Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika BOSCH – MUM 7200

BOSCH – MUM 7200

Ali ga kdo ima in kako ste z njim zadovoljni. Katere priključke imate in kako ste z njimi zadovoljni? Hvala in LP!

Kaj misliš na palični mešalnik. Jaz ga imam in še posodica za sekljanje. Sem zelo zadovoljna.
LP

To je zadeva podobna multipraktiku, vendar je močnejša, da lahko obdela večje količine testa, itd….LP

Zdravo!

ČE IMATE KAKŠNO VPRAŠANJE V ZVEZI Z BOSCH APARATI ME VPRAŠAJTE.

SEM NAMREČ ZAPOSLENA V TEJ FIRMI, SESTAVLJAM TE APARATE.

LP, SAŠA.

Saša, kdaj se bodo vsi modeli ali vsaj Mum 4770 prodajali tudi v Sloveniji. Če se že, pa prosim, da poveste kje in kolikšna je priporočena cena?

Karmen, oprosti, da se vmešavam, ampak se mi zdi, da sem v tvojih postih zasledila, da imaš večjo družino kot jaz. Priporočam ti , da si kupiš mum 7000, sploh ker pečeš kruh tud doma. Cena je res kar visoka, ampak je z njim užitek delat. Jaz npr. zamesim testo iz 1,5 kg moke. Vse si nadevam v posodo aparata, pustim da kvas vzhaja, nato obrneš gumb, dolivaš vodo in stroj zamesi lepo testo. Kar v tej posodi ga pustim vzhajat, ker je zadosti velika. Ko je vzhajano ga stroj še enkrat pregnete in zdaj lahko oblikuješ hleb. Jaz naredim kar enega velikega, gre ravno na ta velik pekač. Zadnjič sem pa delala krompirjeve svaljke. V posodo aparata sem vsula krompir, ga zmečkala z metlicami, ki so za stepanje smetane ali biskvit, nato sem počakala,da se je malo ohladil, zamenjala metlico z nastavkom za gnetenje, dodala še vse ostale sestavine in ratalo je enkratno testo. Ne pretiravam, ampak nikoli še nisem imela tako dobrih. Ne vem kje je finta, mogoče sem prej imela vedno premehko testo. Vedno so se mi hoteli malo prijemat na zobe, sedaj pa ne, niti niso bili trdi. Več pa tudi jaz do sedaj še nisem sprobala, ker sem ga šele kupila, ampak komaj čakam, da si še dokupim kakšen priključek. LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close