Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Boste pogrešali mon?

Boste pogrešali mon?

Ne bom ga pogrešala.

Saj loh zaprašene firume, kot moderirane dvignete. Ampak je še Rebolj obupal z donosom ????☺️☺️☺️☺️

Malo sem se ga navadila ob jutranji kavi in kak večer, ko so vsi ostali počeli kaj svojega, meni pa se ni ljubilo početi ničesar.
Pa se tudi odvadiš. Bo pač kaka križanka ali knjiga več in svet se bo vrtel dalje.

Nekatere uporabnike bom še nekaj časa kdaj pa kdaj imela v mislih, potem bo pa tudi to zbledelo. Kot pač vse, kar je minljivega.

Vsem želim veliko dobrega.

Odgovor na objavo uporabnika
monovka, 26.09.2025 ob 19:15

Malo sem se ga navadila ob jutranji kavi in kak večer, ko so vsi ostali počeli kaj svojega, meni pa se ni ljubilo početi ničesar.
Pa se tudi odvadiš. Bo pač kaka križanka ali knjiga več in svet se bo vrtel dalje.

Nekatere uporabnike bom še nekaj časa kdaj pa kdaj imela v mislih, potem bo pa tudi to zbledelo. Kot pač vse, kar je minljivega.

Vsem želim veliko dobrega.

Teb tud?? js si bom kokošnjak zdaj umislila in bo lažje

Sem ziher da obstaja kakšen forum za psihične bolnike, paranoične motence ipd.. Če pa ne….no življenje si omislite 🙂

Ja, v bistvu mi bo manjkal, čeprav sem prihajala po obdobjih. Sem pa občasno zastavila kakšno vprašanje, npr. kakšno zdravstveno skrb in moram reči, da ste me vedno umirili in pomirili, za kar sem bila neskončno hvaležna. Upam, da se morda res srečamo na čveku123. Bodite lepo, naj bo življenje z vami prijazno.

No, vsaj travo bom zdaj pokosil, je že kar visoka spet.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close