Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Boštjan Koritnik mi ne izgleda slovenc

Boštjan Koritnik mi ne izgleda slovenc

V bistvu se mi je takoj, ko sem prebral ta citat na RTV Slo,

Minister za javno upravo Boštjan Koritnik ob vseh kritikah znova opozarja: “Država tukaj ne nastopa kot oblast. To ne bo oblastni akt, temveč akt delodajalca. Vsak delodajalec je že po zakonu o varnosti in zdravju pri delu odgovoren zagotoviti varno delovno okolje.”

… zazdel kot ideološki marksist. Kot vemo, so marksisti vedno dvoumni, ker resnica nikoli ni na njihovi strani. Slalomirajo, ane. Potem sem pa še za sigurno šel frenološko pomerit njegov razmik med očmi glede na proporce obraza in pomojem ta tip ni Slovenc.

Saj ni nič narobe, samo čudno, da mi ta tip vsiljuje cepiva. Slovenc bi pomojem iskal bolj pragmatične rešitve, ne samo “cepi se drugače boš odpuščen” ane. To ni slovenska mentaliteta, nikoli bila.

Evo slika, old delo si/images/slike/2020/05/22/2535538 jpg Kjerkoli je razmak, vstavite piko.

Jah. Spet jim ni ratalo speljat kontrolirane opozicije, agenta demoralizacije, nastavljenega gnjavatorja.

Saj verjetno bo skregal veliko ljudi s temi PC pogoji. Ne bodite pesimisti, če vam pač nič ne rata.

Zanimiv problem v subverziji: Ko se prehitro postaraš in ne zgledaš več kot nativci, katere naj bi subvertiral. Pa začneš zgledat kot tip iz Urgence pa David Duchovny.

Njegove marksistične naloge so: Nastavljen “gnjavator”, tisti, ki seje nemir in upor z absurdnimi, avtoritativnimi pogoji.

Ne nasedat. Marksistu najprej rečeš marksist. Potem greš gledat Yuri Bezmenov video, da vidiš, kaj bi ti ljudje radi dosegli. Potem zahtevaš, da marksisti nehajo izvajat svoje operacije v tvoji državi.

Ma ja. Bolj bo star, bolj bo zgledal ko David Duchovny zmešan z Martinom Scorsesejem.

Slovenija je zavojena z glumači.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close