Bose noge
Anonimno 10739, 18.10.2023 ob 10:22
In ti še vedno v boga verjameš a foter ti je ventilator v peklu. Idiot si se rodil in idiot boš ostal!
Za anonimnega ventilatorja.
Nisem se mislila sploh vmešavati in oglašati. Ti dajem pa na znanje, javno v vednost, da vem kdo si ! Nič ti ne pomaga anonimno žaljenje z ventilatorji. Tudi se ve, kdo se s takimi stvarmi ukvarja in koliko sovraštva je v tebi. Darko ne ve, da jaz vem kdo si.
Je pač dobronamerno odprl temo. Tebi pa zadnjič polagam na srce, pa vem da ga nimaš, da prenehaj s tem sovraštvom, ker se ne bo dobro končalo. Nobene grožnje, samo vedi, da anonimno ni več anonimno.
Bolje zate, da prekineš to sovraštvo in da gledaš svoja posla, imaš ti dosti grehov na svojih plečih!
In tudi verske vsebine ne spadajo na ta forum. To se je videlo ko ste blazneli in noreli cel teden nad mojo temo o molitvah. Moje osebno mnenje je, da niste več vredni lepih dobrih in pozitivnih vsebin.
Grizete, žalite, posmehujete in ponižujete se cele dneve. Kot da so vas demoni obsedli. In zagotovo so vas. Tako nevrotično boste tudi končali.
Lep dan vsem skupaj.
BOSE NOGE
Bose noge predstavljajo našo postavo, resnico iz katere izhajamo in na kateri ter v kateri stojimo.
Vsako bitje za seboj pušča svoj odtis. Da živo bitje za seboj pušča odtis so tisti, ki so nekemu bitju sledili vedno vedeli.
Tako ima človek svojevrsten odtis, kot druga živa bitja.
Ko je človek na svetu pri lastnem odtisu, vtisu (iz odtis tudi pečat) pa je s tem pri resnici in v duhovnem smislu z Bogom, svojim Očetom preko katerega je prišel na svet. Mati tukaj ni zanikana in pozabljena, JAZ ŽIV SEM JI ŽIVA PRIČA.
Ljudem je bilo rečeno hodite z Bogom, kar je pomenilo hodite, z resnico, v resnici, z ljubeznijo, milostjo, radostjo in pravičnostjo.
Kajti, človek,ki se zavestno sezuje odvrže lažen odtis, pečat, da bi bil tak, kot se je rodil, bil v smislu nedolžnosti, kot je bil ob rojstvu. Odpove se egoizmu. Ve, da čevelj ni njegova prava narava niti vrsta in odtis njegovih stopal.
S tem, ko je človek bos se približa resnici preko katere je prišel. Tudi v razumevanje zemljski Oče nekoč v pradavnini ni imel obutve, le kje jo naj bi dobil, če pa še vedel ni zanjo?!.
Obutev je izjema ne pa pravilo za človeka. Postala pa mu je pravilo ne pa izjema. S tem mu je izjema postala resnica, laž pa pravilo. Ker resnica prinaša dobro, laž pa hudo pa je posledično vedno več hudega.
Moti vas, da Darko vam to pove,kar sme. Pa vam povem, da drugega ne boste dobili.
Preko Očeta sem, tako ste tudi vi. Tisti, ki posluša ima besede in ne tisti, ki ga zanika.
Saj modrost je pri Očetu in iz Očeta izhaja. On je stvarnik mi smo živo stvarstvo.
Ljudje imajo ude, glej=lej=lj ud je=ljudje. Tudi živali jih imajo živ-al-el-eli=živeli.
Vendar mi ljudje imamo svoje ude, svoje noge in svojevrsten odtis, kot rečeno živali pa svojega, da se vrste razlikujejo.
Bose noge niso ponesrečen slučaj ampak so z namenom. Tudi naša golota ima svoj namen.
Nisem, da vam sodim, le kaj bi vas sodil, če pa svoj prag imam. Le povem in razodevam, kar mi je razodeto in kakor mi je razodeto.
Ne zanikajte svojih bosih nog sploh pa ne zanikajte bosih nog svojim potomcem, kajti zanikanje teh sebi in potomcem je zanikanje temeljne resnice s tem pa klicanje prekletstva nad samim seboj.
