Božična oglasna deska
Na temle forumu sicer redko kaj napišem, običajno se bolj kot ne šlepam na tujih idejah in printam, printam…
Doma me potem čudno gledajo ko vlačim iz torbice. Tokrat pa bi želela dati pobudo, najprej Primožu potem pa še vsem ostalim sodelujočim.
Na forumsko tehnologijo se ne spoznam kaj dosti, vendar vem, da lahko moderator foruma določeno temo zaklene na vrh seznama (t.i. sticky tema) – v tem primeru bi predlagala da takole na vrh seznama tja do novega leta prilepimo temo “Božična oglasna deska”. V to temo bi potem lahko dodajali svoje najljubše recepte za novoletne sladkarije, ideje za praznična (užitna darila), praznične menije in vse kar kar še diši po cimetu, vaniliji, družini, božiču, mami, dobrem…
Vem da že obstaja poseben forum z idejami za vse sorte težav, ampak tale bi bil samo tak poseben za pojest.
Tak način predlagam zato, ker vem kako pridni pisalci ste in za nas malo manj pridne obiskovalce lahko kaka zanimiva tema mimogrede izgine s prve strani (bolj nazaj pa običajno res ne listam) zgodovine, kar je seveda škoda. V primeru da bi se stvar prijela, bi se jo lahko recimo “sezonsko” ali pa vezano na praznike menjalo – n.pr. Pustna pekarija, Velikonočne dobrote, Majske poroke…
Seveda ima prvo besedo naš oberšef, ki bo povedal ali se to da ali ne!
In seveda vsi ostali, če bi vam bil tak način všeč.
lp tinca
Tinca!
Moram, reč da je super ideja. Sicer bi bilo bolje, da te strani ne bi bilo, ker vism samo na internetu namesto, da bi se učila. Pa kaj. Človek mora imeti svoje zadovoljstvo. Mi kar paše, da se po celodnevnem ukvarjanju z mojima dvema sončicama, malo sprostim. V celoti te podpiram in držim pesti, da bo Primož, dal zeleno luč.
Pozdravček, nani
Forum je zaprt za komentiranje.