Najdi forum

Ali kdo pozna to turistično naselje?Zanimajo me vse vaše izkušnje?

Smo bili pred tremi leti. V Boriku res nimaš kaj za videt, je en hotel in zraven kamp, plaža je nikakva. Je ena ulica gor po bregu, kjer so kafiči. Meni ni bilo všeč.

Eni res ne poznate nobenih drugih dopustovanj kot na Hrvaškem pa nimam kaj proti hrvatom.Ampak ko greš enkrat vkakšno drugo državo, kod napr.TURČIJA,DJERBA, GRČIJA, ITD. Na hrvaško niti pomisliš ne več,vse povsot si cenjen in gost v pravem pomenu!!!!! Pa še veliko cenejše te pride če malo pobrskaš po agencijah.Tudi v boriku sem enkrat bila pred leti .Ampak to je dopust na nuli.Tam pa res nič nimaš. Želim vam da premislite preden se odločite in poskusite enkrat kaj novega! Pa lep dopust kjer koli čao.

Ana se popolnoma strinjam s tabo. Pa nikakor nimam nič proti hrvaškemu morju, ampak ko greš enkrat vsaj v sredozemlje pozabiš na Hrvaško.

Skoraj vsako leto grem nekam “ven” in vsaj 1X na Hrvaško.Nikjer nimam slabih izkušenj (celo na Hrvaškem ne).
Borika ne poznam ,zato sprašujem!Edino kar vem , da so v Boriku nekaj hotelov kupili nemci.
Ko pa govoriš o veliko cenejšem dopustu v tujini , ti lahko povem samo to da ne znaš računat ali pa lažeš sama sebi!

Ravnokar smo se vrnili iz Borika in ti moram reči, da tam ne bi dopustovala. Plaža je kot je že napisano zgoraj bolj slaba, za sprehode bolj bogo, kafiči okoli niso bogve kaj,… morda je poleti kaj bolje. Pojdi kam južneje – okoli Makarske, če greš na Hrvaško. LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close