Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Boste kaj martinovali?

Boste kaj martinovali?

torej si star ali ”dedek”

kaj tu sami z zavoda za NEzaposlovanje al pa JU hodite gor… pa študenti…. je sploh kdo zraven mene še zaposlen v realnem sektorju?

NM-3w itak vem da ni da si ego nabija….. za ostale sprašujem lol[/quote]

Nisem še v penzijonu, tko da delam .. bi bla pa prav rada že v zasluženem pokoju, me stare kosti že bolijo :-)[/quote]

Si ga morš še zaslužit…. oziroma če sva realna ga nobeden izmed naju nebo dobil 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Nisem še v penzijonu, tko da delam .. bi bla pa prav rada že v zasluženem pokoju, me stare kosti že bolijo :-)[/quote]

Si ga morš še zaslužit…. oziroma če sva realna ga nobeden izmed naju nebo dobil :)[/quote]

Se popolnoma strinjam, samo zate je še toliko bolj žalostno … kok imaš let, 25?

Si ga morš še zaslužit…. oziroma če sva realna ga nobeden izmed naju nebo dobil :)[/quote]

Se popolnoma strinjam, samo zate je še toliko bolj žalostno … kok imaš let, 25?[/quote]

Vprašanje za koga je bolj žalostno… jaz to vem pri 25tih 😉 in lahko do 60 marsikaj ”prišparam” bolj je problem za tiste pri 45-55 ko majo še samo ”par” let …..

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Daj no.. sam ne mi rečt da nisi dojel poante? :)[/quote]A je bila poanta to da jo potučkaš kot kupček dre..a na cesti? Al je bila poanta v tem da nimaš zločinca in ne lukenj? ;)[/quote]

Mal provokativno, pa vendar…
“tučkanje” 🙂 (simpatično) je seveda zaželjeno, nikoli pa ni poanta o tretiranju ženske, kot ti omenjaš…
Nimam zločinca, da bi ga trpal v VSAKO luknjo, zato pa mu preudarno izbiram nastanitvene kapacitete.. 🙂

Se popolnoma strinjam, samo zate je še toliko bolj žalostno … kok imaš let, 25?[/quote]

Vprašanje za koga je bolj žalostno… jaz to vem pri 25tih 😉 in lahko do 60 marsikaj ”prišparam” bolj je problem za tiste pri 45-55 ko majo še samo ”par” let …..[/quote]

Kljub svoji visoki starosti ti lahko zaupam, da sem bila preudarna že v mladosti in kar nekaj našparala 🙂

A je bila poanta to da jo potučkaš kot kupček dre..a na cesti? Al je bila poanta v tem da nimaš zločinca in ne lukenj? ;)[/quote]

“tučkanje” 🙂 (simpatično) je seveda zaželjeno, nikoli pa ni poanta o tretiranju ženske, kot ti omenjaš…
Nimam zločinca, da bi ga trpal v VSAKO luknjo, zato pa mu preudarno izbiram nastanitvene kapacitete.. :)[/quote]

jao, kaki faking blefer si ti … še predvčerajšnjem si pisal, kako bi si zame vedno vzel čas za v živo, zdaj pa nekaj o izbirčnosti svojega oneta tu blebetaš … pravi luzer :-). Jaz vsaj priznam, da je suša hehe

Nimam zločinca, da bi ga trpal v VSAKO luknjo, zato pa mu preudarno izbiram nastanitvene kapacitete.. :)[/quote]

jao, kaki faking blefer si ti … še predvčerajšnjem si pisal, kako bi si zame vedno vzel čas za v živo, zdaj pa nekaj o izbirčnosti svojega oneta tu blebetaš … pravi luzer :-). Jaz vsaj priznam, da je suša hehe[/quote]

Res je. Kar je bilo predvčerajšnjim je bilo. Kar je bilo včeraj tudi. Svet se spreminja in mi z njim. Tako tudi naš pogled na svet in naše želje in pričakovanja. Dovolj jasno?

Dovolj jasno, da si faking blefer …hehehe jao jao, samo še kako reči o svoji izbirčnosti, pa te bom tako zabila nazaj, da se ne boš 1 mesec pobral

Mimogrede, imava skupnega znanca iz celja, v bistvu je moj dober prijatelj, in zdaj vem o tebi skoraj VSE 🙂

Sicer se pa s tvojo malenkostjo ne ukvarjam. Kar sva se prej zmenila! Prosim drži se dogovora 🙂

PWNED 😀

Yes, sir 🙂

jao, kaki faking blefer si ti … še predvčerajšnjem si pisal, kako bi si zame vedno vzel čas za v živo, zdaj pa nekaj o izbirčnosti svojega oneta tu blebetaš … pravi luzer :-). Jaz vsaj priznam, da je suša hehe[/quote]

