Bosch MUM
V Mercatorjevi akciji sem videla omenjeni aparat in cena se mi dejansko zdi kar “dobra” – cena: 85 eur . Mi lahko tiste, ki ga imate, napišete svoje mnenje 😉 Napisani so naslednji podatki:
Ima pa: 3 različne metlice in 4 plšče za rezanje. Salamoreznice in mlinčka za orehe nima, a ju nebi pogrešala. 550 W.
Tudi jaz imam ta strojček, zraven imam še kar nekaj dodatkov.Tega za orehe mlet, pa multipraktik, tega uporabljam zelo veliko, če delam naprimer testo za rezance, če meljem veliko količino orehov, imam še (ne vem že kako se reče) posodo za sesekljanje sadja, tega uporabljam kadar zmiksam sadje in dodam navadni jogurt. Imam še nastavek za mletje mesa.
Strojček je zelo vredu zadevca.Moj ima moč samo 400W. Torej je ta za katerega se ti zanimaš še boljši.
Imam ga že dolgo let, o tem je že veliko napisanega tu in na kulinariki. Moj je tudi švohnejši, pa dela v redu že vrsto let. Največ ga rabim za gnetenje,delanje snega iz iz beljakov, za izdelavo biskvitov, mletje orehov ali mandeljev. Če hočeš z njim mleti orehe, moraš imeti nastavek za mletje mesa. Za mletje sadja imamo posebej blender, ker delamo večjo količino.
Za mletje orehov ne rabiš imeti posebaj nastavka, ribežen za zelenjavo, tisti, ki ima najmanjše luknje zmelje 1 A, probaj na parih dekah….pa boš videla…………..jaz imam en model pred tem, ki je sedaj v reklamah, …..nastavek za ribanje zelenjave ima zraven, pa 3 različne metljice…….
Jaz sem mal gledala za Kitchen Aid-om pa je mal preveč drag, trenutno…..bo pa še prišel čez…..vrsto let………..ampak ta MUM, ga ne menjam….končno grem lahko stran od miksarja, ne rabim ga ustavt….vsako pot ko bi rada kaj dodala……….
Forum je zaprt za komentiranje.