Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Boštjan Romih

Boštjan Romih

Romih sploh ni za v Dobro jutro, spremenil ga je v slabo.

Ljubica je brez njega tisočkrat boljša.

Ona je sama sebi in gledalcem dovolj.

človek ima 3 oddaje za seboj, ja se zgodijo kakšne napakice, ampak dajte mu čas… meni je pa ok  – v bistvu sta mi oba skupaj ok… dost zabavna, sproščena… čist supeer

Kot oče in odrasla hčerka. Ne pašeta skupaj.

Meni je on všeč. Simpatičen in prijazen.  V tej oddaji so mi na splošno bolj všeč moški voditelji.

Odgovor na objavo uporabnika
Dillara, 18.01.2022 ob 13:26

Meni je on všeč. Simpatičen in prijazen.  V tej oddaji so mi na splošno bolj všeč moški voditelji.

tudi meni… veliko bolj kot tista pocukrano osladna Ana, ki mi nikakor ni bila za to oddajo. Tako Boštjan in Ljubica sta mi super, pa tudi Špela in David ravno tako in Mojca je tudi top.

Tudi v Ambientih je bil najprej zanič potem pa zelo dober.

Ljubica Mlinar je super.

Tako je – Romih in Urankar -edina moška voditelja, ki sta še poslušljiva in gledljiva.

pa od voditeljev informativnih oddaj morda še  Muhič in Pucer – kje je Edi zdaj?

Romih ima fuuuuul luštkanega kužka

Naj ljubica pusto Romiha kaj k besedi. Ona preveč govori

kuža luža, 18.01.2022 ob 17:49

Romih ima fuuuuul luštkanega kužka

Ti si bolan.

Tisto je žena Lara, luštkana je pa res.

Meni je on totalno negledljiv

Hza, 25.01.2022 ob 16:51

Meni je on totalno negledljiv

Meni isto, seli se iz ene oddaje v drugo, pameten u božjo mater, ne vem, kaj nekateri gledajo, ko pravijo, da je prijazen voditelj?!!! Zoprne cinične pripombe, duhoviči, pa mu ne uspe, za vsako debilnost, ki jo izjavi, pričakuje, da ga bo nekdo pohvalil, prav vidi se mu, da je odvisen od pohval drugih. “Strokovnjak” za vse, pa hkrati za NIČ. Še študija mu ni uspelo spacati skupaj in če je žena arhitektka, misli, da ve vse o arhitekturi. Parkrat je prišel kot gost preverit teren v Dobro jutro, in že takrat se mi je zdelo, da ima nekaj za bregom, no, zdaj ga pa imamo! Tečen kot driska!!!

se strinjam, 25.01.2022 ob 17:25

Meni isto, seli se iz ene oddaje v drugo, pameten u božjo mater, ne vem, kaj nekateri gledajo, ko pravijo, da je prijazen voditelj?!!! Zoprne cinične pripombe, duhoviči, pa mu ne uspe, za vsako debilnost, ki jo izjavi, pričakuje, da ga bo nekdo pohvalil, prav vidi se mu, da je odvisen od pohval drugih. “Strokovnjak” za vse, pa hkrati za NIČ. Še študija mu ni uspelo spacati skupaj in če je žena arhitektka, misli, da ve vse o arhitekturi. Parkrat je prišel kot gost preverit teren v Dobro jutro, in že takrat se mi je zdelo, da ima nekaj za bregom, no, zdaj ga pa imamo! Tečen kot driska!!!

Madona si pa ti eno zakompleksano, karakterno težko bitje. Da nisi tista avtorica, ki v drugi temi nabija, kako ima doktorat?

Romih je popolnoma OK kot voditelj , spontan, pristen 40+ letnik, ki se požvižga na take vas, zagrenjene posušene slive.

Koga pa bi ti za voditelja, enega takega, purmana nafitnisiranega, okt je tale Mikić :

Nepozaben prvi poljub

.https://www.youtube.com/watch?v=4W1BKBRUJqM

.https://www.youtube.com/watch?v=jbtelsFQE_k

.Onaplus - Igor Mikić: Odbija me, če se mi ženska prehitro preda

slabo jutro, 18.01.2022 ob 13:07

Romih sploh ni za v Dobro jutro, spremenil ga je v slabo.

Ljubica je brez njega tisočkrat boljša.

Ona je sama sebi in gledalcem dovolj.

Meni je pa Boštjan top. Tako dobro, lepo zna govorit.  Ljubica mi gre na živce že od nekdaj. Priliznjeno, potuhnjeno bitje  pteveč vsiljiv nasmešek. Mu ne sežecdo kolen.

Meni sta tudi super Mlinarjeva in Romih. Enako tudi Mojca Mavec. Ostala tudi.

Najmanj pa pogledam iz Maribora, ker je zame najmanj zanimivo. Pa Damjana Žist je dobra gostja. Prav vedno jo pogledam zaradi teme in nje osebno. Pa profesor Štrukelj…

Sploh je Dobro jutro SUPER!

Kako imate vsi čas to gledat? Ste vsi doma?

Haha, tocno tako.

Jkrenkren, 25.01.2022 ob 20:38

Haha, tocno tako.

Za se strinjam

Ko je iz Maribora je katastrofa, tako amatersko vse deluje, z voditelji vred.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close