Res je. Kar je bilo predvčerajšnjim je bilo. Kar je bilo včeraj tudi. Svet se spreminja in mi z njim. Tako tudi naš pogled na svet in naše želje in pričakovanja. Dovolj jasno?[/quote]
Se pravi, tvoje obljube ne zdržijo kaj preveč dolgo in nimajo neke vrednosti? 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Res je. Kar je bilo predvčerajšnjim je bilo. Kar je bilo včeraj tudi. Svet se spreminja in mi z njim. Tako tudi naš pogled na svet in naše želje in pričakovanja. Dovolj jasno?[/quote]
Se pravi, tvoje obljube ne zdržijo kaj preveč dolgo in nimajo neke vrednosti? ;)[/quote]

O kakšnih obljubah ti to? 🙂

svetnike je potrebno dostojno častiti,in sv.Martin je zelo priljubljen svetnik, predvsem v vinorodnih krajih, žal pa se ob tem pozablja na njegovo veličino in na bistvo njegovih dobrih del,,
Pozablja se, da je že kot otrok pretopil v krščanstvo (prostovoljno), ker je zaznal njegovo veličino, pozablja se njegovo zavzemanje za reveže in uboge, njegova skromnost, vse to je v poplnem neskladju z praznovanjem oz martinovanjem, kjer se družbe zabavjo ob obloženih mizah pozablja pa se na ljudi ,ki nimajo takšne sreče v življenju, na reveže in na uboge…. zatorej, naredite letos izjemo in namenite denar za pomoči potrebne in spoznajte veličino sv. Martina….ne le na ta dan..ampak skozi vso leto…

svetnike je potrebno dostojno častiti,in sv.Martin je zelo priljubljen svetnik, predvsem v vinorodnih krajih, žal pa se ob tem pozablja na njegovo veličino in na bistvo njegovih dobrih del,,
Pozablja se, da je že kot otrok pretopil v krščanstvo (prostovoljno), ker je zaznal njegovo veličino, pozablja se njegovo zavzemanje za reveže in uboge, njegova skromnost, vse to je v poplnem neskladju z praznovanjem oz martinovanjem, kjer se družbe zabavjo ob obloženih mizah pozablja pa se na ljudi ,ki nimajo takšne sreče v življenju, na reveže in na uboge…. zatorej, naredite letos izjemo in namenite denar za pomoči potrebne in spoznajte veličino sv. Martina….ne le na ta dan..ampak skozi vso leto…[/quote]

Jaz vsak mesec dam po svojih močeh pomoči potrebnim, nekaj ljudem, nekaj živalim. Ljudem pa privoščim martinovanje.

Se pravi, tvoje obljube ne zdržijo kaj preveč dolgo in nimajo neke vrednosti? ;)[/quote]Gre kokoška po dvorišču in petelinček za njo in ji prigovarja: “kupil ti bom čevelce, kupil ti bom čevelce, kupil ti bom čevelce,…”
Bilo je mrzlo in si kokoška misli to bi bilo pa dobro in počepne.
Petelinček opravi in poje dalje:” Idi bosa kot grem jaz, idi bosa kot grem jaz….”

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Se pravi, tvoje obljube ne zdržijo kaj preveč dolgo in nimajo neke vrednosti? ;)[/quote]Gre kokoška po dvorišču in petelinček za njo in ji prigovarja: “kupil ti bom čevelce, kupil ti bom čevelce, kupil ti bom čevelce,…”
Petelinček opravi in poje dalje:” Idi bosa kot grem jaz, idi bosa kot grem jaz….”[/quote]

No, da ne bo pomote, ni prišlo do počepa 🙂

Gre kokoška po dvorišču in petelinček za njo in ji prigovarja: “kupil ti bom čevelce, kupil ti bom čevelce, kupil ti bom čevelce,…”
Petelinček opravi in poje dalje:” Idi bosa kot grem jaz, idi bosa kot grem jaz….”[/quote]

No, da ne bo pomote, ni prišlo do počepa :-)[/quote]No se opravičujem, izbral sem malo napačno zgodbico. Tista o lisjaku in kislem grozdju bi bila primernejša…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Joj kok sta pa vidva entip pa pikica prisrčna. A se nebi raje pobotala pa dol dala pa bi bila oba zadovoljna :)))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

No, da ne bo pomote, ni prišlo do počepa :-)[/quote]No se opravičujem, izbral sem malo napačno zgodbico. Tista o lisjaku in kislem grozdju bi bila primernejša…. ;)[/quote]

Na mojo veliko žalost ne vtika v vsako, ki se mu glih ponudi 🙂

Kaj vse človek tuki zve…sploh ne rabim več ta rumenih cajtngov brat…pa unih margotinih telenovel…mam u živo program :))))

Proti temule je telenovela best-seler

Proti temule je telenovela best-seler[/quote]

ne jezi se no 🙂 buci buc …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close