Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BOTOKS + SKIN

BOTOKS + SKIN

Zanimivo…dobre 2 leti hodim k njemu na botoks. Odličen je…pred tem sem hodila v Medart v Dravlje…ja tam je pa katastrofa…neprofesionalni in tudi denarja mi niso vrnili pa sem plačala skoraj …beri…2000 eur za poseg in je bil nicen…Pa promovirajo zname slovenke, ki so le pesek za oci za navadne smrtnike…ZATO ZELO SPOŠTUJEM ODNOS IN KVALITETO, KARKOLI SEM DO SEDAJ OPRAVILA V SKINDERMATOLOGIJI. Pa naj bo botoks , hialuron…

Vsak naj dela s svojim telesom kar želi.
Ne razumem ljudi, ki se tako radi spotikajo ob druge. Kje imate problem? Na tak način ga ne boste rešili.
Vse dobro!

Grda resnica…
vi pa imate na dnu svoj ego in velik osebni problem…morda tudi finančni…
Hranite se po forumih s svojim negativizmom…

botoks + tabu je znak urejenosti.tako kot umivanje zob,barvanej sivih las puder,pač prikriješ nepravilnosti.nekateri vlagajo v avto,nekateri vase.v koga boš pa vlagal če ne v vase?

Vlagaj vase, ne pa nase!

Moj 1.vtis pri omenjeni estetiki je splošno negativen.

Že pri samem sprejemu in nadalje pri posegu.

Zaposlene  nimajo in ne znajo vzpostaviti pristnega osebnega kontakta in nimajo znanja za splošen pogovor ali razlago, ki bi jo glede na plačilo stranke morale obvladati. Imajo zelo hladen in ne strokoven odnos! Doktor, na mojem posegu je med posegom odšel ven, ker ga je ena izmed zaposlenih klicala, poleg tega je bil 2x med posegom prekinjen zaradi vstopa v ordinacijo enega izmed zaposlenih.

Na začetku podpišeš kup papirjev s katerimi si zagotovijo “varnost” vse ostalo je navadna floskula.

Nikoli več ne bom obiskala Estetike Skin dermatologije na Peričevi, zaradi tako tako neprofesionalenega in hladnega odnosa.

Da, ne omenjam plačila storitev pri “blagajni”, ko ena izmed prodajalka gleda v svojo smer na računalnik v prostoru 2×2 m in kaže hrbet, med tem, ko ji plačuješ… Še v trafiki je bolj “estetsko”.

Hvala ne, Estetika Skin

slaba izkušnja.

sem bila že na stolu, sem povprašala o teh popustih, pa nisi bili taki kot oglaševani oz. se ne strinjam da se cena določa po regijah ampak bi se morala določati po količini vbrizganega botoxa.

sem vstala in sem šla. zelo sta arogantna. nimata odnosa.

če sta ti dala tak botox da si imela spuščene veke, torej nimata pojma.

jaz sem to enkrat doživela, sem bila na Taboru, pri eni ki je dejansko zobozdravnica, pa zdaj dela še botox, pol leta sem imela tako zabite veke dol, da sem zgledala grozno. Kuzla mi ni hotela povrnit denarja.

Na botox in ostalo samo k plastičnim kirurgom ala Fabjan, Onišak, Medart, Nobilis, Božikov…

Res je

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 1909, 01.06.2021 ob 02:57

slaba izkušnja.

sem bila že na stolu, sem povprašala o teh popustih, pa nisi bili taki kot oglaševani oz. se ne strinjam da se cena določa po regijah ampak bi se morala določati po količini vbrizganega botoxa.

sem vstala in sem šla. zelo sta arogantna. nimata odnosa.

če sta ti dala tak botox da si imela spuščene veke, torej nimata pojma.

jaz sem to enkrat doživela, sem bila na Taboru, pri eni ki je dejansko zobozdravnica, pa zdaj dela še botox, pol leta sem imela tako zabite veke dol, da sem zgledala grozno. Kuzla mi ni hotela povrnit denarja.

Na botox in ostalo samo k plastičnim kirurgom ala Fabjan, Onišak, Medart, Nobilis, Božikov…

ja večinoma računajo po enoti in to ful nanese.

če je na področje je cenejše ampak se ti splača res če rabiš že veliko enot.

skin ima res poceni vsa 3 področja (250 evrov) ampak če hočeš še druga področja je pa vsako 100 evrov in to nanese toliko kot drugje redna cena.

tako da na koncu ni nič cenejše…

te popusti na področja so res če rabiš veliko enot 100 ali več…

tako da se ravno ne spoznaš na botoks če trdiš da bi moglo biti na enoto…

recimo neko povprečje 50 enot imajo drugje med 350 in 400.

če greš pa tja kje imajo popust na komplet 3 področij je pa 250.

kot vidiš je razlika v ceni očitna…ampak kot že omenjeno je to samo za 3 glavna področja.

KDO VE KAKŠNE CENE IMAJO PODROBNO POSAMEZNI ESTETSKI CENTRI?

ker v ceniku prav točnih podatkov nima nihče.

Odgovor na objavo uporabnika
dididiyx, 21.01.2020 ob 23:59

Vsak naj dela s svojim telesom kar želi.
Ne razumem ljudi, ki se tako radi spotikajo ob druge. Kje imate problem? Na tak način ga ne boste rešili.
Vse dobro!

Se strinjam. Pred 50 leti so pa bile tiste, ki so k frizerju hodile afne in tarče opazk.

Če ima torej ženska tako dobro samopodobo, da je popolnoma sprijaznjena s svojim telesom in staranjem, naj hodi okoli s sivimi lasmi, nenaličena in nepobrita. To je naravno. Če ni takšna, naj se ne spreneveda.

Sicer pa predsodke ustvarja nevednost. Za 90% žensk, ki so na botoxu, tega niti njeni najbližji ne opazijo, če jim same ne povedo. Izgledajo le bolj spočite in mladostne. Tiste, pri katerih se poseg opazi, pa so pretiravale oz izbrale slabega izvajalca.

Se strinjam!

Vsi bi radi živeli 100 let, a noben se ne želi postarati?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close