Bose noge
Bose noge imajo veliko pomembnost za človeka v celoti.
Tako v duhovnem smislu, zdravstvenem in simboličnem.
Simbolično v znakovnem, pečatnem, slikovitem, duhovno v povezanosti s svojim dušnim in telesnim izhodiščem in zdravstvenem v stiku biti z naravo v svoji naravi.
Ko bose noge tajimo s tem tajimo vse prej omenjeno.
Človek bi si morda lahko priskrbel najbolj trpežno obutev pa vendar, če nog ne bi imel le kaj mu bo?!.
To nam pove, da so noge pa ne samo noge tudi drugi udi zelo pomembni. Noben ni manj pomemben.
Pa vendar nekateri gledajo na njih, kot nebodigatreba ali da je z njimi nekaj narobe tudi, če ni.
Ko ljudi zebe v roke, jih mrazi si prenekateri nadenejo rokavice. Pa vendar ne nosijo rokavice tudi takrat, ko to ni potrebe potem, če pa že pa afne guncajo, kar kaže na norčevanje, afna=norec.
To pomeni, da v resnični bistvenosti,ko nosimo ljudje čevlje tudi ko ni potrebno afne guncamo=smo norci.
Norec je nekdo, ki nima pameti. Nima pameti in nima modrosti.
Človeštvo igra norce že zelo dolgo s tem pa postaja in je postalo pravi norec po svoji lastni neumnosti.
Teren v in na katerem živi je spremenilo v takšnega, da je sovražnik njegovim bosim nogam. S tem, ko človek to počne sam sebi omejuje svojo naravo in potencial. Sam sebi preprečuje, da bi živel v svoji naravi, skozi svojo naravo in v skladu z njo in naravo, ki ga obdaja.
Tako mu čevelj postal je nuja mnogokrat,mnogokje. Kaj pa to pomeni, pa sem že poprej omenil.
Ko se človek sezuje in če je dokaj občutljiv v nogah ne potrebuje dolgo, da svet okoli njega vidi z drugačnim pogledom, kot pa obut. Prepozna, da, če hotel bi živeti v skladu s svojo naravo, da se okolje v katerem je razlikuje kako prijazno je lahko do njegovih stopal po tem kar je storil v okolju in pa pred tem, ko je storil.
Tudi početje človeka v njegovi naravi (bos) ali pa izven svoje narave (obut) je posledično zelo različno.
Takšno industrijo, ki se jo poloti obut človek, načinov potovanja, vojskovanja, gradnje itd, bos človek ne počne, saj ni v skladu z njegovo naravo. Ker ni v skladu z njegovo naravo pa temu kar se lahko posledično dogaja ni kos in tudi ne bo temu kos. Saj je izven njegove narave. Tudi nesreče, ki se mu dogajajo so tako takšne narave, da niso, nebi bile del njegove prave narave ampak so posledica dogajanja njegovega početja izven svojih naravnih zakonitosti njegove narave. Človekov potencial sega onkraj njegove narave zato tudi posega po njem ne vedoč, da s tem prehaja mejo razumnega in nerazumnega. Ker to počne dolgo pa pozablja, da je mejo že prešel ob enem pa se sploh ne vrača. Tako nad sebe kliče tudi hudo, ki je izven njegove primarne, prvotne narave.
Izobrazba z drugimi besedami pove, da je iz obraza, izven obraza. Zapušča svoj obraz. Zapustiti svoj obraz pomeni zapustiti resnico in biti nekdo drug, nekaj drugega, kot pa si. V povezavi z bosimi nogami je tudi to zapuščanje svoje narave. Zato se danes dogaja, da ljudje niso oni ampak so se postavili se postavljajo za nekaj drugega. To veste in lahko razumete, ko me berete,ko povem o izmišljenih entitetah.
Kajti izobraženi so imeli znanje narediti hude bombe in drugo zapleteno orožje. Znanje samo po sebi ni škodljivo vendar pa znanje potencira želje po ustvaritvi tistega o čemer imamo znanje.
