Božično – Novoletno darilo za stalne članice ŽMČ
Pa povabi kakšno na zmenek [sup]matr si smotan :))[/sup][/quote]
Na zmenk?
Še na kavo kakšno povabim, pa me že ma za svojega in že misli spat z mano in ne vem kakšnega vraga zganja.. Da pa bi kero na zmenk povabil? Bi menda že matičarja klicala če je v soboto še kaj lufta :)[/quote]
Joj, kaj res misliš, da si tolk lep:))). Kdo ti bo verjel. Sigurno je ravno obratno…kaj bi dal, da se katera odzove na tvoja povabila, a ne:)).
Na zmenk?
Še na kavo kakšno povabim, pa me že ma za svojega in že misli spat z mano in ne vem kakšnega vraga zganja.. Da pa bi kero na zmenk povabil? Bi menda že matičarja klicala če je v soboto še kaj lufta :)[/quote]
Joj, kaj res misliš, da si tolk lep:))). Kdo ti bo verjel. Sigurno je ravno obratno…kaj bi dal, da se katera odzove na tvoja povabila, a ne:)).[/quote]
Saj, če pa ti ne bi priplavala bi bil pa že čudež 🙂
A ni bilo tako že včeraj? :)))
Če bi še kaj pojedla potem bi te pa res prec zmanjkalo….. :)))[/quote]
Saj to JE zaradi včeraj, pravzaprav bolje rečeno še traja od včeraj :)))[/quote]Takole se ti potem zgodi, če zavrneš prednovoletno darilo/pozornost……drastičen padec adrenalina 😀
No, vesel sem, da se nekaj dogaja in da smo ( tisti, ki jo imamo ) malo pozabili na to zajebano meglo …
V službi sem imel tako gužvo, da se danes res nisem ( poleg občasnih kukanj v vaše odzive ) imel možnost vtakniti v debato .
Pritožb očitno zaenkrat ni bilo; “izbrisane” me tudi še niso napadle zaradi zatajitve ( oprostijo naj mi še enkrat ), tako da vsa zadeva ni bila čisto navadna “brca v meglo” …
Forum je zaprt za komentiranje.