Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Borat, vase mnenje

Borat, vase mnenje

Lep pozdrav!

Mene pa zanima, ce je med vami kdo taksen, ki je sel gledat Borata in mu film ni bil vsec? Vsi derejo v kino in hvalijo film, meni pa je preprosto povedano zanic. Tu pa tam mi je vsec, ko se izkaze kaksni so Americani v resnici, ampak vse ostalo, zgodba, neslane sale, ne vem no … Ko sem gledal film, je bila kinodvorana skoraj cisto polna in slisalo se je dosti krohota, zaradi cesar sem se pocutil v manjsini. Sem morda celo edini?

Kako razlagate uspeh tega filma, ki ze dva tedna zapored zaseda vrhove lestvic najbolj gledanih filmov v Ameriki in Evropi?

Meni je bil fajn!

ga še nisem gledala in me niti ne pritegne da bi ga. Zdi semi kr neki.

šli gledat
pa nam ni žal
odštekano, smeh…
(pa pač tudi razumem, da nekaterim ni všeč tak humor)
mi smi bili prav prijetno presenečeni, nam je polepšal večer!

Meni je bil tudi totalno zanič. Moj se je kar smejal.

meni se je zdel preveč ogaben

Tudi meni je bil precej ogaben.Sem bila razočarana.Pričakovala sem več smeha!

ga sploh ne grem gledat, ker mi je že to, kar vidim v reklamah, totalen podn – primitivizem prve klase

mi smo ga potegnili dol z neta no oz sin ga je in po pravici povedano da večjega sranja od tega filma no če sploh lahko rečem film še nism vidla

Kok ste kle stari? Pa kok inteligentni??

Verjetno pozabljam da se na temu forumu pogovarjajo “middle-age” ljudje, ki so navdušeni nad Jankovičevo spremembo Prešernovega v Hrvaški trg in ki mislijo da so romantične komedije višek humorja in da vse kar je politično ali moralno nekorektno avtomatično predstavlja vse kaj drugega kot pa mogoče inteligentno in kreativno ustvarjanje ki presega njihovo pojmovanje kaj naj bi bila zabava.

Mene zabava da tukaj Sacha Baron Cohen ki ga motijo stvari okoli nas in je to pripravljeni povedati na najbolj duhovit način. Smešno izpostavi najtežje današnje probleme sveta skozi realnost vseh kretenov ki jih sreča na poti in skozi svoj izmišljen lik.

Lahko pa bi padel na torti in bi vsi vi bistroumneži ploskal od zadovoljstva in se butasto režal, tko kot na koncertu od kakega jugosa ki na koncertu za polnilo uporablja stavek kot npr.: opa cupa al pa gde su ruke, gde su ruke!

Vesel sem za vas, da je na TVSLO Mario. V njegovem svetu je vse fino in fajn. Še mal denarčka za uboge zberemo in ste srečni brez razloga. Ko prase v blatu.

meni je zelo dober, predvsem me fascinira način, kako je ljudi nategnil, da jih je snemal

Si se pa spucal, a Heavy… pa saj imaš prav, veš – splošen vtis ob branju tvojega posta je OK, čeprov menim, da si zgrešil, kar se starosti piscev na tale forum tiče.
Žal se mi zdi da je lih mladina, najstniki, prav neizbirčno in na polno padla na razne jugose in turbofolkarje, dobr no, kaj je to z mariom ne vem, ker ne vem kdo sploh to gleda (najbrž res bolj stare mame al kaj), s Cohenom je pa tako, da je deloma res rahlo … ne vem…. pretirava pač. No, ni smešen za crknit. Da bi se lih krohotal da bi te trebuh bolel. Rajši da bi mal glava bolela, kaki bedaki s(m)o.

Na potovanjih sem spoznal resnične Borate. Res so neumni in za časom. To ni nobena komedija, ki bi se posmehovala američanom, prav zelo se posmehuje Boratu.

meni je bil kar v redu, čeprav sem potem razmišljala, da bi denar, ki sem ga dala za karto, mogoče res lahko drugač zagonila.

New Report

Close