Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Botri 5. sezona

Botri 5. sezona

Ali gledate Botre 5. sezono? Pričela se je te dni. Se splača gledat? Meni sta bili dobri 1. in 3.   4. sem gledala le delno.

Je šele začetek. Prva epizoda je bila kar nekaj. Tudi eno od babic so prav postarali z nekimi dolgimi , nemogočimi lasmi. Bomo videli, mogoče se bo kaj naredilo.  Prejšnja sezona (4) se mi je zdela dobra.

Ne. jaz gledam Antoinetto…

Odgovor na objavo uporabnika
šele začetek, 05.08.2025 ob 12:07

Je šele začetek. Prva epizoda je bila kar nekaj. Tudi eno od babic so prav postarali z nekimi dolgimi , nemogočimi lasmi. Bomo videli, mogoče se bo kaj naredilo.  Prejšnja sezona (4) se mi je zdela dobra.

To   Andžo s0 prav grozno zrihtal. Zakaj le? Tudi ne deluje vse skupaj kaj obetavno.

Ne gledam. Kje je to?

Če ne bodo kaj konkretno popravili, bo slabo gledljivo.

Serija je po moje izpeta. vsi so ga že z vsemi šmirali, zdaj so vse ženske mamice, vsi so poparčkani. odkar ni lika Stipana, ni tako dobro.

izpeto, 05.08.2025 ob 12:55

Serija je po moje izpeta. vsi so ga že z vsemi šmirali, zdaj so vse ženske mamice, vsi so poparčkani. odkar ni lika Stipana, ni tako dobro.

Brez Stipana je kar dobro šlo v zadnji sezoni. Na momente še bolje. Že konec 4. sezone je bilo malo?? Sedaj ne izgleda, da bo kaj zanimivega.  Izpeto, ja , to je to.

res, 05.08.2025 ob 12:17

To   Andžo s0 prav grozno zrihtal. Zakaj le? Tudi ne deluje vse skupaj kaj obetavno.

Malo se hecajo. So jo postarali. Prav grozno izgleda.

se hecajo, 05.08.2025 ob 14:28

Malo se hecajo. So jo postarali. Prav grozno izgleda.

S temi lasmi izgleda fajn čez 60. V resnici ima komaj 60.

Bom danes pogledala. Prejšnje dni nisem. Najbrž nisem ničesar zaumudila:).

ne gledam, 05.08.2025 ob 12:24

Ne gledam. Kje je to?

Tudi mene zanima.

Stipan in Andrija Akrap sta bila daleč najboljša lika.

bom pogledala, 05.08.2025 ob 18:00

Bom danes pogledala. Prejšnje dni nisem. Najbrž nisem ničesar zaumudila:).

Sem gledala včeraj. Kar nekaj se vleče. Čisto brez veze. Nimajo novih idej. Vsaj dobrih ne.

Danes 1.9.2025 so kar nehali vrteti Botre pri 53 delu,nadaljeva ke V dobrem in zlu tudi nehali,in vrinili Ljubezen po domače od pon.do srede,cetrtek in petek pa spet dsli tega butastega ,,Gorskega zdravnika,,beda

Irena853, 01.09.2025 ob 22:30

Danes 1.9.2025 so kar nehali vrteti Botre pri 53 delu,nadaljeva ke V dobrem in zlu tudi nehali,in vrinili Ljubezen po domače od pon.do srede,cetrtek in petek pa spet dsli tega butastega ,,Gorskega zdravnika,,beda

V petek je bil 20. del 5. sezone. Sedaj so dali tisto brez veze, gozno Poroko rš. Groza. Saj ti Botri niso bog ve kaj, a neprimerno boljši od tiste bedarije. So se kaj opravičili, da so prekinili oz. so kaj povedali, koliko časa bo treba čakati, da se konča ta rš’?

Opravičili?? To je misija nemogoče. Bili bi vsaj toliko fer, da bi “obvestili” ljudi, da prekinjajo dve seriji še ne na polovici!   POP TV, jasno. Drugega ni pričakovati. To ni prvič, da so tako spremenili program.

Pop Tv pada gledanost in to hitro. Tudi informativni program je nikakršen zadnje čase, že kar leto, dve. O raznih resničnostnih šovih ne bi niti izgubljala besed.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close