki ima sicer konkreten nick, kajne?

Za nickom, kot je naveden, se ne skriva nihče, ime je javno. V nasprotju z nicki bppppppppppppp, bpp, bbbbbbbbbbbpppp in koki5, ki so vsi anonimni. Če komu kaj ni všeč, seveda lahko to mirno pove, spodobi pa se, da se takrat vsaj predstavi. Kajne?

Nataša Purkat, moderatorka foruma Al' prav se piše Lektor'ca | www.lektorica.si | info@lektorica.si Prosim, uporabljajte iskalnik!

Povem tisto, za kar sem prepričana, da je prav.
Očitno enim to ni všeč. Zato se umikam. Lep pozdrav.

Nataša, saj pravim, da se najbrž za nickom bppppppp skriva nekdo, ki je sicer aktiven pod drugim, znanim, nickom. Vprašanje torej ni letelo na tvoj nick, pač pa na bppppp.

Seveda lahko vsak pove svoje mnenje, lepo pa je, če je mnenje korektno in kontruktivno, kar za drrrr ravno ne velja.

….oh, popravljam zadnji stavek: seveda gre za bppp in ne drrr… 🙂

Kaj pa je takega napisala?

Forum, kakršnega smo vajeni, je forum enakopravnih razpravljalcev. Provokacije, če so na neki intelektualni ravni, razpravo kvečjemu poživijo. Nima smisla, da se zaradi njih kdo počuti užaljenega, dobrodošlo bi bilo, da na provokacije odgovori.
Pozivi k brisanju ali blokadi uporabnikov mi niso všeč. Se spomnite uporabnika, ki se je podpisoval z neko nenavadno kratico in vedno dopisal le, da se strinja? Ta je bil pravi provokator in njegove provokacije so bile butaste, pa vseeno ni bilo nobenih pozivov k brisanju njegovih sporočil.

Sicer sploh ne vem, kaj je kdo napisalA, trdim pa, da gospa http://www.lektorica briše nekatere poste, poleg tega pa ima edina možnost spreminjanja in oblikovanja svojih. Kot sem že rekel, DIKTATURA LEKTORATA.

Aja, pa bppp nisem jaz. 🙂

Špela, o tebi ne dvomim in te cenim, za moje pojme si dokaj realna in za razliko od mene tudi vedno vljudna :))
podkidala.
Če je to smetenje, se opravičujem, ampak bo že www spodkidala. jaz bom samo svojim kravam.

Pravzaprav nisem, ker imam tudi jaz rada provokacije. 🙂
Ampak tokrat se pa res trudim, da bi kaj pripomogla k umiritvi razprave.

:))

Me veseli, kar je tudi razvidno malo prej 🙂
Imam pa tudi jaz zate eno vprašanje – le zakaj si spela, zakaj ne Špela? Še moje krave imajo vse veliko začetnico in magari celo strešico: Liska, Šaci (to pride od Schatzi), Bučka, Oki, Janša, Buba, Repa, Vilka, Čola … … in še bi lahko našteval.

Mene je ža pred časom zmotilo, da ima Nataša P edina možnost popravljati prispevke. Poleg tega me strašno moti vsiljivo vsakokranto dodajanje vizitke. Kar se tega tiče je bil tisti famozni h3o…, al’ kako že, še kar znosen, čeprav mi je šel hudo na živce.

Moti nedoslednost tipa: tu se malo pogovarjamo, drugače je pa pravilno tako in tako. Saj si kot fajmoštri: ne glejte kaj delamo, posluajte, kaj vam govorimo.

Mislim, da je form izgubil idejo. Form je postal privatni vrtiček lektor’ce (že naslov firme je precej zgovoren). Če je to to, potem res nima smisla vutrajati. Nataša P naj ostane tu kot svetovalka tipa zaupne besede: ljude naj sprašujejo ona naj odgovarja.

Exactly my thoughts, bi rekli na nekem drugem forumu. Poleg tega svojih morebitnih napak (razen zatipkov) ne prizna in občasno uči krivo vero, trenutno sta najmanj dve temi taki: o številnih družinah in Kultusministeriumu. Preveč za moderatorja s slovenistično diplomo.

Moderator ima zagotovo več privilegijev kot uporabniki. A vendar se mi zdi vprašljiva koristnost razširitve možnosti popravljanja na vse uporabnike. Nekdo bi lahko naredil ključen popravek potem, ko bi ga ostali že opozorili na nepravilnost. Po mojem mnenju je bolje, da se avtor besedila še enkrat oglasi in ob navedbi citata sam popravi napako.

Hehe, itak pa na tem forumu neko obdobje skoraj nisi mogel biti povsem prepričan v pravilnost odgovorov, dokler ni svojega “piskrčka” z “Se strinjam.” pristavil še “naš” h3x0r.:)

Imejte se radi.

P.S.
Popravki nepravilnosti so dovoljeni. 🙂

Odgovor na vprašanje: brez strešice zato, da se lahko prijavim tudi, če tipkovnica ne pozna šumnikov (na primer v tujini). Mala začetnica mi je bolj všeč, ker jo lahko napišeš tudi samo z eno roko, brez uporabe tipke Caps Lock.

Tvoje krave imajo pa zanimiva imena. 🙂 Samo pazi, da te ne bo ena od njih brcnila iz maščevanja.

Moderatorji imajo večinoma tudi na ostalih forumih edini možnost popravkov in marsikje je priložena njihova vizitka. Jaz v tem ne vidim nič slabega.
Skratka, navijam za Natašo P. Ker ni cinična, ne omalovažuje ostalih in je najbrž prav fajn punca 🙂

Saj mene Nataša v bistvu nč ne moti, rad igram pink ponk kenede 😉

New Report

Close