Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek božičnica, 13. plača, letos

božičnica, 13. plača, letos

Mogoče že veste ali boste prejeli kaj božičnice ali 13. plače?

mi naj bi kakšnih 400 eur neto.

Mi smo do zdaj vedno dobili celo plačo, tko da upam da bo tudi letos.

Slovenski delodajalci slovijo, po dodani vrednosti, in  poceni delovni sili.Imam občutek, da sem glede na standard, nekje v Bosni, ali Srbiji.

Nekaj bo. Glede na denar, ki se zliva v firmo, bi lahko imeli še 14. in 15. plačo, a so apetiti prisklednikov in vrha preveliki. Nekateri v firmi bi si zaslužili še mnogo več glede na garanje, pritiske itd, večina nas tudi kar krepko dela, imamo pa v čebelnjaku kar nekaj trotov, ki jih naplavi k nam. Po svoje je še bolje, da nič ne delajo, da vsaj posebne škode ni.

Več kot bo božičnic in nagrad, večja bo inflacija. Zaradi teh dodatnih dohodkov se samo hrana, energenti in nepremičnine dražijo. Sicer so pa denar samo neki naprintani bankovci in številke brez vrednosti, ker nimajo zlate podlage. Tudi dolgovi so brez zlate podlage, zato jih v resnici ni.

Seveda bo. 2×2500€, kot vsako leto

Odgovor na objavo uporabnika
Plavi, 11.10.2021 ob 09:37

Slovenski delodajalci slovijo, po dodani vrednosti, in  poceni delovni sili.Imam občutek, da sem glede na standard, nekje v Bosni, ali Srbiji.

DOBROSTOJEČA MEDNARODNA FIRMA. Tako se pač gradi vzajemno spoštovanje. Ali seveda ne gradi.

kljub coroni in stalnem jamranju gre slovenskim podjetjem še kar v redu

Odgovor na objavo uporabnika
zanimivo974, 11.10.2021 ob 12:00

kljub coroni in stalnem jamranju gre slovenskim podjetjem še kar v redu

Kar se tudi zaposlenim v proizvodnji pozna …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close