Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek božala bi se….dotikala

božala bi se….dotikala

a še kdo pogreša kakšno božanje? ali pa dotikanje…objemi…rokice…prstki…nogice…dihanje…šepetanje……mmm

Rokice..nogice….Imaš rada manjše moške ?

Robi, saj poznaš Kreslinov komad: S prstki mi greš skozi lase, zapeljuješ me …

S prsti mi greš skoz’ lase,
zapeljuješ me,
vse to sem že videl,
vse že doživel.

pri Kreslinu se to dogaja kar konkretno s prsti.

mogoče pa ima mazica rada otročje moške 🙂

Alo, bibitka, jutranja kava še ni prijela?

Menda nisi resno pomislila, da ne vem, kako gre besedilo v resnici? Pa to ni za verjet no.

Jah, kakšno božanje pa nudiš? Kam naj pridem? Mene malo v križu pika od brent, ki sem jih nosil včeraj v trgatvi. Božanje z masiranjem bi mi prav prišlo, sploh če je punca mlada, ker te imajo nežnejše blazinice na prstekih.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

probaj zjutraj zeleni čaj, namesto kave 🙂

na Kreslina sem jaz še posebej občutljiva, tako da bolj iz tega razloga 🙂

zakaj pa si si tako polne brente naložil? boljš večkrat pa po malem nosit 🙂

če te pika v križu potem rabiš kakšno konkretnejšo masažo, ker tista s prsteki in nežnimi blazinicami ne bi kaj dosti pomagala 🙂

Verjetno gre avtorici res malo na otročje….:)
Mogoče pa si želi otroka….

Jah, kakšno božanje pa nudiš? Kam naj pridem? Mene malo v križu pika od brent, ki sem jih nosil včeraj v trgatvi. Božanje z masiranjem bi mi prav prišlo, sploh če je punca mlada, ker te imajo nežnejše blazinice na prstekih.[/quote]
Če ni to pikanje od pretežke sprednje “brente”, ki je bila po cel dan polna…? :)))

zakaj pa si si tako polne brente naložil? boljš večkrat pa po malem nosit 🙂

če te pika v križu potem rabiš kakšno konkretnejšo masažo, ker tista s prsteki in nežnimi blazinicami ne bi kaj dosti pomagala :)[/quote]

Bibitka, za naslednjo soboto sem spet naprošen, lahko greš zraven mene, boš me malo raztovorila, če mi pomagaš nositi, ker sem ti se verjetno malo zasmilil, a ne? Brez skrbi, bom jaz vozil, če boš ti spila kakih 10 kozarčkov preveč. 😀

da, draga.

matjazko, če bi me povabil zraven zato, da bi ti polepšala dan, če bi ti slučajno se preveč utrudil od težkih “put” bi še mogoče res šla, tako pa… ne nisem tako usmiljena, da bi namesto tebe nosila :))

kadar vozim, pa nikoli ne pijem, sploh pa ne preveč 🙂

matjazko, če bi me povabil zraven zato, da bi ti polepšala dan, če bi ti slučajno se preveč utrudil od težkih “put” bi še mogoče res šla, tako pa… ne nisem tako usmiljena, da bi namesto tebe nosila :))

kadar vozim, pa nikoli ne pijem, sploh pa ne preveč :)[/quote]
Pa če bi dobila za v zameno za nošenje pute, en obrok božanja….? Tudi ne bi šla ? 🙂

kadar vozim, pa nikoli ne pijem, sploh pa ne preveč :)[/quote]
Pa če bi dobila za v zameno za nošenje pute, en obrok božanja….? Tudi ne bi šla ? :)[/quote]

kje in kdaj si pa še videl, da bi za božanje plačevali? :)))

a ti veš, kaj je “puta”?:) sem mislila, da ne bo noben uganil, razen mogoče matjazko, ki je tam dol iz dravskega polja nekje doma :)))

Pa še kako dobro vem, kaj je püta….

Na primer v masažnem salonu…:)

Pa še kako dobro vem, kaj je püta….

Na primer v masažnem salonu…:)[/quote]

a si ti s “totega konca” doma? 🙂

to je pa res. samo jaz nisem mislila na to vrsto božanja :))

Ja.
Sem pa se preselil na drugi konec Slovenije…Treba je bilo iti na svoje.

Bibitka, mene obdaja vinorodni okoliš z obeh strani Drave, z leve Slovenske gorice, z desne pa Haloze. V soboto grem tja, kjer ne pijejo šmarnice, torej veš na kateri konec grem. V glavnem, strmo je ,tako da dobro, da ne piješ. :))

Robi ne zna, kaj je puta, saj kakih 45 kg na hrbtu bi ga po moje vrglo, bolj kot brcne vino. 😀

Ja, pa vem….Doma sem iz samega središča goric…Tako, da sem se z “bratvo” srečal že kot otrok….Bratva, nošenje pute, stiskanje s prešo….In pitje mošta….To je bil vedno velik praznik…..

lepi so toti vaši kraji.

glede strmine pa zame ni straha, še po bolj strmem sem jaz plezala, pa mi ni bilo hudega, tudi če sem kakšen čajček s šnopsom spila :))))

lepi so toti vaši kraji.

glede strmine pa zame ni straha, še po bolj strmem sem jaz plezala, pa mi ni bilo hudega, tudi če sem kakšen čajček s šnopsom spila :))))[/quote]

Bibitka, brez skrbi, saj če padeš z drevesa, te jaz spodaj ujamem, teh 80 kg je zame mala malica. 😀

Sicer pa sem jaz spodaj, na ravnem. Ti si rada bolj zgoraj, na vrhu? Lepši razgled? 🙂

Bibita_Melita – a tudi ti nosiš püte? Te novejše iz plastike so dosti lažje kot tiste ta stare lesene. In če pütrač nej bil dosta hitri, si mu püto nažukal, da mu je za vrat in r…teklo Ha ha ha

Robi na kerem koncu Slovenije si sedaj, Primorska, Dolenjska? Gorenjska nisi, ker tam nimajo vinogradov! Tudi jaz sem se preselila iz Prekmurja na drugi konec. He he

Afrodita2, nošenje put ni v domeni žensk, tako da jih tudi jaz nisem nikoli. Pa tudi teh novejših iz plastike si ne bi upala. Si misliš, kaj bi šele z ženskim teleščkom delalo ob tem opravilu, če že putračem teče tako, da jim robačo čisto zmoči. 🙂

No, saj teh skrbi nimam. Tudi, če me ti ne bi ujel. 🙂

Bolj me skrbi, ker se od višine rado zvrti. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close