Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Boris Novković je car, legendaaaaaaaaa :))

Boris Novković je car, legendaaaaaaaaa :))

Će se izrazim v slengu našega starejšega otroka ;)))

Včeraj sem si pa res dala duška, Novkovićev koncert je bil F E N O M E N A L E N !

Ahhhhhhhhhhh, kako se je prilegel tale odklop……………..

Preden me spet kdo začne moriti s tem, koliko je tip za koncert pokasiral, naj povem, da je šlo resnično za balzam za mojo dušo :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Danes sem čisto prenovljena in polna energije, tiste pozitivne :))))))))))))))))

Prijeten dan in uživaški vikend želim vsem 🙂

Res je bilo noro. Preseglo vsa moja pričakovanja!

Ti prav privoščim. Jaz nisem mogla nahecat prijateljice, da bi šli, sva se pa potepali po mestu. In sva se potem zapeljali mimo Križank, pa mal postali in poslušali… Je bil ravno U dobru i zlu na sporedu. 🙂 Mater mi je blo žal, bi ji kar vrat zavila hehe. :))

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Tudi jaz sem bila, vendar pa me je motila njegova zamuda! Zakaj hudiča je koncert napovedan za 20:30, če potem začnejo ob 21:00? Pa škoda, da Daniela ni zapela še kakšno pesem! In Janković, ali se je moral priti samo pokazat?
No ja, Novkovičeva muzika je bila pa OK.

Eh, če ti povem, da smo pred časom z otrokom 3 (tri!) ure čakali na Atomic Harmonik in so se namesto ob 20h, kot je bilo napovedano in na veliko oglaševano, privlekli šele ob 23h, potem mene te pol ure ni motilo. Sem vsaj lahko pred koncertom počvekala s prijateljico, ki je že dolgo nisem videla 😉 Pa itak so še v te pol ure komaj spravili noter vse ljudi, ki so v dooolgi vrsti čakali zunaj.

Se strinjam.

Kateri Janković??

To je pa itak najbolj pomembno, kajne :)))))

Ma ja, zamuda, če imaš varstvo si malo živčen, da bo doma vse v redu, ampak na koncu je bilo vse OK. Ko sem šla na koncert Novih Fosilov so imeli kvečjemu 15 minut zamude, pa tudi drugi se mi zdi, da ne tako veliko. Jah, Atomik Harmonik so pa očitno poglavje zase.

Janković, župan Ljubljane je prišel pomahat, se pokazat za minuto, Daniela ga je pripeljala gor…..

Drugače pa ja, vse je bilo OK, morda niti ne bi smela tako jamrat.

Verjamem, glavno, da je bilo na koncu vse OK 😉

A res? Sploh ga nisem registrirala, kdaj pa je pomahal???

Nč jamrat, ti samo uživaj :)) Pa še kdaj, a ne? 😉

Ja, Janković je prišel, bolj proti koncu, en možakar v temni obleki. Pa mislim da je bil deležen bolj blagega aplavza.

Jankovic ocitno prihaja na vse koncerte delat sov. Prejsnji petek sem bila na Hari Mata Hari in je bil Jankovic dvakrat na odru.

Kar pa se zamud tice … Da nekdo zacne pol ure kasneje, ni nic, ampak res nic. Mene skoraj zafrkne, kajti jaz racunam, da zamudijo vsaj eno uro. Cecin koncert je bil ob 21.00, peti je zacela ob 23.20. Dino Merlin ob 21.00, zacel ob 22.15. Ponavadi so predskupine in se cel kup neumnosti.

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

ah dajte no 30 minut zamude je nič!!!!!!!!!!!!!!! NIČ!!!!!!!!!!! Ker pri takih koncertih je normalno računati, da se bo koncert začel vsaj uro kasneje kot je najavljeno, to pa zato, da se ves folk notr zbaše pa še kak predskupino pa svšta je še prej ponavadi….kot so že rekli na ceco smo čakali še pa še, enkao za merlina, pa za nevem katere druge pjevače enako!!!! Anastacio smo tud čakali čeprav kake hudo zamuse ni bilo, na to je treba računat oz. to se itak že ve, da bo ziher uro kasneje se začelo, tja je pa tako ali tako boljše pridet vsaj dve uri pred začetkom če hočem prvo vrsto dobit, vsaj jaz moram biti nujno vedno vspredaj na koncertu, drugače mi ni filinga;)

New Report

Close