Tako je znanje lahko blagoslov lahko pa prekletstvo. Blagoslov je ko se znanje uporablja za to, da smo v skladu z naravo in nam je z naravo in njej z nami dobro. Ko pa počnemo obratno od tega in se znanje uporablja v nasprotju z našo naravo pa nam to znanje več, kot ga je več in bolj tudi škoduje, prinaša hudo.
Zbudite se v to kar ste in ne sanjajte tistega, da ste, kar ste si v iluziji zamislili. Kajti od nekdaj je resnica in vedno bo, iluzija pa ni od nekdaj in tudi vedno ne bo. Ima začetek in konec. Resnica pa je večna in njen začetek je lahko konec,ki je začetek, začetek pa konec pri začetku s koncem ob začetku ali pa obratno.
Anonimnež,
Jaz vem kdo si in zakaj pišeš to kar pišeš, Darko bo pa še zvedel. Brez skrbi. Upam, da takrat tudi izrečeš te iste besede, ko izve.
Ti pa tudi zelo dobro veš zakaj te tako močno vznemirijo te verske vsebine. Preveč grehov in satan razpolaga s tvojo črno pokvarjeno dušo.
Dovolj.
darwindarko, 18.10.2023 ob 14:07
Poljubljanje nog je v znak spoštovanja in ponižnosti.
V Indiji še danes nekateri prakticirajo običaj, da se ob srečanju naprimer izbranec hčere dotakne z rokami nog njenih staršev v spoštovanje njim. Pa tudi nasploh se ljudje dotaknejo nog drugih v znak spoštovanja.
Anonimnež,
Marsikaj vem in vem KDO SI ! Povedala bom ko bo čas za to in ne ko me bo človeška pokvarjena smet sprovocirala. Definitivno pa se ne moreš skrit vsaj pred mano ne! To je vse od mene. Dokler se ti tu izdrkavaš na forumu, smo zvedeli vse. In to nima veze na kateri anonimni lokaciji si in ali nosiš čiste ali umazane gate.
darwindarko, 18.10.2023 ob 14:10
V Indiji še danes nekateri prakticirajo običaj, da se ob srečanju naprimer izbranec hčere dotakne z rokami nog njenih staršev v spoštovanje njim. Pa tudi nasploh se ljudje dotaknejo nog drugih v znak spoštovanja.
Ubistvu gre zato, da starejšim izkažejo spoštovanje in se dotaknejo njihovih nog. S tem, ko tk svoj ego bremzajo, jim ti starejši v zameno naklonijo blagoslov, z desno roko položeno na njihovo glavo. Prek dotika bi nj prejeli tut njihov intelektualni kapital.
CrazY FroG ?, 18.10.2023 ob 15:14
Ubistvu gre zato, da starejšim izkažejo spoštovanje in se dotaknejo njihovih nog. S tem, ko tk svoj ego bremzajo, jim ti starejši v zameno naklonijo blagoslov, z desno roko položeno na njihovo glavo. Prek dotika bi nj prejeli tut njihov intelektualni kapital.
Saj sem povedal, da se gre za izkazovanje spoštovanja. Da pa bosta pamet in modrost iz starejšega na mlajšega preskočila, kot žabica, ko bo starejši na mlajšega položil roko pa je neresno.
Polaganje roke na glavo mlajšemu pri tem, ko mu mlajši se dotakne nog pomeni sprejemanje , odobravanje pa tudi vračanje spoštovanja in potrditev tega, da je bilo izkazovanje spoštovanja razumljeno, odobreno, prejeto, sprejeto.
grenivka neprijavljena, 18.10.2023 ob 14:38
Marsikaj vem in vem KDO SI ! Povedala bom ko bo čas za to in ne ko me bo človeška pokvarjena smet sprovocirala. Definitivno pa se ne moreš skrit vsaj pred mano ne! To je vse od mene. Dokler se ti tu izdrkavaš na forumu, smo zvedeli vse. In to nima veze na kateri anonimni lokaciji si in ali nosiš čiste ali umazane gate.
ajde koza stara spelji se…
.https://www.youtube.com/watch?v=SjHUb7NSrNk&ab_channel=Grayhyaena
Forum je zaprt za komentiranje.