Najdi forum

Borik, Diklo

Ker se ze vsi lepo pogovarjate o pocitncah, pa bi vas tudi jaz prosla, da mi iz prve roke napisete, kako je v Boriku in v Diklu (pri Zadru). Imam kar dobro ponudbo, samo ne vem, kako je tam….bolj malo se piše in govori o teh dveh manjših krajih.

Upam, da bom dobila kakšno koristno informacijo.

LP

Lili

Jaz poznam Borik V Zadru – luskan avtokamp na obrobju mesta z urejenimi plazami, tusem, senco,….

Pozdravljena!

Ne vem kako je z drugimi, ampak meni se osebno v Boriku ne dopade.Vsako leto ko grem na morje grem mimo Borika( grem v Zaton) in tudi v kempu ni gužve oz. ni veliko gostov- tudi to nekaj pove ali ne?

Jaz sem bila eno leto v hotelskem naselju Borik (ne spomnim se več imena hotela). Je bilo kje boljše in že kje slabše. Hoteli so pač opremljeni glede na ceno,ki jo plačaš. Če ne greš v dražji hotel, je logično, da pač pričakuješ skromnejše sobe. Glede hrane mi ni bilo všeč. Pa tudi glede tega ne, ker res nimaš kam it zvečer, razen na sprehod po tem hotelskem naselju. Kafičev praktično ni, pa tudi druge ponudbe ne, o kakšnih stojnicah, slaščičarnah, toboganih lahko samo sanjaš,mesto Zadar pa je peš predaleč, pa tudi prenevarno je za hodit ob glavni cesti, ob obali pa do Zadra ne moreš prit. Tako da razen kopanja in sončenja ter sprehodov po naselju ne moreš nič pričakovat. Večernega življenja po ulicah pa ni. Plaže so pa res bile presenetljivo prazne, kamp pa tudi. Če pa hočeš preživet dopust v miru, kjer ni gneče in je manj ljudi, potem je to kraj zate..)

Lp, Sinthija

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close