Boste cepili svoje otroke?
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Starševski čvek › Boste cepili svoje otroke?
Vprašanje je namenjeno tistim, ki so drugače že cepljeni, oziroma se bodo. Vem da tisti ki so proti cepljenju, tudi svojih otrok ne bodo.
Torej: boste cepili svoje otroke proti covidu?
Mi se nismo cepili (starejši). Na konec pameti nam ne pade cepit otroke.
Moja sestra se je cepila zaradi službe, otrok tudi ne namerava cepit.
Seveda. Tudi otroke je treba cepit. Le tako bomo bomo normalno zaziveli naprej.
Imam pametno sosedo. Stara je 63 in se je cepila, ker bi sicer imela problem iti do mame v dom.
Rekla je, da njej ni grozno se cepit, ker ni več v rodnem obdobju. Če bi bila, se tudi pod razno ne bi. Gospa je po fohu biokemičarka.
Midva se še bova cepila (sva prebolevnika), otrok ne bova. Če bi bil kateriotrok rizičen (zaradi neke druge bolezni), pa bi ga.
Hahahahaha
Ja, otroka se bosta cepila.
Moral bi biti res popoln idiot, da jih ne bi dal cepit in s tem vsaj poizkusite poiskat pot k zdravju.
Da, sta se ze, 16+. Delam odgovorno in v dobro otrok v vsakem pogledu, tudi glede zdravja.
Zame ima vsak, ki se cepi IQ sobne temperature, tisti ki cepi otroke, pa neodgovoren starš, ki otrok ne bi smel imeti !
grozno mi je za otroke, ki sami ne bodo imeli možnosti odločanja o svojem zdravju in se bodo starši zanje odločili,da se cepijo. Smilijo se mi in grozno mi je zanje, ker nimajo možnosti sami odločati o svoji usodi, ampak starši odločajo o njihovem zdravju
Ne vem še. Se bomo pogovorili in upoštevali (tudi) otroško odločitev in strokovna pediatrična mnenja. Tam nekje od vstopa v srednjo šolo so že dovolj zreli za svoje mnenje in ga znajo tudi utemeljiti.
Forum je zaprt za komentiranje.