Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Bovec, Kobarid, Kanin,…

Bovec, Kobarid, Kanin,…

V soboto in nedeljo bi si rada (2 odrasla) malo ogledala te kraje, pa me zanimajo malo nasveti, kaj pogledati, kje se da kaj kopati, kakšna je pot do slapa Boka,.. Je zgoraj na Kaninu kaj za pojesti?
Je sedaj tam velika gneča?
Hvala za info..

Aja, mogoče še kak nasvet glede prenočišča? Na bookingu ni veliko prostega..

[attachment=0]kanin.jpg[/attachment]

Priporočam, da se ustavita tudi v Breginju. V bližini je Nadiža, kjer se lahko kopata. Potem gresta lahko še naprej v najzahodnejšo slovensko vas, Robidišče. Tam je kmečki turizem, verjetno bi se dalo prespat.

Na kaksen nacin, bi si jih rada ogledala?

Sportno, planinarsko, zgodovinsko, ali turisticno?

Tam je toliko za pocet in videt, da cel mesec ne bi bil zadosti. Meni osebno je posocje najljubsi kraj na zemlji.

Predvsem turistično, zgodovinsko (kak slap, viseči mostovi, muzej, na kanin,…), ker zaradi poškodbe kolena ostalo letos žal odpade..

Koobarid=slap Kozjak, muzej 1. sv. vojne, muzej na prostem na Kolovratu, kopanje v Nadizi, rojstna hisa Simona Gregorcica na Vrsnem, Gregorcicev grob na gricku sv. Lovrenca, kostnica nad Kobaridom, Napoleonov most… Na planini Zaslap nad vasjo Krn zaenkrat nudijo prenocisce zastonj.

Nasvet gled prenočišča – vzemi kar dobiš in bodi zadovoljna, da sploh dobiš, ker cela Soška dolina in vse naprej poka po šivih in bo verjetno tako tudi ta vikend.

Ravno tam okoli sem se za vikend (med drugim) tudi potikal. Nadiža je pa čisto preveč onesnažena z množicami, žal.

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

Pot v neznano je najboljša varianta. Tako sva midva z mojo odkrila že ogromno lepih, skritih kotičkov. Pa še gužvi se lahko izogneš, k tem znanim atrakcijah silijo vsi.
Drugače pa, kot je že nekdo rekel glede prenočišča – poišči takoj, ker veliko izbire ni. Zna biti, da sploh ne bo nič prostega, če bo lepo vreme.

Ravno tam okoli sem se za vikend (med drugim) tudi potikal. Nadiža je pa čisto preveč onesnažena z množicami, žal.
[/quote]

Nadiža je res ne samo onesnažena ampak dobesedno posiljena.

Ampak se še najde skriti biser, ki ga ne razlagaš nikomur. Kdor ve, ve.

[/quote]

Nadiža je res ne samo onesnažena ampak dobesedno posiljena.

Ampak se še najde skriti biser, ki ga ne razlagaš nikomur. Kdor ve, ve.
[/quote]

Drži, povsod se najdejo skriti kotički, ki jih tisti ki jih poznamo, skrbno čuvamo kakor skrivnost.

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close