Najdi forum

Bovec ali Kope

Sem zelo povprečna smučarka, ki njabolj uživa na plavih progah. Kakšne proge so v Bovcu in na Kopah.

Bovec oz. Kanin ne maram…sem povprečna smučarka kot ti in lani sem smućala na Kaninu.Gužva,sami puklji od snega ,kam se nimaš vsest ko si utrujen razen v sneg.Kope sem bila par let nazaj in so zame boljša izbira.Takrat so bile še same vlečnice sedaj imaš 4 in 6 sedežnico-upam da se ne motim.Najrajši smučam na Cerknem.

Bovca oziroma Kanina ne priporočam za neizkušene smučarje, vsekakor bolj primerna sta Cerkno in Rogla. Za Kope ne vem, še nisem bila.

Kope imajo relativno lahke proge (razen črnega Kaštivnika), Pungart. kjer je po novem tudi sedežnica, je širok in raven.
Je pa to malo smučišče, vsega skupaj ni 10 km prog.

Midva občasno tu smučava, greva sicer samo na nočno … je pač smučišče, do katerega imava manj kot 15 km, že na celodnevno smučanje greva v Avstrijo.

ta pravi Slovenc ne bo šel smučat, ker s tem uničuje naravo

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

mah ni ga cez Kanin. In jaz zacetnica sem takoj na zacetku sla smucat na Kanin, pa kaj smucat mores znat tudi na strmini in Kanin ni neka ekstramna strmina pravzaprav. Je pa meni Kanin najboljse smucisce od vseh, ker pac ima sam naraven sneg in to je neprimerljivo z umetnim. Sicer pa letos mu primankuje snega zato letos raje kje drugje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close